asia889 08.12.07, 10:28 Stosujecie jakieś uodparnianie? My aktualnie specjany miód, potrójnie uszlachetniony z pyłkiem propolisem i mleczkiem pszczelim. Na efekty trzeba trochę zaczekać, bo dziś zaczęliśmy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sumatra1 Re: uodparnianie 08.12.07, 11:38 Tran i wydaje mi się, że są efekty. A co to za miód??? Odpowiedz Link
asia889 poprawka 08.12.07, 12:14 Nazywa się "Fenomen natury". Oględnie rzecz biorąc jest na wszystko. Jest bakteriobójczy, antywirusowy, przciwzpalny, przeciwgrzybiczny, znieczulający i regenerujący. Odpowiedz Link
sumatra1 Re: poprawka 08.12.07, 12:18 A skąd się bierze ten cud? Z apteki? Moze bysmy się przerzucili, jesli u Was bedą efekty, bo pewnie nie smierdzi owocową rybą Odpowiedz Link
asia889 Re: poprawka 08.12.07, 12:26 Ooo pychotka! Ale obrzydliwie drogie. Tu znajdziesz opis www.pt.maranatha.pl/zdrowie09.html . Ja kupiłam u producenta 4 zł taniej na słoiczku + koszt wysyłki. Jeżeli chcesz dam Ci numer telefonu. Odpowiedz Link
sumatra1 Re: poprawka 08.12.07, 12:31 Wow! cena rzeczywiście pierwsza klasa. To ja może jeszcze poczekam... Zobaczymy jak u Was podziala Dzięki Odpowiedz Link
nomasz Re: uodparnianie 08.12.07, 15:21 Teraz nic nie stosuje.Miód mamy gryczano spadziowy,najmłodszy chętnie je,starsze chłopaki nie chcą.Staramy się chodzić raz w tygodniu na basen.Zauważyłam że jak regularne chodzimy to się hartujemy i nie chorujemy.Nawilżam mieszkanie,ale nawilżaczem.Nie powinno się rozwieszać prania na kaloryferach ponieważ ten proszek się ulatnia i dzieci kaszlą,katar mają. Odpowiedz Link
wegielek Re: uodparnianie 08.12.07, 15:50 ooo, to ja nie wiedzialam z tym proszkiem! no masz. a jaki nawilzacz stosujesz? bo ja taki na kaloryfer. co do uodparniania, to codzienne spacery, profilaktin - syrop.i mamy generlnie wylaczone ogrzewanie tak, zeby w domu bylo 21-22 st. Odpowiedz Link
nomasz Re: uodparnianie 10.12.07, 14:27 może być taki na kaloryfer.Ja kupiłam rok temu nawilżacz taki hmm nie wiem jak nazywa się fachowo ;D w każdym razie na prąd ;D i dmucha ostro parą,można sobie to zresztą ustawić.I codziennie przed snem 2h nawilżam.Ale ten na kaloryfer jak najbardziej. Odpowiedz Link
asia889 Re: uodparnianie 08.12.07, 16:13 No proszę, a ja suszę pranie w pokoju dzieci. Dobrze wiedzieć, dzięki nomasz. Odpowiedz Link
sumatra1 Re: uodparnianie 08.12.07, 16:30 Ja też nie wiedziałam o proszku ale brzmi logicznie. Też rozwazałam suszenie prania u chlopaków, przynajmniej w nocy ale w takiej sytuacji - rezygnuję. Odpowiedz Link
mika_007 Re: uodparnianie 10.12.07, 18:26 kidabion od czacu do czasu albo tran - i tak nie działają ale dziecię lekoman a,że dodatkowo alergik to miodu nie dostaje w czasie inwazji chorób nie sprawdził się żaden specyfik brał rybomunyl ale nie wiem czy to dzieki niemu nie choruje -raczej dzięki stałemu podawaniu leków p. alergicznych Odpowiedz Link