asia889 12.12.07, 12:01 ... a może melisy? Na mnie melisa nie działa, wolę dobrą herbatę z cytryną. Dziewczyny proszę częstujcie się perniczkami (dzieci powiedziały, że za dużo upiekłam DD). Fajnie tu z Wami posiedzieć . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nomasz Re: Kawa, herbata 12.12.07, 13:52 Witaj Asiu,chętnie się napiję z Tobą herbaty.Melisa też na mnie nie działa) Ja dzisiaj mam produkcję pierniczków,w niedzielę miałam niespodziewanych gości. Odpowiedz Link
sumatra1 Re: Kawa, herbata 12.12.07, 14:12 Ja też chętnie się skuszę i te pierniczki... mniam mniam Mi to chyba dzisiaj duża porcja melisy by się przydała albo wręcz nerwosol Odpowiedz Link
wegielek Re: Kawa, herbata 12.12.07, 18:12 sumatra, ty sie tak nie denerwuj, bo urodzsz za wczesnie! a na mnie melisa dziala nie fizycznie, tylko psychicznie, bo gdy zasiadam sobie wieczorem z melisa, to sama ta czynnosc juz mi pomaga, dodatkowo zapach, aromat... mniam. Odpowiedz Link
asia889 Re: Kawa, herbata 12.12.07, 19:12 Tak fajnie Węgielku piszesz, że człowiek od samego czytania się uspokaja . Jeszcze po ciasteczku dziewczyny. Tu proszę kremówki z okazji 200-etki . Odpowiedz Link
ememka1 Re: Kawa, herbata 12.12.07, 19:14 Ja prosze herbatkę, jak masz zieloną byłoby cudnie. Pierniczki mówisz, hm........w zeszłym roku klasowe mamy zrobiłyśmy na szkolną Wigilię z jednego przepisu. Co torebeczka to inne w smaku Więc tylko się skuszę na twoje, ale już nie będę piekła)) Odpowiedz Link
asia889 Re: Kawa, herbata 12.12.07, 20:02 Jasne, że jest zielona. Może być gun powder? Odpowiedz Link