Dodaj do ulubionych

cucha biala

IP: *.10-87-r.retail.telecomitalia.it 08.02.08, 19:17
Chcialabym sie dowiedziec w jaki sposob i gdzie mozna by bylo kupic
cuche biala i czy kobiety tez ja nosza?
Obserwuj wątek
    • Gość: ciupazka Re: cucha biala IP: *.it-net.pl 09.02.08, 01:25
      Patrz fotoforum : hobby, moda , tam podawałam gdzie w Zakopanem jest sklep
      regionalny. Bees babo cudokiem w cusce. Nei, hale kie fces, to Twoja wóla,
      hehe...
      • Gość: izunia75 Re: cucha biala IP: *.55-82-r.retail.telecomitalia.it 09.02.08, 13:16
        A mozesz mi to przetlumaczyc?????Bo ja ceper he,he
        • przeszlakowska1 Re: cucha biala 09.02.08, 21:42
          Hehe, jesce byś sie obraziła... w gwarze warcyj wyrazis tótó , co cujys, kie
          sie fto od rzecy pyto, haj. Informuje, ze som jest tyz corne... A ka byś w
          tyj cusce fciała sie wybrać, he? Na ślub , cy na pogrzeb?

Telo.Pozdr.
          • Gość: izka75 Re: cucha biala IP: *.6-87-r.retail.telecomitalia.it 10.02.08, 09:11
            Mimo ze ceper nie latwo mnie obrazic.A wasza gwara jest bombowa tylko
            jej naprawde nie rozumiem.A co do cuchy to jestem ciekawa bo wpadly mi
            w rece zdjecia kobiet ubranych w cuche i wygladaly zarabiscie.Teraz w
            modzie sa ubrania tradycyjne "unowoczesnione" w sensie lekko
            stylizowane.Jako ze cucha jest przesliczna wpadl mi do glowy
            pomysl!!!!!!Przetlumaczcie sie po polsku bo ja tak daleko nie mam
            zadnych gorali pod reka zeby mi przetlumaczyli.
            • Gość: poraj Re: cucha biala IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.08, 10:36
              Pióropusz indiański tez jest prześliczny. Polecam;))
              • Gość: izunia75 Re: cucha biala IP: *.16-79-r.retail.telecomitalia.it 10.02.08, 12:11
                tyz prowda.jest sliczny!!!!!ale akurat indianskie dodatki juz
                mam.teraz brakuje mi cos polskiego:))))jestem otwarta na dlasze
                sugestie;))))))))
                • Gość: poraj Re: cucha biala IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.08, 12:38
                  Może gustowna ciupazka jako dodatek do <prześlicznej cuchy białej>;))
                  • Gość: izunia75 Re: cucha biala IP: *.16-79-r.retail.telecomitalia.it 10.02.08, 12:44
                    Po kiego a co ja Janosik?Ewentualnie mozna sprobowac z kierpcami :))))
                    • Gość: gosc Re: cucha biala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 23:51
                      może beret moherowy?
                      bi.gazeta.pl/im/1/4566/z4566781X.jpg
                      • Gość: izunia75 Re: cucha biala IP: *.59-82-r.retail.telecomitalia.it 11.02.08, 21:20
                        a po kiego ????????To juz lepiej cylinder.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka