dorkalesk 06.11.04, 03:53 jednak jestem niemota !!!! jest Norwegia ale zniknely zdjecia domu i mojego meza przed domem, i moje z mostu ktory wiedzie do nas itd wstawie jak wroce usciski Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asica74 Re: sprostowanie 06.11.04, 09:12 Dorinka, bo byl generalny remont: dziewczyny chcialy, by zrobic album bardziej przejrzystym, wiec sie wzielam... i dlatego nie ma twojej norwegii... napisalam ci o tym list, ale nie jestem pewna czy dotral? wkleje jego kopie tu na wszelki wypadek... Dorinka, > > ja tu tak nie smialo, i niemal z placzem... > > Zdarzyl mi sie niewybaczlny wypadek przy pracy.... booohooo... > > Mieszajac, ukladajac, etc zdjecia w albumie zalozylam jakis album, > co to wydawal mi sie bezesensowny, wiec go skasowalam, i nie wiem > jakim lichem podpielam tez twoj album, tez z dnia wczorajszego... I > go tez wyrzucilam.... > > bardzo bardzo bardzo cie przepraszam! Zdaje sobie sporawe, ze sie > napracowalas , a tu ktos ci wszytsko pospul... > > prosze cie o wybaczenie! > > publicznie tez cie przeprosze! moja wina moja wina! > > asica, skruszona... Odpowiedz Link