gosiasta 23.02.04, 08:31 Jeśli znacie jakieś miejsca gdzie osoba puszysta moze kupic sobie normalne ubrania to wpisujcie śmiało miejsce i miasto z którego pochodzicie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soffica Re: Sklepy dla puszystych 03.04.04, 22:44 Ostatnio namiętnie wyszukuję ciuszków dla większych pań na Allegro. Mogę polecić ewentualnych sprzedawców :)-od razu zaznaczam, że ja nie sprzedaję, żeby nie było, że sobie samej robię reklamę Odpowiedz Link
anula36 Re: Sklepy dla puszystych 04.04.04, 11:04 Ja tez myszkuje po Allegro i pare fajnych ciuchow upolowalam:) Mozna zaoszczedzic czas, bo w wiekszosci sklepow rozmiary koncza sie na 42. Z dobrych, ale drogich miejc-mozna upolowac calkiem normalne 44 w Galerii Centrum ( w Krakowie Anny 2) i w Adlerze w M1- zwlaszcza na wyprzedazach- w normalnych cenach nie ma co kupowac, bo jakosc tych ubran nie jest imponujaca. Odpowiedz Link
anula36 fajny sklep w Kraku 20.04.04, 00:01 odkrylam dzis, znajduje sie na Moscie Grunwaldzkim jakby na przedluzeniu Dietla- napis:sklep przyfabryczny, sprzedaz detaliczna, fajne ciuszki, raczej w wersji eleganckiej , odszyte , material ladny, duzy wybor, rozmiar do 52, przeceny, w ogole ceny umiarkowane-np.fajny kostiumik 3 czesci ( marynara, spodnie , dluga spodnica)-220 zl. Odpowiedz Link
gosiasta Re: Sklepy dla puszystych 13.05.04, 23:53 natknełam sie na ten sklepik w poszukiwaniu czegoś sensownego na obronę magisterki (wprawdzie jeszcze jestem w polu ale każdy pretekst dobry by sobie cos kupić:) i natknełam sie na bardzo miłą obsługę, dosyć wysokie ceny (jak dla mnie bluzka za 100 zł to dużo) i pełną rozmiarówkę - czyli od 44 do 60. Poza tym nie mogłam się oprzec wrażeniu będąc tam ze jestem szczupła:) Sklepik się mieści przy Placu Narutowicza blisko księgarni językowej. Jak będziecie miały troszkę kasy polecam:) Odpowiedz Link
anula36 Re: Sklepy dla puszystych 13.05.04, 23:58 100 za bl;uzke to naprawde duzo, juz taniej bywa w Adlerze. Ja ostanio buszuje w zaprzyjaznionym lumpeksie, ktory rozpieszcza mnie calym dlugim wieszakiem z tabliczka "duze rozmiary", firm B&B oraz Ulla POpkeni inne fajne, ubieram tam siebie i chlopa, ale fakt, ja ostanio tzn od roku nie dosc ze utylam i w ciuchy si enei mieszcze top zmienilam rodzaj pracy z biurowej na terenowa i kupuje pol sportowe ciuszki do biegania na codzien. Odpowiedz Link