teba18 21.01.05, 17:55 co o nich wiecie? co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoltanek Re: EXTASY 21.01.05, 18:51 Dobre do zabawy. Substancja czynna MDMA, zakalifikowana do narkotyków mikkich, a mimoto niebezpieczna. Nie powinno przyjmować się częściej niż raz na 3 tygodnie. Serotonina zużyta podczas fazy regeneruje się całkowicie dopiero po okresie 2 tygodni. Częstsze używanie powoduje cofnięcie się receptorów serotoninowych co w konsekwencji prowadzi do depresji i zmniejszenia aktywności umysłowej. Sposób przyjmowania: doustnie lub przez śluzówke nosa. Uzależnienie o wiele mniej prawdopodobne niż w przypadku substancji pokrewnej: ametaminy. Odpowiedz Link Zgłoś
zeenovi Re: EXTASY 21.01.05, 18:57 rany... gdzie to wyczytales... polceam linki z poprzedniego postu Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: EXTASY 21.01.05, 19:37 nie wyczytałem. każdy młody człowiek to wie. a co? coś powiedziałem nie tak? nie sądze. Odpowiedz Link Zgłoś
evola5 Re: EXTASY 22.01.05, 05:53 dobre do zabawy, ale bardzo niebezbieczne. Osobiscie kiedys sprobowalam wedlug zasady 'nic co ludzkie nie jest mi obce;)' raz bylo supre, a za innym razem myslalam ze umieram i wszyscy wokol tez, a nie umieli mi pomoc, bo sami byli 'naextazowani'. NIEBEZPIECZNE!!!! nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
spiwor Re: EXTASY 22.01.05, 09:40 Kilkukrotny orgazm w pigułce. Raz na pół roku czemu nie? Zjazd ch..owy na maksa - nikt mnie nie lubi, nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie rozumie, życie jest do dupy... Ostatnio na zjeździe zdarzyło mi się płakać na gumisiach bo ten niebieski co lubi jeść był niesłusznie oskarżany. W sumie nie polecam, chyba, że za pięć złotych, przy częstym zażywaniu życie jakby mniej cieszyło, nie chodzi mi o jakieś samobójstwa ale takie małe głupiutkie szczęścia co cieszyły stają się niezauważalne. Niszczy chyba ośrodek przyjemności jeśli takie coś mamy. Uzależnienie to tak jak uzależnienie od nowej fajniej zabawki potem się to nudzi jak się już jest wypranym na codzień w realu. Nie da się jeść w kółko bo przestaje działać. Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: EXTASY 23.01.05, 10:45 spiwor napisał: > Kilkukrotny orgazm w pigułce. > Raz na pół roku czemu nie? > Zjazd ch..owy na maksa - nikt mnie nie lubi, nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie > rozumie, życie jest do dupy... Ostatnio na zjeździe zdarzyło mi się płakać na > gumisiach bo ten niebieski co lubi jeść był niesłusznie oskarżany. > > W sumie nie polecam, chyba, że za pięć złotych, przy częstym zażywaniu życie j > akby mniej cieszyło, nie chodzi mi o jakieś samobójstwa ale takie małe głupiutk > ie szczęścia co cieszyły stają się niezauważalne. Niszczy chyba ośrodek przyjem > ności jeśli takie coś mamy. > Kurde u mnie sie wlasnie takie cos zaczyna, ze juz takie male radosci nie bawia... Pojscie na impreze - siedze, muza leci ale jednak NIE MA TEGO CZEGOS... wiec zaczynasz wypatrywac kolesia, ktory na 100% bedzie mial, podchodzisz, pytasz sie, dajesz 10zl, czekasz jak przyjdzie, dyskretnie podaje ci do dloni, odchodzisz, gdzies dyskretnie polykasz, pogryzasz, popijasz red bullem i czekamy 15 minut na bobme... ehhhh > Uzależnienie to tak jak uzależnienie od nowej fajniej zabawki potem się to nudz > i jak się już jest wypranym na codzień w realu. Nie da się jeść w kółko bo prze > staje działać. Zgodze sie z tym... ostatnio jak bylrem na imprezie wzialem pierwsza -> zajebista bobma, druga --> poskladalo mnie nieziemsko, za jakies dwie godzinki postanowilem wziasc 3 --> i tu juz zamula totalna.... ale to dobrze, bo to takie wyjscie awaryjne... Odpowiedz Link Zgłoś
rumi8 Re: EXTASY 26.01.05, 14:14 witam spiwor napisal racje, jak zwykle :-) ecstasy jest to narkotyk autorski tz. kazdy producent "miesza" sam skladniki i w zaleznosci co ma pod reka dodaje, czasami doda duzo speeda i pigula kreci po 10-15 min no i te zjazdy pozniej :-(( a jak masz szczescie i kupisz piguly z duza zawartoscia mdma to jest zabawa, totalna epatia do ludzi, poczucie szczescia. podsumowujac piguly uwalnija serotonine, dopamine i andrenaline z mozgu, jest fajnie ale nie mozna tego robic za czesto bo po prostu trzeba dac czas swojemu "biednemu" :-) mozgowi na odnowienie tych wszystch ubytkow no i pamietajcie: WSZYSTKO JEST DLA LUDZI ALE NIEKTORE RZECZY SA DLA LUDZI MADRYCH roomi Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: EXTASY 11.02.05, 21:12 Ehhh serotonina? Ja od 30 stycznia co tydzien, dwa razy w tygodniu zrem i zrem, wczoraj 4 zjadlem na baletacg, w tym dwie na sam poczatek... fakt ze poskladalo mnie nieziemsko to jednak dzis jakies takie wyrzuty sumienia sa... a jutro pewnie znowu wyjscie na bale i znowu...... Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: EXTASY 11.02.05, 21:18 Tzn dropsy jem od 30 grudnia... na sylwka to byla feta i na nastepny dzien haluny.... :| Odpowiedz Link Zgłoś
spiwor Re: EXTASY 11.02.05, 23:10 Stary zrób sobie przerwę bo piguły sobie popsujesz. One są takie kochane ale potrafią nieźle zdradzić i już nigdy nie będzie po nich fajnie. W sumie to twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: EXTASY 12.02.05, 14:15 Dzis napewno sobie taka przerwe zrobie. Organizm musi odpoczac pozatym kolezanka wczoraj zadzwonila i powiedziala ze w czwartek okropnie wygladalem jak sie nacpalem i ze zrobila mi zdjecie, ktorego jeszcze nie widzialem... Trzeba przynajmniej na miesiac odpoczac... hmmm taki jakby post sobie zrobic hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
ecstazia Re: EXTASY 14.02.05, 22:28 Brałem 4 lata. Ekstazki od 2 lat. Skończyłem jak ilość krążków na jedną noc dobiła do okrągłej, dwucyfrowej liczby. Mieszałem z ścierwem, alkoholem (na narach masz taką przemianę materii, że można wypić bardzo dużo bez charakterystycznego efektu upojenia), MJ i koksem. Doświadczenia bardzo miłe, szczególnie na dużych masowych imprezach (ADM, Mielno, Sunrise, N-Trance...). Rozpisywanie nad działaniem mija się z celem- nie mam zamiaru afirmować takich postaw. Od nowego roku ograniczyłem się z ćpaniem, studia wymusiły na mnie bardziej "odpowiedzialne" zachowania- moja pamięć się pogorszała (być może to tylko subiektywne wrażenie oparte na transcendencyjnych obserwacjach znajomych). W każdym bądź razie czuje jakby większą kontrole nad własnym organizmem i większą, uzasadnioną pewność siebie (już nie gubie tylu słów co kiedyś :). Odpowiedz Link Zgłoś
transsybir Re: EXTASY 24.03.05, 15:48 rumi8 napisał: >jak masz szczescie i kupisz piguly z duza zawartoscia mdma... >NIEKTORE RZECZY SA DLA LUDZI MADRYCH Oprócz mdma i amfy częścia skladowa Extasy bywa też LSD oraz inne tuzy psychodelii. I w takiej sytuacji mówienie, że jak czlowiek jest rozsądny to dragi go nie zniszczą jest nie na miejscu. Nie slyszalem jak dotąd o nikim kto potrafilby zachować się racjonalnie podczas halucynacji. Odpowiedz Link Zgłoś
rumi8 do transsybir 02.04.05, 11:17 witam oj transsybir :-) 1. wycinasz 2 wiersze z mojego postu i na podstawie tego wydajesz opinie ?? (ale masz takie prawo i spoko, peace ) 2. piszesz > I w takiej sytuacji mówienie, że jak czlowiek jest rozsądny to > dragi go ie zniszczą jest nie na miejscu. czlowiek rozsadny nie pcha sie w dragi i chyba tu mi przyznasz racje, ale pokaz mi mlodego czlowieka (bo zazwyczaj tacy siegaja po xtc) ktory przez 24h/dobe jest rozsadny 3. napisalem "wszystko jest dla ludzi ale pewne rzeczy sa dla ludzi madrych" chcesz xtc, kup test, sprawdzaj co lykasz, nic na glupiego, bo wiecej i bedzie lepsza bania w glowie, tu gdzie jestem teraz widze pelno mlodych ludzi ktorzy biora po 5-7 pigul w kazdy (!!!???) weekend i az mnie skreca ta ich glupota, 4. piszesz >Nie slyszalem jak dotąd o nikim kto >potrafilby zachować się racjonalnie podczas halucynacji. ja tez nie slyszalem ani nie widzialem :-) z pozdrowieniami rumi8 Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: do transsybir 02.04.05, 15:55 rumi8 napisał: > 3. napisalem "wszystko jest dla ludzi ale pewne rzeczy sa dla ludzi madrych" > chcesz xtc, kup test, sprawdzaj co lykasz, nic na glupiego, bo wiecej i bedzie > lepsza bania w glowie, tu gdzie jestem teraz widze pelno mlodych ludzi ktorzy > biora po 5-7 pigul w kazdy (!!!???) weekend i az mnie skreca ta ich glupota, To ty pewnie jakis dealer jestes skoro sie tak znasz i do tego widzisz jak ludzie zra tyle w weekend... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rumi8 jeff rotfl :-)))) 03.04.05, 13:42 ahoj jeff nie trzeba byc dilcem aby widziec co sie dzieje na imprezach a jak jestes conajmniej na 1 (8-12h) imprezie w tygodniu to juz znasz te twarze i te "usmiechy" a co do mojej profesji jeff jezeli cie to interesuje (chociaz nie sadze bo juz mnie zaszuflatkowales) to zajmuje sie muzyka house i hard house i z tego miasta w ktorym teraz jestem nasuwaja mi sie takie wnioski peace & love & NO xtc Odpowiedz Link Zgłoś
teba18 Re: jeff rotfl :-)))) 09.04.05, 00:02 rumi ma racje bedac chodzac na imprezy w pewnym momencie sie rozpoznaje ludzi nacpanych i powiedzenie co brali nie stanowi problemu Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: jeff rotfl :-)))) 09.04.05, 21:33 rumi8 napisał: > ahoj jeff > nie trzeba byc dilcem aby widziec co sie dzieje na imprezach a jak jestes > conajmniej na 1 (8-12h) imprezie w tygodniu to juz znasz te twarze i te "usmiec > hy" > a co do mojej profesji jeff jezeli cie to interesuje (chociaz nie sadze bo juz > mnie zaszuflatkowales) to zajmuje sie muzyka house i hard house i z tego miasta > w ktorym teraz jestem nasuwaja mi sie takie wnioski > > peace & love & NO xtc Oczywiscie z tym dilerstwem to taki zart ;))) Co do ludzi - ehh zna sie to na pamiec owszem, chociaz nie zawsze usmiechy, tylko wytrzeszczone oczy, wydymane usta... A muzyczka ktora sie zajmujesz wlasnie dominuje w klubie ktory ja odwiedzam... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wisdombiochem Re: EXTASY 11.07.15, 17:46 legit supplier of MDMA (Molly), a-pvp, 4-MMC and other related products with you. Contact through the email address below: Contact Email. (wisdombiochem@outlook.com)(info@wisdombiochem.com) Skype us at: wisdombiochem contact nu.+1(225) 323-8816 website::www.wisdombiochem.com MDPV (methylenedioxypyrovalerone) Mephedrone 4mmc crystal Mdma crystal Mdai Methedrone Methylone (bk-MDMA) 4-MEC big and small crystal methamphetamine Ephedrine hcl,powder and pills detrophetamine ZZ-1 ZZ-2 AM 2201 AM2202 am1220 am122 5-IAI, RCS-4, TFMPP methoxetamine Morphine powder, crystal and pills Meow meow MDVP analgesic chemical CB1 and CB2 CP 47497 CP-55940 HU-210 HU-331 Ketamine hcl crystal powder JWH-018 / JWH-250, JWH-018, JWH-073, JWH-200, JWH-250 Caffeine 2C-E, 2C-I, 2C-P, 2C-B, 2C-T-2 DOC, DOI Pseudoephedrine Cocaine 4-Aco-DMT 4-Ho-MIPT 4-Meo-PCP 4-fluorococaine Naphyrone just to name a few. Our quality is the best you can find around and we sell in small/large quantities with guaranteed discreet delivery.all of our products are provided in pure crystalline and powder and are of the highest purity available.contact for more Contact Email. (wisdombiochem@outlook.com)(info@wisdombiochem.com) Skype us at: wisdombiochem contact nu.+1(225) 323-8816 or +90 5397746480 website::www.wisdombiochem.com Odpowiedz Link Zgłoś
kintus Re: EXTASY 19.04.05, 08:28 extasy - psychosymulant daje nadwrażliwość na bodźce zewnętrzne, powoduje długotrwałe stany euforii,zaburza nastrój, sen, jedzenie, rodzi agresję, wzmaga popęd seksualny, zaburza erekcję, brutalizuje zachowania. zejście-obniżenie nastroju, halucynacje, stany lękowe, panika, dekoncentraca, paranoidalne zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
orawska Re: EXTASY 19.04.05, 13:58 kintus napisała: > extasy - psychosymulant > daje nadwrażliwość na bodźce zewnętrzne, powoduje długotrwałe stany > euforii,zaburza nastrój, sen, jedzenie, rodzi agresję, wzmaga popęd seksualny, > zaburza erekcję, brutalizuje zachowania. > zejście-obniżenie nastroju, halucynacje, stany lękowe, panika, dekoncentraca, > paranoidalne zachowania. ...a potem już tylko szpital dla psychicznie chorych... Odpowiedz Link Zgłoś
nahe Re: EXTASY 15.06.05, 15:11 czy wie ktos jak dlugo, od momentu zazycia, extasy jest wykrywalna we krwi?? jak ktos bierze tylko na 1 impreze w roku...(czyli nie nalogowo)??? dzieki za odpowiedz:) Odpowiedz Link Zgłoś
dagnyjuel Re: EXTASY 16.06.05, 22:36 Ekstasy? może być dobre lub złe. Dobre? Daje poczucie jedności, wspólnoty,wyzwala ogromna potrzebę kontaktu z ludzmi, współodczuwania i przynależności- masz ochotę "nieseksualnie"kochać bliźniego<chociaż niektórzy maja ochotę seksualnie>, wzmaga doznania, pobudza zmysły...ale nie czarujmy się to tylko dziłanie chemiczne... złe? Doły,"krzywe wkrety",schizy... Poetyckie uczucie w dobrym towarzystwie i dosyć rzadko... Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: EXTASY 19.06.05, 20:31 Nie bralem juz tego ponad miesiac i sie nie zapowiada zebym w najblizszym czasie to bral. I dobrze, to bo straszny syf. I ze zdalem sobie z tego sprawe zawczasu. Odpowiedz Link Zgłoś
mammutka Re: EXTASY 22.06.05, 11:03 myślimy że do niczego dobrego nie prowadzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
wisdombiochem Re: EXTASY 11.07.15, 17:48 legit supplier of MDMA (Molly), a-pvp, 4-MMC and other related products with you. Contact through the email address below: Contact Email. (wisdombiochem@outlook.com)(info@wisdombiochem.com) Skype us at: wisdombiochem contact nu.+1(225) 323-8816 website::www.wisdombiochem.com MDPV (methylenedioxypyrovalerone) Mephedrone 4mmc crystal Mdma crystal Mdai Methedrone Methylone (bk-MDMA) 4-MEC big and small crystal methamphetamine Ephedrine hcl,powder and pills detrophetamine ZZ-1 ZZ-2 AM 2201 AM2202 am1220 am122 5-IAI, RCS-4, TFMPP methoxetamine Morphine powder, crystal and pills Meow meow MDVP analgesic chemical CB1 and CB2 CP 47497 CP-55940 HU-210 HU-331 Ketamine hcl crystal powder JWH-018 / JWH-250, JWH-018, JWH-073, JWH-200, JWH-250 Caffeine 2C-E, 2C-I, 2C-P, 2C-B, 2C-T-2 DOC, DOI Pseudoephedrine Cocaine 4-Aco-DMT 4-Ho-MIPT 4-Meo-PCP 4-fluorococaine Naphyrone just to name a few. Our quality is the best you can find around and we sell in small/large quantities with guaranteed discreet delivery.all of our products are provided in pure crystalline and powder and are of the highest purity available.contact for more Contact Email. (wisdombiochem@outlook.com)(info@wisdombiochem.com) Skype us at: wisdombiochem contact nu.+1(225) 323-8816 or +90 5397746480 website::www.wisdombiochem.com .................................................................... Odpowiedz Link Zgłoś