yuraathor 25.11.18, 21:25 kiedyś w początkach tego forum był tu bardzo aktywny. Ostatnio prowadził własny blog pt Tenjaras.pl Zginął tragicznie wczoraj zabity przez pijanego kierowcę. cześć jego pamięci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaugustw Re: TenJaras 26.11.18, 12:09 Nie moge uwierzyc, ze Jarek nie zyje. Znalem go osobiscie. Wspanialy czlowiek, ktory bardzo duzo ludziom dopomogl w wyjsciu z alkoholizmu. Darzylem go duza sympatia. Smutno mi teraz. Mam wiele jego wypracowan w temacie "alkoholizm". Coz, on juz na wiecznym Mityngu - czesc jego pamieci… A... W moijej pamieci i sercu pozostaniesz na zawsze zywy. Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir [”] wielka szkoda 26.11.18, 15:59 Bardzo go ceniłam za ludzkie podejście do naszej choroby I chęć dzielenia się swoim doświadczeniem. Żegnaj Jarku. Nie zapomnimy tego co dla nas zrobiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
solwer Re: TenJaras 26.11.18, 23:29 W czasach o których pisze yuraathor ja dopiero podczytywałem to forum, lecz jego nick zapamiętałem. Na forum pozostało po nim kilkaset postów. Część z nich ponownie przeczytałem dzisiaj. Może paradoksalnie jego śmierć pozwoli wyrwać ze szponów pijaństwa sprawcę wypadku i towarzyszy jego libacji. Tylko takim tłumaczeniem potrafię znieść gorycz wiadomości o przedwczesnej śmierci Tenjarasa. Dobrego Człowieka, którego posty znamionujące bardzo ludzkie podejście do uzależnionych, pomogły wielu ludziom. Czuwaj tam z góry nad naszym trzeźwieniem! Odpowiedz Link Zgłoś