Dodaj do ulubionych

chrapanie mężą

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 10:47
czy są jakieś sposoby na usunięcie głośnego chrapania poza usunięciem męża z
łóżka?
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: chrapanie mężą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 11:37
      Zmień na inny model. Cichobieżny.
      • Gość: stara Re: chrapanie mężą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 12:00
        podobno są środki w aptece , ale czy są one efektywne to nie wiem .
        • Gość: wujek "dobra rada" Re: chrapanie mężą IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.10, 12:29
          Usiądź mu na twarz :D
        • Gość: mąż Re: chrapanie mężą IP: *.16.243.lan.e-wab.pl 26.04.10, 12:30
          no wiesz....Ja tego nie kontroluję..:)
    • Gość: chrapanie Re: chrapanie mężą od lekarza IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.10, 12:40
      nie ma zadnych srodkow na to poprostu jezyk mezowi sie zapada i
      blokuje drogi oddechowe i dlatego wydaje takie dzwieki zalecane jest
      spanie na boku lub brzuchu z bocznym ustawieniem glowy lub wziasc
      rurke gardlowo ustowa wtedy bedzie bez chrapania
      • Gość: żona Re: chrapanie mężą od lekarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 13:21
        nie ma znaczenie jaka pozycja , chrapie tak samo .
      • Gość: ja Re: chrapanie mężą od lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 13:23
        U prawdziwego chrapacza spanie na boku nic nie daje. Mój mąż chrapie jak
        niedźwiedź jaskiniowy a jak się do tego obróci w moją stronę to mam ochotę
        udusić go poduszką :( Takie chrapanie to ogromny problem szczególnie dla tej
        drugiej osoby, chrapacz robi to nieświadomie i dziwi mnie tylko, że sam się przy
        tym nie budzi przecież wydaje tyle decybeli jak nie przymierzając silnik łodzi
        motorowej :((( Dodam, że leki z apteki są raczej nie skuteczne
    • Gość: mąż Re: chrapanie mężą IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.10, 13:20
      A u mnie chrapie żona,
      może ich poznamy będą sobie chrapać w duecie :)
      • Gość: wesołek Re: chrapanie mężą IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.10, 13:29
        A ja poza chrapaniem lubię sobie czasem wciągnąć kozę i fuknąć
        metanem ze zwieracza
        • Gość: solka Re: chrapanie mężą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 13:33
          To jesteś zaje,bisty gość!! Proponuję żebyś pojadł gotowanych jajek wtedy się
          fuka nie metanem a siarkowodorem - wrażenia o niebo lepsze!! polecam!!
          • Gość: do żony Re: chrapanie mężą IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.04.10, 17:52
            zrób mu kloca do papy to się zatka !!!
          • Gość: do solki Re: chrapanie mężą IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.04.10, 17:55
            jasne że lepsze... zwłaszcza jak się płomień do odbytu zbliży
      • Gość: do męża Re: chrapanie mężą IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.04.10, 17:54
        wsadź jej swojego ptaka to zamilknie
        • Gość: JK Re: chrapanie mężą IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.04.10, 18:22
          chrapanie powoduje nadwyrężona wątroba od obżarstwa lub opilstwa,
          trzeba zastosować dietę
          • Gość: venka Re: chrapanie mężą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 21:07
            rozsuń mu nogi torba opadnie zatka otwór , nie ma cugu nie ma chrapania:):):):):)
            • Gość: Johnny Imadło Re: chrapanie mężą IP: 78.9.28.* 26.04.10, 21:34
              a jak mu torbe wessa i wyrwie? :o
              Butelke niech wsadzi, to przynajmniej jakiś dzwięk będzie, statku na
              redzie :D
              • Gość: aśka Re: chrapanie mężą IP: *.152.142.147.dsl.dynamic.eranet.pl 26.04.10, 22:16
                Bardzo skuteczne jest kopnięcie w piszczel,niestety dośc
                krótkotrwale ;-(
    • Gość: :) Re: chrapanie mężą IP: *.chello.pl 27.04.10, 01:02
      Ja mojego zawsze budzę:) Niby niechcący - zawsze działa!!!
    • Gość: jacek01g odwiedź <a href="http://www.krajmed.pl/services/snoring/" target=" IP: *.idg.com.pl 27.04.10, 02:17
      tyle że to w Warszawie... ale zawsze coś.
      • Gość: jacek01g prawidłowy link IP: *.idg.com.pl 27.04.10, 02:17
        www.krajmed.pl/services/snoring/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka