Dodaj do ulubionych

Walka kogutów....

27.05.14, 14:48
...tak nie tylko mnie kojarzą sie Wasze słowne przepychanki
Panowie.

Szkoda, że zaśmiecacie nimi forum,
odstraszając szukających pomocy.
Obserwuj wątek
    • aaugustw Pytaj zahir, mow o swoich problemach i zawisci..! 27.05.14, 16:15
      7zahir napisała:
      > ...tak nie tylko mnie kojarzą sie Wasze słowne przepychanki
      > Panowie.
      > Szkoda, że zaśmiecacie nimi forum,
      > odstraszając szukających pomocy.
      ______________________________.
      Sa tu tacy, procz ciebie...!?
      A...
      • 7zahir To Twoje odbicie w lustrze Aauguście... 27.05.14, 17:29
        .... może kiedyś to zrozumiesz.
      • aaugustw Pytaj zahir i mow jak odgadujesz mysli innych..? 27.05.14, 17:55
        7zahir napisała (do alkodarka i A...):
        O jasnowidztwie i odczytywaniu mysli innych, pt: "Walka kogutow"
        ...tak nie tylko mnie kojarzą sie Wasze słowne przepychanki Panowie...
        - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
        (A...); zapytal zahir:
        .........................................
        7zahir odpisała (do A...):
        > .... może kiedyś to zrozumiesz.
        ___________________________________________.
        (konia z rzedem kto zrozumie twoje pisanie...!) :-o
        ?????? Co mianowicie mam zrozumiec...? -
        Ze te twoje skojarzenia inni maja (jak sama piszesz)
        takze w ich glowach i ze ty o tym wiesz, a ja nie...!?
        A...
      • boja55 Re: Pytaj zahir, mow o swoich problemach i zawisc 27.05.14, 20:04
        aaugustw napisał:

> 7zahir napisała:
        > > ...tak nie tylko mnie kojarzą sie Wasze słowne przepychanki
        > > Panowie.
        > > Szkoda, że zaśmiecacie nimi forum,
        > > odstraszając szukających pomocy.
        > ______________________________.
        > Sa tu tacy, procz ciebie...!?
        > A...

Tak są , bo i mnie się pewne rzeczy nie podobają .
        Forum to nazywa się uzależnienia , owszem człowiek uzależniony ma "kuku pod kopułą" i ja też tak mam i może dlatego coś mi się tu nie podoba .
        Jeśli chodzi "o bambusów" z początków dyskusji to są to piłkarze rasy czarnej i jest ich wielu grających na światowym poziomie . Czy można ich tak nazywać "bambus" ? Moim zdaniem nie bo to podpada pod rasizm a nie pod język serca , ale może się mylę .
        Kim był Jaruzelski każdy dobrze wie , ale o zmarłym prawie w godzinę śmierci mówi się dobrze , albo wcale .
        Epitety którymi się tu obrzuca zakrawają delikatnie mówiąc na brak wychowania i kultury .
        Siedzenie w głowie drugiej osoby cechuje większość forumowiczów .
        Teraz najważniejsze , co jeszcze parę lat temu robiłem z lubością . Zdyskredytować drugą osobę , dowalić jej , a jak leży to wdeptać w ziemię .
        Zahir , a może to my jesteśmy jacyś dziwni ?
        • aaugustw Szukasz pomocy boja, to ja dostaniesz...! 27.05.14, 21:00
          7zahir napisała:
          ...tak nie tylko mnie kojarzą sie Wasze słowne przepychanki Panowie.
          Szkoda, że zaśmiecacie nimi forum,
          odstraszając szukających pomocy.
          - - - - - - - - - - -
          (A...) napisał:
          - - - - - - - - - - - - - - - - - -
          boja55 napisał:
          > Tak są , bo i mnie się pewne rzeczy nie podobają .
          > Forum to nazywa się uzależnienia , owszem człowiek
          uzależniony ma "kuku pod kopułą" i ja też tak mam i może dlatego coś mi się tu nie podoba .
          > Jeśli chodzi "o bambusów" z początków dyskusji to są to piłkarze rasy czarnej i
          > jest ich wielu grających na światowym poziomie . Czy można ich tak nazywać "ba
          > mbus" ? Moim zdaniem nie bo to podpada pod rasizm a nie pod język serca , ale m
          > oże się mylę .
          > Kim był Jaruzelski każdy dobrze wie , ale o zmarłym prawie w godzinę śmierci mó
          > wi się dobrze , albo wcale .
          > Epitety którymi się tu obrzuca zakrawają delikatnie mówiąc na brak wychowania i
          > kultury .
          > Siedzenie w głowie drugiej osoby cechuje większość forumowiczów .
          > Teraz najważniejsze , co jeszcze parę lat temu robiłem z lubością . Zdyskredyto
          > wać drugą osobę , dowalić jej , a jak leży to wdeptać w ziemię .
          > Zahir , a może to my jesteśmy jacyś dziwni ?
          _______________________________________________________.
          Po pierwszwe boja: mow ty za siebie, jezeli masz kuku pod kopula..!
          Po drugie: Jezeli cos ci sie nie podoba nauczycielu, a nie wiesz jak
          tu sie zachowac, (jak sam napisales), to ja ci podpowiem; masz dwa wyjscia;
          1. - pisac dalej tak jak piszesz, uzalajac sie u zahir na tego niedobrego A...
          ktory zachowuje sie jak rasista, bo mial czelnosc napisac do Deo w formie
          zartobliwej o uczestnikach Afryki, (nb. dalej rozwinietej jak PL..!) cos co ja teraz
          o tobie mysle...! -
          2.- Drugim twoim wyjsciem jest po prostu zwinac stad swoje zagle, jak ci sie cos
          nie podoba, proste jak bambus...!...!
          Po trzecie: To co ja mowie o tym "CH..." gen. jest moja sprawa. Nie mam
          kompleksow dewociarza i mowie o tym Kims tak jakim on byl, a ze nie zyje
          taka menda, to tym radosniej dla mnie...! - Aha i nie tobie oceniac moj
          charakter - prawiczku...! Zajmij sie swoim, chyba ze zapomniales juz niedawne
          warsztaty AA Kroku V i VI...!?
          Po czwarte: Pytasz, wiec odpowiadam; Bingo...! Trafiles z tym , ze ty i zahir
          jestescie jacys dziwni... - Jakbyscie zyli obok realnego swiata... - Opowiedzcie
          lepiej jak wyglada Wasze zycie rodzinne, partnerskie, itp... bo w koncu to jest
          wykladnia trzezwosci, a nie jakies tu forumowe przechwalki, aby zablysnac na
          tym Forum...!
          A...
          • boja55 Odpowiedź na post Augusta 28.05.14, 09:35
            Napisałem wyraźnie , że "jakieś kuku pod kopułą mam" .
            Nawet mi przez myśl nie przeszło abym mógł występować w roli nauczyciela .
            Co do "bambusów" . Sam też czasami używam tego określenia , choć jest ono że tak powiem niepoprawne , bo stawia wyżej rasę białą niż czarną . Nie zwróciłbym na to uwagi gdyby to było napisane w formie żartobliwej raz czy drugi , ale używałeś tego określenia kilkukrotnie , w różnych kontekstach i było to dla mnie niesmaczne .
            Piszesz , że jak mi się nie podoba to mogę stąd odejść . Oczywiście , że mogę , ale wyobraź sobie , że nie chcę . Forum to jest publiczne i każdy ma prawo na nim być .
            Tak , to co piszesz o Jaruzelskim to Twoja sprawa . Dla mnie też ten człowiek nie był z mojej bajki , ale dla mnie niesmaczne jest mówienie źle o zmarłym w chwili śmierci .
            Pisząc nie oceniałem Twego charakteru , bo tego nie robię . Daję prawo do życia dla każdego , nawet dla takiego z którym się całkowicie nie zgadzam ( a z Tobą w bardzo wielu kwestiach dotyczących trzeźwienia się zgadzam )
            O prawiczku nie napiszę , bo nie siedzę w Twojej głowie i nie wiem co miałeś na myśli .
            O Kroku 6 i 7 pamiętam , bo pokory nigdy za wiele .
            Moje życie rodzinne jest moje i nic nikomu do niego tu na tym Forum .
            Zapędy gwiazdorskie minęły mi już dawno i to nie ja jestem gwiazdą na tym Forum .
            Myślę , że odpowiedziałem na Twój post , jeśli nie to pytaj .
            Pogody Ducha życzę .
            • aaugustw Re: Odpowiedź na post Augusta 28.05.14, 10:25
              boja55 napisał:
              > Napisałem wyraźnie , że "jakieś kuku pod kopułą mam" .
              - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
              Nie krec... - Napisales, (cyt): "... człowiek uzależniony ma "kuku pod kopułą"...",
              a wiec wszystkich uzaleznionych przyrownales do siebie i swojego "kuku"...!
              _________________.
              boja55 napisał dalej:
              > Nawet mi przez myśl nie przeszło abym mógł występować w roli nauczyciela .
              - - - - - - - - - - - - - - -
              Ale pouczasz nieudolnie, wiec i wystepujesz w takiej pseudo roli...!
              _________________.
              boja55 napisał dalej:
              > Co do "bambusów" . Sam też czasami używam tego określenia , choć jest ono że ta
              > k powiem niepoprawne , bo stawia wyżej rasę białą niż czarną . Nie zwróciłbym n
              > a to uwagi gdyby to było napisane w formie żartobliwej raz czy drugi...
              - - - - - - - - - - - - - - - - - -
              Znowu krecisz, mimo ze sam uzywasz tego określenia, wiec co; chciales tu
              tylko zablysnac...!?
              A´propos; Pierwszy powolal sie na to slowo alkodarek, przypominajac moja
              rozmowe z Deo gdzie wypowiedzialem je nb. nie wskazujac palcem kogo
              mialem na mysli...! - Ciekawe co...! ;-) A ty czepiles sie zaraz potem...!
              A nawiasem mowiac, to ja mam czasami Problem, jak np. nazwac cyganow,
              aby nie miec problemow, albo murzynow... - Czy murzyni to ludzie o bialym
              kolorze skory z bardzo, bardzo ciemnym jej odcieniem...? :-o - Czy tak nalezy
              teraz mowic o murzynach...!?
              (nie mylic z bambusami, bo takim mozesz byc i ty...!)
              _________________.
              boja55 napisał dalej:
              > Piszesz , że jak mi się nie podoba to mogę stąd odejść . Oczywiście , że mogę ,
              > ale wyobraź sobie , że nie chcę ...Forum to jest publiczne i każdy ma prawo na nim być .
              - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
              No, nie tak do konca... - Np. za krytykowanie mnie i innych mozesz stad wyleciec...!
              ________________________.
              boja55 napisał dalej (do A...):
              > Tak , to co piszesz o Jaruzelskim to Twoja sprawa . Dla mnie też ten człowiek n
              > ie był z mojej bajki , ale dla mnie niesmaczne jest mówienie źle o zmarłym w ch
              > wili śmierci .
              - - - - - - - - - - - - -
              Wiec chwal tego pacholka teraz w nieboglosy, ale mnie zostaw w spokoju...!
              (nie obchodzi mnie takze, co dla ciebie smaczne, a co nie...!).
              _________________.
              boja55 napisał dalej:
              > Pisząc nie oceniałem Twego charakteru, bo tego nie robie. Daję prawo do życia..
              - - - - - - - - - - - - - - - - -
              Znowu krecisz klamco...!
              A kto pisal ze uzywanie takich epitetow to brak wychowania i kultury...!?
              _________________.
              boja55 napisał dalej:
              > Moje życie rodzinne jest moje i nic nikomu do niego tu na tym Forum .
              No coment...!
              A...
              • boja55 Re: Odpowiedź na post Augusta 28.05.14, 10:56
                Udzieliliśmy sobie odpowiedzi . Ty nie zgadzasz się ze mną , ja też nie ze wszystkim co napisałeś o mnie . Myślę , że nie będziemy dzielić zapałki na części i czepiać się poszczególnych słówek.
                Jeśli poczułeś się urażony czymś co napisałem to Cię przepraszam .
                • aaugustw Re: Odpowiedź na post Augusta 28.05.14, 11:15
                  boja55 napisał:
                  > Udzieliliśmy sobie odpowiedzi . Ty nie zgadzasz się ze mną , ja też nie ze wszy
                  > stkim co napisałeś o mnie . Myślę , że nie będziemy dzielić zapałki na części i
                  > czepiać się poszczególnych słówek.
                  > Jeśli poczułeś się urażony czymś co napisałem to Cię przepraszam .
                  ______________________.
                  Za co przepraszasz...!? :-o
                  Co to takiego "uraza"...!? ;-)
                  A...
        • wolfbreslau Re: Pytaj zahir, mow o swoich problemach i zawisc 27.05.14, 21:01
          boja55 napisał:

> Zahir , a może to my jesteśmy jacyś dziwni ?

pewnie troche tak :-)
          zreszta, co za roznica. skoro bambusy sa najlepisi w pilce kopanej i bieganiu i pilce siatkowej i boksie i swingu i sambie....to niech sobie przynajmnieej kazden jeden niebambusowy alkoholik pobedzie najlepszy we wlasnym mniemaniu na forum ;-)
          • wolfbreslau Re: Pytaj zahir, mow o swoich problemach i zawisc 27.05.14, 21:21
            dopiero teraz doczytalem...jakis Ty August heros i gieroj...no, no...kto by pomyslał :-)
            pewnie do spolki z cala opozycja i reszta partyzantow knuliscie obalenie czynne systemu i planowali pokonanie junty jaruzelskiej przy pomocy plastelinowych rakiet....oj Ty moj bojowniku na utrzymaniu zony i szwabsksiej opieki spolecznej ;-))))
            • aaugustw Re: Pytaj zahir, mow o swoich problemach i zawisc 27.05.14, 21:26
              wolfbreslau napisał:
              > dopiero teraz doczytalem...jakis Ty August heros i gieroj...no, no...kto by pom
              > yslał :-)
              > pewnie do spolki z cala opozycja i reszta partyzantow knuliscie obalenie czynne
              > systemu i planowali pokonanie junty jaruzelskiej przy pomocy plastelinowych ra
              > kiet....oj Ty moj bojowniku na utrzymaniu zony i szwabsksiej opieki spolecznej
              > ;-))))
              _______.
              Idiota...!
              A... ;-)
          • aaugustw Ktos tu sie nie zna ani na rozwoju, ani na sporcie 27.05.14, 21:25
            boja55 napisał:
            Zahir , a może to my jesteśmy jacyś dziwni ?
            - - - - - - - - - - - - - - - -
            wolfbreslau odpowiedział takze niepewnie "gdybajac":
            pewnie troche tak :-)
            __________________________________.
            Potem wolfbreslau powiedzial, co wiedzial:
            ... bambusy sa najlepisi w pilce kopanej i bieganiu i pilce siatkowej i boksie...
            Nigdy bambusy nie byli mistrzami w pilce noznej, ani siatkowej, a w boksie
            dostaja lanie juz od kikunastu lat we wszystkich wagach... - Czyli tak jak oni
            nie byli nigdy mistrzami (w tym co napisalem), tak i ty nie nie jestes mistrzem
            w trzezwosci, (czyt. w rozwoju.,..!)
            A...
            Ps. Ale szanse macie...! (ty i ci) ;-)
        • 7zahir Dziwny jest tu tylko brak szacunku Boja.. 28.05.14, 08:27
          do szukajacych pomocy.

• aaugustw Re: Walka kogutów.... 27.05.14, 18:45
      7zahir napisała (o alkodarku i A...):
      ... odstraszacie szukających pomocy.
      ______________________________.
      Przy kolacji pomyslalem sobie: Skad ona
      (nasza pani) moze to wiedziec co komu pomoze...!?
      A moze wlasnie taki nowicjusz, ktory przeczyta,
      ze grozi mu wyslanie przez alkodarka na 1 front
      popedzi do AA...(!?) :-o
      Albo przeczyta, ze taki A... kaze mu pic dalej, a on
      juz nie umie, wiec zamiast popedzic bimber, popedzi do AA...!?
      A...
    • wolfbreslau Re: Walka kogutów.... 27.05.14, 21:23
      wybacz mi Zahir za te kogucie poskoki...ale nie mogle sie powstrzymac od smiechu...zreszta od dluzszego czasu , tak juz mam ,ze tutejsze forum smieszy mnie niepomiernie, poza paroma wyjatkami, gdy myśl niepłocha budzi sie u mnie i refleksja .
      • aaugustw Boze i zahir, wybaczcie mu...! ;-) 27.05.14, 21:30
        wolfbreslau napisał:
        > wybacz mi Zahir za te kogucie poskoki...ale nie mogle sie powstrzymac od smiec
        > hu...zreszta od dluzszego czasu , tak juz mam ,ze tutejsze forum smieszy mnie n
        > iepomiernie...
        ______________________________________.
        Ha, ha... ;-) Dobre to...! ;-))
        Robisz z siebie glupka, i myslisz ze nikt nie widzi
        twojego jadu sciekajacego po pysku...! ;-)
        A...
        • wolfbreslau Re: Boze i zahir, wybaczcie mu...! ;-) 27.05.14, 22:04
          aaugustw napisał:

> Robisz z siebie glupka, i myslisz ze nikt nie widzi
          > twojego jadu sciekajacego po pysku...! ;-)
          > A...

jak zwykle jestes w bedzie. gdy chce Cie kopnac, robie to wprost..nazwalem Ciebie idiota, swego czasu i nadal tak uwazam...jedyne co sie zmienilo...to kiedys uwazalem , Cie za idiote niebezpiecznego...teraz tylko szkodliwego dla nazwy wlasnej AA...nic wiecej.
          a ostatnimi czasy, poprostu wzbudzasz we mnie żalosny smiech...jak niewiele trzeba Ci bylo, by spasc na dno...w dodatku alkohol Ci do tego juz nie jest potrzebny.
          • aaugustw Re: Boze i zahir, wybaczcie mu...! ;-) 28.05.14, 09:00
            wolfbreslau napisał (do A...):
            > jak zwykle jestes w bedzie. gdy chce Cie kopnac, robie to wprost..
            nazwalem Ciebie idiota, swego czasu i nadal tak uwazam...
            _______________________________________________________.
            Nie nie wolfie, ty pisales o sobie, wiec nie podpieraj sie teraz mna...!
            A...
            Ps. Do reszty twoich slow nie nawiazuje, bo to tylko juz pochodna tego
            wyzej przytoczonego pijanego belkotu...!
      • 7zahir Wielka szkoda.... 28.05.14, 08:30
        ... że tylko wyjatkowo budzi się u Ciebie refleksja,
        że nie o to chodzi na naszym forum :-(

• aaugustw Zaraz sie rozplacze zahir.... 28.05.14, 09:01
          7zahir napisała:
          Dziwny jest tu tylko brak szacunku Boja..
          do szukajacych pomocy.
          - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
          7zahir napisała:
          > ... że tylko wyjatkowo budzi się u Ciebie refleksja,
          > że nie o to chodzi na naszym forum :-(
          __________________________________________.
          No prosze, prosze... - Kto tu takie ladne i "pod siusiu"
          slowa pisze...!? - Czy to ta sama zahir, ktora jako byla
          moderatorka tego Forum wywalala przytaczane przeze
          mnie "Refleksje AA", ktore mialy sluzyc dla szukajacych pomocy...!?
          A...
          • 7zahir Łamałeś i nadal łamiesz Tradycje AA 28.05.14, 10:23
            Dlatego usuwałam twoje wypociny.

Forum nie jest tubą AA - ale ty tego i tak nie rozumiesz,
            tylko nadal skutecznie odstraszasz ludzi.

• aaugustw Re: Łamałeś i nadal łamiesz Tradycje AA 28.05.14, 10:35
              7zahir napisała (do A...):
              > Dlatego usuwałam twoje wypociny.
              > Forum nie jest tubą AA - ale ty tego i tak nie rozumiesz,
              > tylko nadal skutecznie odstraszasz ludzi.
              __________________________________________________________________.
              Boze, jakie to jest pitolenie na okraglo i to w kazdym napisanym tu zdaniu...! :-(
              Zahir, ty nie masz pojecia ile ja bym dal, aby zrozumiec twoj sposob rozumowania...
              (nie nie, nie pomyl sie; to nie znaczy wcale, ze ja chcialbym miec twoj rozum...!)
              A...
              Ps. Daj mi choc raz przyklad - prosze Cie o to - ze ja zlamalem jakas Tradycje AA...!
              Albo daj mi przyklad; jak ja odstraszam ludzi... - Od czego ja ich odstraszam...!? :-\
              • 7zahir Re: Łamałeś i nadal łamiesz Tradycje AA 28.05.14, 10:49
                <Daj mi choc raz przyklad - prosze Cie o to - ze ja zlamalem jakas Tradycje AA...!

Zakładając coraz to nowe wątki w stylu

forum.gazeta.pl/forum/w,176,150459870,150459870,Miesiac_kwiecien_Krok_Czwarty_AA_.html

11. Nasze oddziaływanie na zewnątrz opiera się na przyciąganiu, a nie na reklamowaniu, musimy zawsze zachowywać osobistą anonimowość wobec prasy, radia i filmu.

Albo daj mi przyklad; jak ja odstraszam ludzi...

Poczytaj swoje liczne chamskie wpisy .

- Od czego ja ich odstraszam...!?
                Od AA

Na tym kończę marnowanie czasu na Ciebie.

• aaugustw Re: Łamałeś i nadal łamiesz Tradycje AA 28.05.14, 11:10
                  7zahir odpisała na moja prosbe, podajac przyklad mojego jednego wpisu
                  i jedna Tradycje AA, ktora ja rzekomo zlamalem:
                  ......................................................................
                  (A... do zahir): Daj mi choc raz przyklad - prosze Cie o to - ze ja zlamalem
                  jakas Tradycje AA...!
                  .....................................................................
                  (Zahir): Zakładając coraz to nowe wątki w stylu
                  forum.gazeta.pl/forum/w,176,150459870,150459870,Miesiac_kwiecien_Krok_Czwarty_AA_.html

11. Nasze oddziaływanie na zewnątrz opiera się na przyciąganiu, a nie na reklamowaniu, musimy zawsze zachowywać osobistą anonimowość wobec prasy, radia i filmu.
                  _______________________________________________________________.
                  A wiec, wg. ciebie zakladanie nowych watkow jest lamaniem Tradycji AA...!?
                  A moze masz na mysli, ze zakladanie watkow to lamanie zasad tego FU...!?
                  Czy ty wiesz, ze przytoczony przez ciebie przyklad jest moim wlasnym
                  wypracowaniem, napisanym o mnie samym, pod ktorym sie podpisalem,
                  i nie jest to zadna przytoczona "Refleksja AA", ktorej tam nie znajdziesz...!
                  Czy ty wiesz, ze przytoczona przez ciebie Tradycja AA ma sie tak do mojej
                  wypowiedzi, jak piesc do nosa...!?
                  Czy ja mam sie teraz smiac, czy plakac nad toba...!?
                  I tacy biora sie za moderowanie tego Forum Uzaleznien...!?
                  I kto tu komu szkodzi, dziewczyno...!?
                  A...
        • wolfbreslau Re: Wielka szkoda.... 28.05.14, 12:57
          7zahir napisała:

> ... że tylko wyjatkowo budzi się u Ciebie refleksja,
          > że nie o to chodzi na naszym forum :-(
          >
          jesli piszesz to w kontekscie naszego forum...to niewiele moge poradziac na ten stan rzeczy. jakie forum, takie refleksje.
          dalismy sie w pewien sposob zdominowac oszołomom i ewentualnie uwiklalismy sie w pogaduszki z nimi....mea culpa?...
          • wolfbreslau Re: Wielka szkoda.... 28.05.14, 13:03
            usuwanie "refleksji aa"....pewnie nie mialo wiekszego sensu...bo w koncu sam, ten kto je umiszcza powinien potem miec co do powiedzenia na ten temat ...osobistego o wlasnego :-)
            wytworzyl sie tutaj pewien niepotrzebny zamęt.....August ma tyle wspolnego z AA, co ja z hitlejugend.
            zatem wniosek oczywisty; Augut nie reprezentuje AA tutaj w zaden ssposób..reprezentuje tylko samego siebie. AA niejako zostało przez niego wplątane w ten syfex :-)
            ale to juz inna bajka :-)
            głupota i prostactwo ma to do siebie, że są bardziej widoczne...jak g**** w piaskownicy :-) a nie poszczegolne ziarna pisaku .
            • aaugustw Re: Wielka szkoda.... 28.05.14, 13:45
              wolfbreslau napisał (o A...):
              > .....August ma tyle wspolnego z AA , co ja z hitlejugend.
              > zatem wniosek oczywisty; Augut nie reprezentuje AA tutaj w zaden ssposób..repr
              > ezentuje tylko samego siebie. AA niejako zostało przez niego wplątane w ten s
              > yfex :-)
              > ale to juz inna bajka :-)
              > głupota i prostactwo ma to do siebie, że są bardziej widoczne...jak g**** w pi
              > askownicy :-) a nie poszczegolne ziarna pisaku .
              ________________________________________.
              Tak wolfie; widze i ja te glupote i to prostactwo i to
              koncentrowanie sie na tym A... i AA...! ;-)
              Gdybys nie byl tak skoncentrowany na tym A...
              (podobnie jak i reszta tych tut. szczekaczy),
              zobaczylbys i ty i oni tylko na jednym przykladzie,
              kto tu robi dobra robote...! ;-)
              Przyklad (niedawny): A... chce wiedziec, w czym odstrasza AA...
              Zahir wsciekla odpowiada; Poczytaj swoje liczne chamskie wpisy .
              - Od czego ja ich odstraszam...!?
              Od AA
              ___________________________________________________________________..
              Czyz moze byc jeszcze lepsze zainteresowanie i przyciaganie do AA...!?
              (Tu jest spelniona w calosci Tradycja 11 AA...! a nie jej zlamanie, jak twierdzi zahir),
              Wy jednak tego nie potraficie dostrzec, bo wam (szczekaczom zzanaroznikowym), ta
              slepa pogon za A... i ta glupota zmieszana z prymitywizmem doprowadzaja was do
              calkowitej slepoty...!
              A...

• aaugustw Wielkie szkody przynosza duchowy pozytek..! ;-) 28.05.14, 16:00
            wolfbreslau napisał uskarzajac sie do zahir (o A... w l.mn.):
            > ... dalismy sie w pewien sposob zdominowac oszołomom i
            > ewentualnie uwiklalismy sie w pogaduszki z nimi....mea culpa?...
            _____________________________________________________.
            Nie bierz na siebie winy wolfie... - Nie ponosisz za ten stan rzeczy
            zadnej odpowiedzialnosci... - To Sila Wieksza, ktorej ty i niektorzy
            inni nie potraficie jeszcze zrozumiec.. - To ta Prawda, Ona zawsze
            zwycieza..!
            Lepiej tak, anizeli mialoby byc odwrotnie, jak to ktos powiedzial:
            "Stado baranów prowadzone przez lwa jest groźniejsze niż stado
            lwów prowadzone przez barana"...! ;-)
            A...
            Ps. Lew = przebudzony duchowo...!
            • wolfbreslau Re: Wielkie szkody przynosza duchowy pozytek..! ; 28.05.14, 17:43
              aaugustw napisał:

>
              > Nie bierz na siebie winy wolfie...

nie zamierzam.....to bylo pytanie retoryczne. ale jak pisala Zahir....nic nie rozumiesz z tego co czytasz i ciekawsze. nic nie rozumiesz z tego co sam piszesz...i to jest najzabawwniejsze na swoj sposób.
              • aaugustw Re: Wielkie szkody przynosza duchowy pozytek..! ; 29.05.14, 22:25
                wolfbreslau napisał (do A...):
                > ... jak pisala Zahir....nic nie rozumiesz z tego co czytasz...
                ... nic nie rozumiesz z tego co sam piszesz
                ________________________________________________.
                Hmm, nie nawiaze do waszej wypowiedzi, bo faktycznie nic
                z niej nie zrozumialem...! :-(
                Dobranoc: A... ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka