beny51 27.07.07, 15:52 pietruch.com/hp/ Moze sie komus przyda? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ann2 to SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.07.07, 15:56 nie wchodzcie tam jesli nie chcecie wiedziec wszystkiego co sie wydarzy w 7. tomie!!! Odpowiedz Link
eeela Re: znalazlem w sieci: 27.07.07, 18:48 I dlaczego dzieciom psujesz przyjemnosc? Lepiej ci od tego? Az przykro patrzec na takie buractwo. Odpowiedz Link
xtrin Re: znalazlem w sieci: 27.07.07, 19:01 Ktokolwiek to pisał to mało uważnie książkę przeczytał - w dwunastu hasłach udało się mu zamieścić trzy błędy rzeczowe :). Odpowiedz Link
xtrin SPOILERY 27.07.07, 22:12 Nie sprawdzałam czy strony się zgadzają :), ale znalazłam takie błędy: 1) "o jego śmierci dowiesz się od Billa i Fleura" - Fleur to kobieta, powinno być "od Fleur" :). 2) "Blizna Harrego zniknie" - g... prawda, nie zniknie, zostanie, nie będzie tylko boleć. 3) Syn Harrego nie nazywa się "Albus Sirius", ale "Albus Severus". Odpowiedz Link
samson.miodek Re: SPOILERY 30.07.07, 21:28 Dodam czwarty - Voldemort probowal spalic sorting hat( ta tiara przydzialu mi nie pasi)ale mu nie wyszlo. W ostatniej czesci ksiazki sie dowiadujemy jak Harry mowi do syna ze Sorting Hat bierze pod rozwage w umieszczaniu w danym domu tego co sam zainteresowany chce( It did it for me....) Odpowiedz Link