aka21 02.02.07, 11:54 Może ktoś coś wie Jeśli w lipcu był koniec pierwszego trymestru, to chyba juz pora na dzidziusia Utka jeśli zaglądasz, to serdecznie pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzek2 Re: Co u Utki:) 02.02.07, 14:38 Utka już na absolutnym wylocie, jeśl nic się wcześniej nie zdarzy ma planowane cc chyba 12 lutego. Jeśli ktoś jeszcze nie wie, będzie druga dziewczynka, prawdopodobnie Faustynka Odpowiedz Link
aka21 Re: Co u Utki:) 02.02.07, 14:49 Dzięki za informacje Jak masz z nią kontakt to pozdrów ją! Odpowiedz Link
kulinka3 Re: Co u Utki:) 02.02.07, 17:08 Uściski dla dziewczyn! Niech dzielnie dotrwają. Również załączam pozdrowienia. Odpowiedz Link
utka Kulinko 07.02.07, 20:14 I Ty sie trzymaj Kochana - To juz przeciez tez ostatnie dni Mysle i pamietam u. Odpowiedz Link
marzek2 Re: Co u Utki:) 07.02.07, 20:06 Utka jutro idzie do szpitala, albo będzie miała cc jutro albo w piątek. Dam znać, gdy tylko będzie coś wiadomo. Odpowiedz Link
utka Siem pakujem :-) 07.02.07, 20:12 Aka bardzo Ci dziekuje za pamiec, Wam wszystkim bardzo bardzo dziekuje Jutro z ranca mam sie zameldowac w szpitalu, na wszelki wypadek na czczo - jak sie uda, to moze Tyske przywitamy juz jutro, jak nie to cc bedzie w piatek lub najblizszy poniedzialek. A ja begam, sprzatam, spisuje ostatnie instrukcje dla tych co zostaja, ciagle cos do swojej szpitalnej torby dorzucam ... no kurcze ciagle brakuje mi paru dni na zrobienie i zalatwienie wszystkiego. No i troszke sie juz bac zaczynam ... Kochane jesli to nie bedzie za duzo, to prosze pamietajcie o nas w najblizszych dniach ... Bardzo mocno wszystkich pozdrawiam utka ps. Przepraszam, ze tak rzadko zagladam, ale z domu nie ma jak - o wszystkich forumowych Agnieszkach 21 stycznia cieplutko bardzo myslalam a reszcie styczniowyc i lutowych Solenizantow i Jubilatowow najserdeczniejsze zyczonka skladam - niech Pan czuwa nad kazdym krokiem Odpowiedz Link
kulinka3 Re: Siem pakujem :-) 07.02.07, 21:48 Utko kochana, no to trzymaj się kochana mężnie. Dużo sił, dużo mleka i szybkiego wyjścia ze szpitala.Odezwij się, jak wrócicie, koniecznie. Będę co dnia pamiętać podczas mszy św. Ściskam cieplutko. Ja też chciałabym mieć to już to za sobą.... Odpowiedz Link
marzek2 Jest dziewczynka!!! 08.02.07, 17:07 Kopiuję z innego forum, mam nadzieję, że Utka wybaczy... "utka urodziła o 11.50,córeczka wazy 2950 i ma 52 cm. jest jak pisze utka:malenka,łysieńka i cudnapodobna do starsze siostry. od godziny juz sa razem i sie karnia" Odpowiedz Link
kulinka3 Re: Jest dziewczynka!!! 08.02.07, 17:11 Hurra! Uściski dla dzielnych dziewczyn! Jakże się cieszę.... Odpowiedz Link
isma Re: Jest dziewczynka!!! 09.02.07, 08:10 Uprzejmie informuje, ze Tysienka ma niebieskie oczy )). A Utka ma sie chyba niezle, wiczorem juz byla "odtajala" po znieczuleniu. Odpowiedz Link
kulinka3 Re: Jest dziewczynka!!! 09.02.07, 09:32 Isma, jeśli masz kontakt z Utką to uściskaj dziewczyny ode mnie.Cieszę się,że mają to już za sobą. Niech rosną w siłę.Pamiętam o nich. Odpowiedz Link
isma Re: Jest dziewczynka!!! 09.02.07, 11:37 Gratulacje forumowiczek imiennie przekazane. Kulinka ma zapewnienie o szczegolnej pamieci (uprasza sie nie zazdroscic )). Utka w dobrej formie, od 6 rano na nogach. A Tyska zarloczna i rekordowo wrzaskliwa )). Odpowiedz Link
kulinka3 Re: Jest dziewczynka!!! 09.02.07, 11:51 Dzięki wielkie, Ismo! Mam nadzieję,że wkrótce Utka wpadnie na forum. Póki co,informuj na bieżąco. Odpowiedz Link
aka21 Re: Jest dziewczynka!!! 09.02.07, 09:56 Chwała Panu!!! Uściski dla dzielnych kobiet i dużo radości! Tak wczoraj, przy klejeniu uszek sobie o nich myślałam, a wtedy maleńka już świat podziwiała Odpowiedz Link
samboraga Re: Jest dziewczynka!!! 09.02.07, 10:48 strasznie się cieszę, niech się dobrze chowa)) Odpowiedz Link
mama_kasia Re: Co u Utki:) 09.02.07, 10:11 Utko, kochana, gratulacje Niech rośnie na Bożą chwałę Odpowiedz Link
utka Dziekujemy :-) 18.02.07, 20:17 Jestem Dziewczyny i bardzo bardzo Wam dziekuje za pamiec i modlitwy - to dzieki Wam wszystko tak pieknie i szybko i prawie bezbolesnie sie potoczylo Od srody jestesmy w domu. Miłka po pierwszej euforii i obglaskiwaniu siostrzyczki teraz trzyma dystans – mowi ze się malej boi, boi się bo mala robi kupe, bo mala patrzy na nia jednym okiem, bo mala nie ma zebow, bo mala placze, bo mala nie chce się bujac na jej koniku – i tak można by tych jej bojow zwiazanych z mala mnozyc. Kilka razy dziennie wyrzuca z wozeczka wszystkie rzeczy malej (na szczescie bez malej) i się tam pakuje. A tak w ogole to Miłas jest kochana starsza siostrzyczka - bardzo bardzo za nia tesknilam w tym szpitalu. A Tysionek – jak ja zobaczylam po raz pierwszy (moglam ja przytulic jeszcze podczas cc), to nie moglam uwierzyc, ze można urodzic dwojke identycznych dzieci – mala wygladala jak klon Milki, tyle tylko, ze miala niebieskie oczy i jasniejsza karnacje. Teraz się już zmienia i to podobienstwo znika. Do tej pory mala jadla i spala – dzis nawet w jakims dzieciowym pismie przeczytalam, ze noworodki przesypiaja do 20 godz. na dobe i sobie pomyslalam, ze to tak jak Tysia, no i jak tylko pomyslalam, tak mala się rozryczala i wrzeszczala przez nastepne 5 godzin ... Mam nadzieje, ze to byl jednorazowy epizod, bo w gazecie pisali, ze dzieci maja przesypiac po 20 godzin jeszcze przez jakies 7 tygodni - musze to chyba malej na glos przeczytac )) Niestey mamy troszke bruszkowych problemow (( No nic uciekam, jeszcze raz Wam bardzo bardzo dziekuje za mile slowa i pamiec o nas. Za chaotycznosc listu Was przepraszam, ale ja znow z doskoku ... Uciski dla duzych i malych Goska Odpowiedz Link
utka Kulinko ... 18.02.07, 20:19 druga polowa lutego jest Twoja - codziennie mysle o Was, na kiedy masz termin ??? Odpowiedz Link
kulinka3 Re: Kulinko ... 19.02.07, 19:34 Dzięki za pamięć kochana Utko. Jeśli nie wydarzy się nic niespodziewanego,w przyszły wtorek rano będę się polecać Waszej modlitwie. Cieszę się bardzo,że jesteście już po wszystkim. Na pociechę Ci powiem,że moje kolkują zaraz po powrocie ze szpitala i trwa to równo do skończenia 3 miesięcy. Ściskam Was cieplutko, chowajcie się w zdrowiu! A Tobie Utko duuuuuuuużo sił życzę na te pierwsze niełatwe tygodnie. Odpowiedz Link
sion2 a propos klonów :) 19.02.07, 19:21 1. gratuluje serdecznie takze, niech rosnie wielka i wspaniala ))) 2. moja przyjaciolka urodzila w pazdzierniku synka, 5,5 roku po corce, ktory nie to ze troche czy przez chwile byl podobny do corki - on byl przez 2 miesiace IDENTYCZNY, z charakterystycznymi oczkami gleboko osadzonymi, gdy koleznaka zrobbila sobie zdjecie w tym samym miejscu w domu, w tej samej bluzce co z coreczka zaraz po wyjsciu ze szpitala, dostrzezenie ze uplynelo 5 lat miedzy jednym a drugim zdjeciem jest niemozliwe... kolezanka tez sie nie zmienila Odpowiedz Link
kasia_ol1 Re: a propos klonów :) 19.02.07, 22:10 Gosiu, spóźnione, ale bardzo gorące gratulacje i buziaki ja też moim chłopakom zrobiłam zdjęcie w podobnych ciuszkach - kiedy dałam do porównania, który jest który, nawet tatuś nie rozpoznał zobaczymy jak będzie za trzecim razem Odpowiedz Link