jan.kran 22.11.06, 09:03 Jak się nazywa najnowsza wersja? Ma ktoś linkę do załadowania? K. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blaubeeree Re: Firefox. 22.11.06, 10:24 Auf Deutsch www.mozilla.com/en-US/ jan.kran napisała: > Jak się nazywa najnowsza wersja? > Ma ktoś linkę do załadowania? > K. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Firefox. 22.11.06, 14:05 Dzięki Jagódko ale ja chciałam po polsku bo walę okropne literóffki a polska wersja mi poprawia. Dzięki za dobre chęci Odpowiedz Link
blaubeeree Re: Firefox. 22.11.06, 14:17 Ach,Kraniku myslalam,ze chcesz niemiecka wersje. No nic,moze cos poszukam Odpowiedz Link
jan.kran Re: tutaj moze jest. 22.11.06, 15:09 Bosze ja tępa jetem ale ta ciemność z oknem mnie ogłupia... Już mam po polsku Kochani jesteście)) Odpowiedz Link
napolnoc Re: tutaj moze jest. 23.11.06, 10:36 To ja sie jeszcze zapytam o adblocka. Wiem, ze to w polaczeniu z firefixem blokuje reklamy i inne badziewia. I teraz pytanie, mam zainstalowanego adblocka (tak przynajmniej mi sie wydaje), jak mam go uruchomic? Chlopa sie nie zapytam, bo jego kazde moje pytanie n/t kompow powoduje spazmy smiechu i daje powod do dokuczania mi przez tydzien. Az zaluje, ze sie z maca na windowsa przesiadlam, nie dosc ze wszystko dziala inaczej, to jeszcze moj chlop (specjalista komputerowy) ma ubaw po pachy patrzac jak sie wsciekam, zamiast mi pomoc. Ufff....musialam w siebie przy okazji wywalic Odpowiedz Link
marjanna1 Re: tutaj moze jest. 23.11.06, 13:31 Ja tez to mam us iebie. Zapytam mojego chlopa to Ci jutro przy kawie powiem co i jak. Odpowiedz Link