Gość: żona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 10:47 czy są jakieś sposoby na usunięcie głośnego chrapania poza usunięciem męża z łóżka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: chrapanie mężą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 11:37 Zmień na inny model. Cichobieżny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara Re: chrapanie mężą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 12:00 podobno są środki w aptece , ale czy są one efektywne to nie wiem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek "dobra rada" Re: chrapanie mężą IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.10, 12:29 Usiądź mu na twarz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż Re: chrapanie mężą IP: *.16.243.lan.e-wab.pl 26.04.10, 12:30 no wiesz....Ja tego nie kontroluję..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrapanie Re: chrapanie mężą od lekarza IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.10, 12:40 nie ma zadnych srodkow na to poprostu jezyk mezowi sie zapada i blokuje drogi oddechowe i dlatego wydaje takie dzwieki zalecane jest spanie na boku lub brzuchu z bocznym ustawieniem glowy lub wziasc rurke gardlowo ustowa wtedy bedzie bez chrapania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Re: chrapanie mężą od lekarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 13:21 nie ma znaczenie jaka pozycja , chrapie tak samo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: chrapanie mężą od lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 13:23 U prawdziwego chrapacza spanie na boku nic nie daje. Mój mąż chrapie jak niedźwiedź jaskiniowy a jak się do tego obróci w moją stronę to mam ochotę udusić go poduszką :( Takie chrapanie to ogromny problem szczególnie dla tej drugiej osoby, chrapacz robi to nieświadomie i dziwi mnie tylko, że sam się przy tym nie budzi przecież wydaje tyle decybeli jak nie przymierzając silnik łodzi motorowej :((( Dodam, że leki z apteki są raczej nie skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż Re: chrapanie mężą IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.10, 13:20 A u mnie chrapie żona, może ich poznamy będą sobie chrapać w duecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek Re: chrapanie mężą IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.10, 13:29 A ja poza chrapaniem lubię sobie czasem wciągnąć kozę i fuknąć metanem ze zwieracza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solka Re: chrapanie mężą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 13:33 To jesteś zaje,bisty gość!! Proponuję żebyś pojadł gotowanych jajek wtedy się fuka nie metanem a siarkowodorem - wrażenia o niebo lepsze!! polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do żony Re: chrapanie mężą IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.04.10, 17:52 zrób mu kloca do papy to się zatka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do solki Re: chrapanie mężą IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.04.10, 17:55 jasne że lepsze... zwłaszcza jak się płomień do odbytu zbliży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do męża Re: chrapanie mężą IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.04.10, 17:54 wsadź jej swojego ptaka to zamilknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: chrapanie mężą IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.04.10, 18:22 chrapanie powoduje nadwyrężona wątroba od obżarstwa lub opilstwa, trzeba zastosować dietę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venka Re: chrapanie mężą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 21:07 rozsuń mu nogi torba opadnie zatka otwór , nie ma cugu nie ma chrapania:):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Imadło Re: chrapanie mężą IP: 78.9.28.* 26.04.10, 21:34 a jak mu torbe wessa i wyrwie? :o Butelke niech wsadzi, to przynajmniej jakiś dzwięk będzie, statku na redzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: chrapanie mężą IP: *.152.142.147.dsl.dynamic.eranet.pl 26.04.10, 22:16 Bardzo skuteczne jest kopnięcie w piszczel,niestety dośc krótkotrwale ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: chrapanie mężą IP: *.chello.pl 27.04.10, 01:02 Ja mojego zawsze budzę:) Niby niechcący - zawsze działa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek01g odwiedź <a href="http://www.krajmed.pl/services/snoring/" target=" IP: *.idg.com.pl 27.04.10, 02:17 tyle że to w Warszawie... ale zawsze coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek01g prawidłowy link IP: *.idg.com.pl 27.04.10, 02:17 www.krajmed.pl/services/snoring/ Odpowiedz Link Zgłoś