salsadura 20.05.12, 23:42 Co tańczyliśmy (albo nie;) ? Pamiętam Modern T,Alphaville,Wham,Lombard,Oddział Z,TSA(raczej do kontemplacji;)),Republikę,Lady P... Ogólnie mogę powiedzieć,że się męczyłam.. ...a później pojawiła się salsa :D! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidka449 Re: Taniec :) 21.05.12, 00:07 najpierw zabawy szkolne,pozniej prywatki i dopiero pozniej dyskoteki krolowal Bee Gees.ELO.Donna Summer srebrna kula i grupowy taniec :) Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Taniec :) 21.05.12, 14:23 Popatrz Hopryna jaka młódź się wpisuje. Byłam rozpustna i rockandrole i twisty tańczyłam na początku lat sześćdziesiątych. Przyznaję, że kiedy mi się sześćdziesiąt parę na kark wcisnęło dalej sobie z tańcami młodości bez zadyszki radzę. Kiedyś po wódce na imprezie w gronie 60 + odtańczyłyśmy kankana. Ale kujawiaka to niewielu potrafi. Boże jak pięknie kujawiaka tańczyli moi rodzice. Tylko oni dwoje na parkiecie....... aga Odpowiedz Link
lustroo Re: Taniec :) 21.05.12, 21:32 Jak słyszę Abbę to nucę, a jak Modern Talking to się automatycznie lekko bujam i mam to gdzieś jak inni to komentują :) No i C.C. Cath też miała fajne piosenki do tańca :) Odpowiedz Link
orange_tail Re: Taniec :) 24.05.12, 19:19 to był hicior... ;) www.youtube.com/watch?v=1UjL9U66G3o Odpowiedz Link
tamsin Re: Taniec :) 24.05.12, 22:23 we Wroclawiu dwa popularne miejsca do tanczenia: palacyk i piwnica swidnicka, nic specjalnego nie trzeba bylo tanczyc bo w sobote byl taki tlum ze ciezko bylo sie dobrze rozruszyc. Ale co ja sie tam nagimnastykowalam z kolezankami to moje ;-) Wczesniej oczywiscie zabawy szkolne, lub zabawy przy swietlicy czy w jakims innym domu mlodziezowym. Odpowiedz Link
lidka449 Re: Taniec :) 24.05.12, 23:51 w Lodzi odwiedzalo sie Balbine,Tygrysa - dyskoteki studenckie na Lumumbowie :) Odpowiedz Link
lustroo Re: Taniec :) 25.05.12, 22:17 To: www.youtube.com/watch?v=HAcbAhLmffQ www.youtube.com/watch?v=QkwgMMNXjTc&ob=av2n www.youtube.com/watch?v=T7YJoGXs2i8&feature=fvst www.youtube.com/watch?v=iyfu_mU-dmo www.youtube.com/watch?v=4kHl4FoK1Ys i cała sala była moja uuuuu :) Odpowiedz Link
trevistas Re: Taniec :) 25.05.12, 23:44 Engelbert H. - playlista..:) www.youtube.com/watch?v=qSl5SdE_RZA&feature=results_main&playnext=1&list=PLDD7E48628A1CC9A3 Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Taniec :) 26.05.12, 00:09 A to przebój z mojej pierwszej prywatki. Ósma klasa, ach... www.youtube.com/watch?v=i13qxbgVKnM ;) Odpowiedz Link
asdaa Re: Taniec :) 26.05.12, 14:04 To z mojej: www.youtube.com/watch?v=2KODZtjOIPg&feature=related Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Taniec :) 19.06.12, 22:29 Ra-ra-rasputin, lover of the russian queen! Chryste Panie, jak myśmy do tych Boney M-ów wywijali... Hooray, hooray, it's a holi-holiday... Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Taniec :) 01.07.12, 20:59 Lata - 70-te. dzieci male dopiero co dostalismy mieszkanie a naród był dosc zabawowy. Lato w pełni i dosc gorąco a u sasiadów calutką noc "Moja droga ja cie kocham".I tak do rana, dobrze ze była niedziela. 0 7 postanowiłam wstać - a tu nagle odglos jakby cos ciężkiego spadło i ....cisza. Sasiad chyba padl. Drugi przebój co imprezowicze zawzięcie ćwiczyli przez całą noc to były "Kaczuchy". O matko... Odpowiedz Link
voxave Re: Taniec :) 02.07.12, 06:34 iryska2604 napisała: > Lata - 70-te. dzieci male dopiero co dostalismy mieszkanie a naród był dosc > zabawowy. Lato w pełni i dosc gorąco a u sasiadów calutką noc "Moja droga ja > cie kocham".I tak do rana, dobrze ze była niedziela. 0 7 postanowiłam wstać - > a tu nagle odglos jakby cos ciężkiego spadło i ....cisza. Sasiad chyba padl. > > Drugi przebój co imprezowicze zawzięcie ćwiczyli przez całą noc to były "K > aczuchy". O matko... Mieszkalam w wieżowcu i pewnego razu nie wytrzymalam Jolka,Jolka i w koszuli nocnej zrobiłam sasiadowi awanture arabska.Cisza zapadla. Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Taniec :) 03.07.12, 20:03 iryska2604 napisała: > a u sasiadów calutką noc "Moja droga ja > cie kocham". O jejku, a myśmy to przerabiali i wyśpiewywali w szkole na przerwach "moja droga asfaltowa, a drogą jedzie fiat, a w tym fiacie siedzi krowa, i śpiewa sobie tak: moja droga asfaltowa..." i tak w kółko. Odpowiedz Link