Dodaj do ulubionych

WSZYWKA-SPRAWDZONY CHIRURG WROCŁAW - PILNE!!!!!

18.08.04, 08:23
Szukam dobrego i sprawdzonego chirurga we Wrocławiu robiącego wszwywki. Moj
maz zaszyl sie miesiac temu ale lekarz spieprzyl mu to. (chyba zrobila sie
torbiel bo strasznie miejsce zaszycia uroslo, zrobilo sie twarde, gorace i
bolesne. Moj genialny maz dzis w nocy upil sie a nastepnie wydlubal sobie 10
tabletek i zaszyl sie nitka i igla. Wg. mnie potrzebuje psychiatry na
oddziale zamknietym ale to odrebna historia.

Bardzo prosze o podanie namiarow na jakis lekarzy jest to dla mnie bardzo
wazne. Z gory dziekuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam S.
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: WSZYWKA-SPRAWDZONY CHIRURG WROCŁAW - PILNE!!! 18.08.04, 09:02
      Gdy już męża opatrzysz,pozałatwiasz wszystko za niego i utulisz do snu ,gdy
      znajdziesz chwilę do siebie proponuję coś o współuzależnieniu:
      alkoholizm.com.pl/forum/viewtopic.php?t=213
    • alina66 Re: WSZYWKA-SPRAWDZONY CHIRURG WROCŁAW - PILNE!!! 18.08.04, 14:36
      Chrupka, proszę nie rób tego !!! NIe załatwiaj mu chirurga, nie zabraniaj mu
      picia, nie kontroluj czy i ile wypił. Mam to wszystko za sobą, i wiarę w to, że
      będzie lepiej, także.
      U mnie skończyło się rozwodem, bo NIE POTRAFIŁAM ODEBRAĆ KOMFORTU PICIA (nie za
      bardzo wiedziałam o co chodzi). Przeczytaj temat, który poleca hepik. (Cześć
      hepik, na Ciebie można liczyć :)
      I zajmij się sobą. To trudne i wydaje się bezsensowne, ale prawda jest taka, że
      dla swojego męża nie możesz zrobić nic- to on decyduje, czy i kiedy się napije.
      Wkręcił Ciebie w swoje picie. Nie daj się, to i tak na nic. Jeśli ma przestać
      pić, to tylko, jeśli spuścisz go na ziemię- kiedy odczuje konsekwencje swojego
      picia - to jego d... i jego wszywka (ktora - sądząc po wypowiedziach
      alkoholikow i tak nic nie da- ja jestem byłą żoną alko, i wierzę alkoholikom,
      że wszywka to na nic). Zostaw go, tylko wtedy jest szansa...
      • chrupka23 Re: WSZYWKA-SPRAWDZONY CHIRURG WROCŁAW - PILNE!!! 18.08.04, 18:27
        dzieki za odzew. wczoraj spedzilam na tym forum strasznie duzo czasu,
        przeczytalam tone watkow i dotarlo do mnie co zrobilam. zdaje sobie sprawe ze
        jestem wspoluzalezniona i ze stworzylam mu idealne warunki do picia. robilam
        dokladnie to czego nie powinnam byla robic. wiem ze musze go zostawic samemu
        sobie ale jakos nie moge to jest cholernie trudne. z jednej strony go
        nienawidze za to co robi a z drugiej czuje ze musze mu pomoc. przeraza mnie to
        co zrobil, jak mozna samemu na zywca rozpruc pol tylka i wydlubac sobie 10
        tabletek pilniczkiem do paznokci, chyba bym padla z bolu a on to jeszcze zszyl
        zwykla igla i nitka a rano wstal i poszedl do pracy tak o po prostu. nie
        wiedzialam ze aby napic sie choc troszke piwa mozna zniesc taki bol. czy to
        jest warte tego.
        a tak ogolnie to zdecydowalam sie odejsc od niego, zbyt wiele wycierpialam
        przez niego, mialam nadzieje ze po zaszyciu bedzie lepiej, jak zwykle mialam
        zludne nadzieje, alkoholik zawsze bedzie alkoholikiem a ja nie moge pozwolic na
        to zeby ciagnal mnie na dno za soba tymbardziej ze mamy 9 miesieczna corke,
        ktora jak widzi ojca to sie boi. wiec po przeczytaniu waszych postow
        zrozumialam ze nie ma przyszlosci z takim czlowiekiem, ze musze zaczac myslec o
        sobie i dziecku. boje sie to zrobic ale mam juz dosc zycia w strachu i zycia od
        picia do picia. Dosc ponizania, wyzywania, zastraszania i wyrzucania z domu,
        dosc ja tez mam prawo zyc i byc szczesliwa. to dobrze ze jest to forum, to
        wspaniala rzecz.
        pozdrawiam
        mama malego diabelka
        • hepik1 Re: WSZYWKA-SPRAWDZONY CHIRURG WROCŁAW - PILNE!!! 18.08.04, 20:46
          Tutaj jeszcze garść informacji:
          alkoholizm.akcjasos.pl/73.php
          tecza.akcjasos.pl/
          Mam nadzieję ,że zrobisz cos dla siebie i dla dziecka.Pozdr
          • chrupka23 Re: WSZYWKA-SPRAWDZONY CHIRURG WROCŁAW - PILNE!!! 18.08.04, 22:16
            dzieki hepik za adresy troszke sobie poczytalam. przeraza mnie to jak bardzo
            pociagnal mnie za soba. wczesniej nie zdawalam sobie sprawy z tego co robie i
            co sie ze mna dzieje. najgorsze w tym wszystkim jest to ze nie mam wsparcia ze
            strony jego rodziców, moi namawiaja mnie do powrotu do domu a jego obarczaja
            wina za to ze tak pije a i jeszcze dzis uslyszalam ze okazywalam mu za malo
            uczuc i dlatego znalazl sobie kochanke. juz mi rece opadaja, juz brak mi sil,
            oni potrafia mnie zdolowac. Mam dopiero 26 lat a tak wiele juz przez niego
            przezylam. nie wiem czy warto walczyc o nasz zwiazek, czy najlepszym wyjsciem
            jest tak jak wczesniej pisalam odejsc i zaczac myslec o sobie i mojej myszce.
            nie da sie myslec tylko o sobie bedac razem z alkoholikiem bo chcac nie chcac
            bedzie mnie nadal wciagal w swoje sprawy.
            • Gość: ja Re: WSZYWKA-SPRAWDZONY CHIRURG WROCŁAW - PILNE!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.08.04, 10:07
              ja mam za sobą29 lat małżeństwa mąż miał wszywke nic nie pomagałodoszło do tego
              padaczka alkocholowateraz pije mało sa,m rozumie ten problem niemam przyjaciół
              bo wstyt do domu zaprosićpo tylu latach męczarni umnie już zapużno na rozwód
              ale ty jesteś młoda nieangażuj sie dalej to niewarto bo nieusłyszysz słowa
              dobrego pijak zawsze dopnie swego że to twoja winato przez ciebie wmówi ci
              teraz zrozumiałam umnie jest za pużno na rozwód i zaczynać od początku ale ty
              jesteś młoda przed tobą życie i najważniejsze dzieci odpoczną od ojca
              alkocholika pozdrawiam
        • doti_dzow Re: wszywka 26.04.13, 21:14
          Chciałabym się tu wypowiedzieć jako osoba o której zapomnieliscie... Mój były ojczym zaczął pić, nie był dla nas agresywny, ale też nie mogliśmy na niego liczyć. Zamiast myśleć o nas, to nas olał. Gdy urodzila się siostra, to już mama miała dość, wynieslismy się do babci. Wiecie co w tym wszystkim jest najgorsze, że teraz jak wpada na wigilie wyglądając jak wrak człowieka, to nawet mi go nie jest żal, bo jak może być mi żal człowieka, który po pijanemu wpadł i wyrwał mi z rąk moja małą siostrzyczkę...do dziś ten obraz mam przed oczami, a pamiętaj Alkoholik nie panuje nad sobą. Zanim podejmiesz decyzję co dalej, proszę postaw się na miejscu swojego dziecka które cały czas będzie na to patrzeć.
    • izyrider ee.. wszywka-sprawdzony chirurg Wroclaw-pilne .. 27.04.13, 01:18
      moj sasiad lekarz byl sprawdzony..sam sobie wszywal by sprawdzic czy dziala..
    • bartoszbud wszywka 08.11.13, 12:59
      Witam wszystkich, zdecydowanie odradzam firmę nasz gabinet na krzyckiej 69 we Wrocławiu zaszyłem dwóch pracowników niestety bez skutku,próbowałem porozmawiać z lekarzem niestety usłyszałem jakiś bełkot farmakologiczny na temat „bardzo sprawnej wątroby”

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka