Gość: Rumcajs IP: 80.72.65.* 31.03.03, 22:08 Za pare godzin PRIMA APRILIS. Tylko - bez numerow typu: -Mamo! Tata sie powiesili na strychu!!! Matka leci na strych, ojca nie ma, a maly gnojek sie chichra: - Prima aprilis!!! W piwnicy !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ni ma...pomarła... Re: PRIMA APRILIS IP: *.it-net.pl 31.03.03, 23:59 "Leci cas, mijo rok za rokiem Przechodzi wiesna, lato, jesień, zima I na odwyrtke Co dzień rano rucom okiem Na holne cuda wselenijakie Głowa mi posiwiała, gościec w kości dre Gryzom mnie kłopoty niebylejakie Ale jesce długo i długo na Tatry patrzyć kcem". (A.Pach: Bez okno} Patrzem i cytom: Ciupazka pomarła. Pogrzyb 01.04.2003 r. Pokój jyj dusy. No, bedziemy mieli wreście spokój w Zokopanym, w Nowym Targu, w Krakowie, w Lublinie i choćka, ka nom dokucała, ba haj! Pieknie pytomy na stype o godz.20 - ej i na mały kielusecek, bo tak se zycyła. Forumowice potracyni po świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roz Re: PRIMA APRILIS IP: *.ds.uj.edu.pl 01.04.03, 00:59 Cosi mi sie wierzyć nie kce...przeciyz złego diabli nie bierom ;-)No i mom stropiynie na głowie....z kim zaś bedym sie tu wadzić? Pozdrowiom syćkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Ciupazki Re: PRIMA APRILIS IP: *.it-net.pl 01.04.03, 10:19 Mom cichom nadzieje, ze ty Rumcajsie nie odmówis mi muzyki pogrzebowej na tyj ostatniyj drózce mojego "zywobycio" , a Jagniyska odmówi jaka zdrowaśke, he, he, he.... Roz juz pociorze zmówiyła, ona nojwarcyjso, ba haj!Telo. Cosi mało ludzi bedzie na tym pogrzebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: PRIMA APRILIS IP: 80.72.65.* 01.04.03, 14:19 A na jakom nute fces? Sabalowom, Slodyckowom, Mientusiom cy inksom? Slysolek dzisioj co pogzebow nie bendzie, bo ni ma cym dzwonic. Koscielnemu zamias prostaty, konowaly wyciely dzwony. Nie spies sie han Ciupazko, ba bydz o 20.oo - wypiyjemy po kielusku, uradziemy i niekze ta Jagniyska wrescie sie uodezwie. Ka sie stracilo to dziywcysko ? Wyredykala sie gdziesi i sluch o niyj zaginal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyperstein Re: PRIMA APRILIS IP: 80.72.65.* 01.04.03, 14:50 Nasz forumowy przyjaciel kupil sobie piekna posiadlosc na przedmiesciach Honolulu...............(;@))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: PRIMA APRILIS IP: *.it-net.pl 01.04.03, 20:33 No to graj Sabałowe nucicki a ja duszkiem piję zdrówko tych, którzy przyszli mnie pożegnać, mam nadzieję, że zjawiliście sie wszyscy w komplecie. Żyje się raz i raz się żegna z tym pięknym życiem. Niestety nie wierzę w życie po życiu, ponieważ jestem już po drugiej stronie, i powiadam wam, że tu nie ciekawie!Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: PRIMA APRILIS IP: 80.72.65.* 01.04.03, 21:01 ?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??????????? Re: PRIMA APRILIS IP: *.it-net.pl 01.04.03, 21:04 ??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: PRIMA APRILIS IP: 80.72.65.* 01.04.03, 21:04 Wi-dzia-lem oooooooooooooooorla cien... Cy to twoj duch Ciupazko sie nosi nad Tatrami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To jo... Re: PRIMA APRILIS IP: *.it-net.pl 01.04.03, 21:30 Rumcajs to jo, twoja śmierc - hu, hu, hu Tu zek! Kle, kle, kle! Spod pościeli wyziyrom i klepie piscelem ząbecki wyscyrzom i targom pościelom Rumcajs, kuku! Nachyl karcuś, to ci zetne głowicke wystow łeb, no! Godom! Pochyl sie, nie udaj, ze cie zołądek boli wrzód pęknie niejednej pokrace nie sięgoj do dzwonka nie cekoj lykorza Rumcajs, idziemy! Roz dwa trzy w kierunku smyntorza, ba haj! "Ugwarzanie ze światem" Wanda Czubernatowa. Wyd.Miniatura. Krakow 1999. Telo lo syćkich Forumowiczów razem z Wandą Czubernatową, cobyście nie zabocyli , ka tak wartko i dokąd gonimy! A teroz twoje i syćkich wos zdrówecko! Dobrze, ze sie Prima Aprilis mo ku końcowi, juz nos dość domyncył. Hej!Telo.Pozdr. Zabrała śmiertecka nie ino mnie, ba i tobie. Trza sie było nie zgłosać, he, he. Jagniyska mądro, nie przysła, inni tyz nie, wyculi niepeć, ba haj!Hale, som ześ tego fcioł, zakładając tyn wątek.Teroz dopiero ugwarzymy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: PRIMA APRILIS IP: *.it-net.pl 01.04.03, 23:38 Czas na lulu, Prima Aprilis list ,który wysłał , doszedł, a następny bedzie za rok. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re:.... PRIMA ...APRILIS... 25.03.04, 08:52 Patrzojcie, jak rok wartko minon! Ryktujymy nowy Prima Aprilis. Jedyn z Forumowiców juz zacon. To hepik 1 ! Piyrse zacon dokucać primaaprilisowo w Rudzie Śląskiej, a teroz jego celem som jest Tarnowskie Góry, nei nie do wiary , biere sie do nos i za nos w ZOKOPANYM. Tyn kawalorz primaaprilisowy to hepik 1. Uwazujcie na to, co on pise i o cym, bo to syćko nieprowda! Huncwot nad huncwoty , niewiada , co u nos jesce wymyśli, juz na nos tu pluje choćjako. Telo. Miyjcie sie syćka przed nim na bocy, haj! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re:.... PRIMA ...APRILIS... 25.03.04, 21:11 Radio "Erewań" informuje: 1.04.2004r. L.Miller poda się do dymisji. ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re:.... PRIMA ...APRILIS... 25.03.04, 21:41 A jak Ci sie dzisiejso data widzi, he? www.polskaludowa.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IMPL Re:.... PRIMA ...APRILIS... IP: 80.72.65.* 25.03.04, 22:06 Wszelkie komentarze prosimy kierować do Kustosza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re:.... PRIMA ...APRILIS... IP: *.it-net.pl 30.03.04, 10:55 A to dobre, hehe... serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1992460.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re:.... PRIMA ...APRILIS... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 06:37 A Wy oczywiście śpicie. Ale nie łudzcie się, nie prześpicie całego dnia, tylko dlatego, że dziś może ktoś sobie z Was jaja robić... Bawmy się i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re:.... PRIMA ...APRILIS... 01.04.04, 08:26 No wiycie, wiycie, zgadnijcie fto dzisiok piyrsy wyloz na Krupówki sprzedawać oscypki - syćka Radni z Urzędu Miasta Zokopanego a nawet som starosta Andrzej Gąsienica-Makowski. Nei, coby tu nie pedzieć, to jedno jest pewne, ze dzisiok to Wom bedom smakować, ba warciućko trza lecieć , cobyście se zdązyli zrobić zdjęcia ś nimi, ba haj! Abo mi sie widzi, abo mi sie ino zdaje , ze między nimi stola z oscypkami i zgadnijcie z kim, hehe z hepikiem2 nasa forumowicka zokopiańsko Ola- f i godała że sie fajnie sprzedaje, haj! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re:.... PRIMA ...APRILIS... 01.04.04, 10:37 Ani mi niy godejcie o prima aprilisie! Mie to zrobiyli prima aprilis ze sie niyporadza pozbiyrac´! Stowoom dzisio z rana chca jechac´ ci do roboty a tu auta niyma! Pieron´ske zuodzieje zapieronowane jedne! Niybawia sie w take aprilisy! Chyba mie zaroski sam pieroon szczeli az mi sie puakac´ chce! zostauy mi ino kluczyki i FARZEUGBRIF :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re:.... PRIMA ...APRILIS... IP: *.it-net.pl 01.04.04, 11:23 Idem wartko zaziyrać, cy moje g.. jesce jest, hehe, a toś nos Hanys podstrasył, mom nadziyje, ze nos nabiyros, haj! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re:.... PRIMA ...APRILIS... 02.04.04, 06:31 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > Idem wartko zaziyrać, cy moje g.. jesce jest, hehe, a toś nos Hanys > podstrasył, mom nadziyje, ze nos nabiyros, haj! Telo.Pozdr. Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > Idem wartko zaziyrać, cy moje g.. jesce jest, hehe, a toś nos Hanys > podstrasył, mom nadziyje, ze nos nabiyros, haj! Telo.Pozdr. Ciupazko, to niybyu zodyn wic prima-aprilisowy! Szczero prowda! pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re:.... PRIMA ...APRILIS... 02.04.04, 10:31 ..nie wiym co Ci pedzieć w takim razie... chyba ino: kup se nowe, hehe, a ze pieron Cie nojjaśniyjsy mioł prawo strzelć, to nie dziwota. Prima aprilis 21 wieku.... Niedługo bedom rakiety kraść, haj! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re:.... PRIMA ...APRILIS... 06.04.04, 12:50 fun.from.hell.pl/00-ROCZNIK-2001/2001-03-23/primaaprylis.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re:.... PRIMA ...APRILIS... 18.03.05, 19:25 Juz nieftorzy śpasy ryktujom, hehe... A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re:.... PRIMA ...APRILIS... IP: *.bialy-dunajec.sdi.tpnet.pl 18.03.05, 19:59 A moze fto z wos zno te wiyrsycki, ftore siy wysyłało downo na zwodziejosa? (prima Aprilis), typu : etkom pitkom, posyłom ci igłe z nitkom, cobyś se gacie załotoł, cobyś za dziywkami nie lotoł, jak mos kochać kochoj stale, jak nie, to cie mietłom zwale????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re:.... PRIMA ...APRILIS... IP: *.it-net.pl 18.03.05, 20:29 Cosik mi po głowicce chodzi i se zbacuje, Znos jesce jakie? Zbiyroj po wsi. Hej! Twoje zdrówko na drugom nozke! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re:.... PRIMA ...APRILIS... 18.03.05, 21:34 Jessyk! Zgadnij kto to? trole.joemonster.org/index.php?troll=beksalala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re:.... PRIMA ...APRILIS... IP: *.bialy-dunajec.sdi.tpnet.pl 19.03.05, 17:27 Zima sie końcy, wiesna nadchodzi fto kogo kocho tyn tego zwodzi Ewa Adama zwiedła jabłuskiem a jo ciy zwodzem swoim serduskiem i co dalej??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re:.... PRIMA ...APRILIS... 31.03.05, 13:40 A kie Wos kochom , to jutro ni ma mnie, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re:.... PRIMA ...APRILIS... 31.03.05, 23:29 A dzisiok na ! kwietnia: "z prazdnikom, duraki!" fcmx.net/vec/v.php?i=017907 Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re:.... PRIMA ...APRILIS... 01.04.05, 00:30 Uoon´skego roku mi auto gwizdli na PRIMA ...APRILIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re:.... PRIMA ...APRILIS... IP: *.it-net.pl 01.04.05, 00:34 No to pilnowacke teroz dobrom rób... Hej! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re:.... PRIMA ...APRILIS... 01.04.05, 01:10 Prima Aprilis? Czytaj uwaznie bo sie pomylisz. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re:.... PRIMA ...APRILIS... 01.04.05, 09:53 Rodzina je spokojnie obiad, aż tu nagle wpada Jasiu i drze się: - Mamo, babciu, siostro, Tatuś się powiesił na poddaszu. Wszyscy rzucają łyżki i talerze i pędza po schodach na górę, a Jasiu spokojnie: - Prima aprilis... No to wszyscy wielkie "UFFFFF"... A Jasiu kończy: - ... w piwnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re:.... PRIMA ...APRILIS... 01.04.05, 09:58 A Tyś czytał piyrsy post Hanysie w tym wątku Roomtsaysa, he? To se przecytoj, hehe... Hej! I nie nabiyroj nos syćkik, na to samo jesce roz, hehe... Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re:.... PRIMA ...APRILIS... 01.04.05, 10:22 Dunajec! Zniesiono wizy do USA i wiys fto pomóg, zgadnij, hehe www.dziennik.com/www/dziennik/wiad/lok.htm#2 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: PRIMA APRILIS 01.04.05, 11:17 To zrobimy kawał i Wom cosik przybocymy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=6774411&a=9562687 Odpowiedz Link Zgłoś