Dodaj do ulubionych

Sama z dziećmi

13.02.09, 10:46
Zdarza sie tak Wam często?

Mój M. co jakis czas pracuje za granicą i wyjeżdża wtedy na dłużej. Ma to sie skończyć od marca. Teraz nie ma go prawie cały styczeń i luty. Niby sie przyzwyczaiłam, ale jestem zmeczona byciem zmeczoną i coraz bardziej tracę nadzieje, że kiedykolwiek odpocznę.
Obserwuj wątek
    • asia889 Re: Sama z dziećmi 13.02.09, 20:35
      Niby często jestem sama z dziećmi ale aż tak sama to nie, bo mąż na noc do domu
      wraca. Faktem jest, że to jednak lżej kiedy ktoś choć trochę pomoże i nie trzeba
      tak całkiem wszystkiego robić samemu. Do marca już tylko 2 tygodnie, trzymaj się.
    • sumatra.1 Re: Sama z dziećmi 13.02.09, 22:07
      Zmęczona byciem zmęczoną to ja jestem od dawna i obecność małzonka w okolicy
      niwiele zmienia, gdyż tak na prawdę to on mi nie pomaga. Włąściwie wcale. Teraz
      włąśnie wyjeżdża pierwszy raz na tydzień i uczciwie mówiąc to się cieszę...
      czekam sobie na samotne wieczory bez wyjącego tv. Nie to, ze nie lubię małżonka,
      nie. lubie odmianę.
      • sumatra.1 Re: Sama z dziećmi 15.02.09, 14:50
        No i pojechał, mała wyje, chłopcy się tłuką, zapowiada się miło smile
    • anna_sla Re: Sama z dziećmi 13.02.09, 22:38
      znaczy co, samej z dziećmi przez więcej niż 8 godzin dziennie?? big_grin Nie, mój mąż
      nie wyjeżdża i to z dwóch powodów:
      1) nie umiem utrzymać związku na odległość nawet tak długoletniego. Po prostu
      odkochuję się i koniec..
      2) na szczęście charakter jego pracy tego nie wymaga big_grin

Raz na ruski rok wypada gdzieś na weekend czy półtorej doby (ostatni raz w
      zeszłe lato wink)
    • hyris Re: Sama z dziećmi 14.02.09, 00:23
      mojego męża właśnie nie ma ponad dwa tygodnie
      odżyłam
      rozkwitłam
      mam mniej roboty (prasownaia, prania, gotowania, sprzątania)

no i więcej niż normalnie rozmawiamy; tyle że przez sype'a

a już miałam papiery rozwodowe składać wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka