domena24 01.03.06, 20:49 mam ludki do was pytanko chce sobie wpiąc we wlosy sztuczne pasenka kolorowe ale takie zeby w kazdej chwili je sciagnac i nie wiem gdzie moge cos takiego kupic jak ktos bedzie wiedzial lub sam je ma po piszcie<please> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly_jelen Re: Włosy 01.03.06, 21:19 Czy to ma związek z Harrym Poterem?;) Aha, te pasemka mają być magiczne, tak? Nie?! A, no to sorrki, chciałam tylko zgadnąć...:( Odpowiedz Link
ewengarda Re: Włosy 02.03.06, 00:35 sprobuj moze tego zaklecia, ktorym w pierwszym tomie Ron usilowal zmienic kolor siersci Parszywka. Powodzenia. Odpowiedz Link
kochanica-francuza Re: Włosy 02.03.06, 00:49 U fryzjerów, którzy robią "przedłużanie włosów". W Warszawie np. przy ulicy Widok. Odpowiedz Link
kochanica-francuza Re: Włosy 02.03.06, 17:51 czekolada72 napisała: > Na Allegro bywaja takie kolorowe Eeee, ale trzeba umieć przypiąć. Odpowiedz Link
ewengarda Re: Włosy 02.03.06, 19:12 w Poznaniu widzialam takie atrakcje w salonie na 3 Maja, o wdziecznej nazwie Beverly Hills (chyba) Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Włosy 03.03.06, 09:34 kochanica-francuza napisała: > Eeee, ale trzeba umieć przypiąć. trudnosc na poziomie dziecka z podstawowki, bez przesady! ;) Odpowiedz Link
ewengarda Re: Włosy 03.03.06, 11:09 czekolada72 napisała: > kochanica-francuza napisała: > > > Eeee, ale trzeba umieć przypiąć. > trudnosc na poziomie dziecka z podstawowki, bez przesady! ;) I tak, i nie - bo sa dwa rodzaje, zeby bylo trudniej;) Pierwszy - pasma z takimi grzebykami - tu rzeczywiscie filozofii brak - ale z kolei efekt krotkotrwaly. Drugi - pasemka kolorowe, wtapiane we wlosy dokladnie ta sama metoda, jak przy przedluzaniu - to musi robic fryzjer i to po specjalnym przeszkoleniu. Jest jeszcze trzecia metoda - sa takie niemieckie farbki do wlosow, w najbardziej odjechanych kolorach - sluza do farbowania pasm, a nie calych wlosow, bo wlosy trzeba najpierw odbarwic - efekt super, ale kosztowny - bo i farbka droga (ze 20-30 jurosow - ale starcza na lata), no i odbarwic pasma trzeba u fryzjera. Znam jeszcze metode tania i radykalna, tyle ze maly wybor kolorow - roz Barbie, fijolet i niebieski widzialam - ukrainska farba do wlosow z rynku, kosztuje ze 2 zlote w prszeliczeniu, efekt gwarantowany, spalone wlosy gratis. Nie wiem, co jest w tym dziadostwie i nie chce wiedzec;) Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Włosy 03.03.06, 19:54 ewengarda napisała: > czekolada72 napisała: > > > kochanica-francuza napisała: > > > > > Eeee, ale trzeba umieć przypiąć. > > trudnosc na poziomie dziecka z podstawowki, bez przesady! ;) > > I tak, i nie - bo sa dwa rodzaje, zeby bylo trudniej;) > Pierwszy - pasma z takimi grzebykami - tu rzeczywiscie filozofii brak - ale z > kolei efekt krotkotrwaly. No ale ja pisze tylko i wylacznie o tych wpinanych!! tylko takie sa na allegro! Odpowiedz Link