21.01.05, 17:55
co o nich wiecie? co myslicie?
Obserwuj wątek
    • zeenovi Re: EXTASY 21.01.05, 18:34
      www.ecstasy.org/books/e4x/
      www.erowid.org
    • zoltanek Re: EXTASY 21.01.05, 18:51
      Dobre do zabawy. Substancja czynna MDMA, zakalifikowana do narkotyków mikkich,
      a mimoto niebezpieczna. Nie powinno przyjmować się częściej niż raz na 3
      tygodnie. Serotonina zużyta podczas fazy regeneruje się całkowicie dopiero po
      okresie 2 tygodni. Częstsze używanie powoduje cofnięcie się receptorów
      serotoninowych co w konsekwencji prowadzi do depresji i zmniejszenia aktywności
      umysłowej. Sposób przyjmowania: doustnie lub przez śluzówke nosa. Uzależnienie
      o wiele mniej prawdopodobne niż w przypadku substancji pokrewnej: ametaminy.
      • zeenovi Re: EXTASY 21.01.05, 18:57
        rany... gdzie to wyczytales...
        polceam linki z poprzedniego postu
        • zoltanek Re: EXTASY 21.01.05, 19:37
          nie wyczytałem. każdy młody człowiek to wie. a co? coś powiedziałem nie tak?
          nie sądze.
    • evola5 Re: EXTASY 22.01.05, 05:53
      dobre do zabawy, ale bardzo niebezbieczne. Osobiscie kiedys sprobowalam wedlug
      zasady 'nic co ludzkie nie jest mi obce;)' raz bylo supre, a za innym razem
      myslalam ze umieram i wszyscy wokol tez, a nie umieli mi pomoc, bo sami
      byli 'naextazowani'. NIEBEZPIECZNE!!!! nie polecam!
    • spiwor Re: EXTASY 22.01.05, 09:40
      Kilkukrotny orgazm w pigułce.
      Raz na pół roku czemu nie?
      Zjazd ch..owy na maksa - nikt mnie nie lubi, nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie rozumie, życie jest do dupy... Ostatnio na zjeździe zdarzyło mi się płakać na gumisiach bo ten niebieski co lubi jeść był niesłusznie oskarżany.

W sumie nie polecam, chyba, że za pięć złotych, przy częstym zażywaniu życie jakby mniej cieszyło, nie chodzi mi o jakieś samobójstwa ale takie małe głupiutkie szczęścia co cieszyły stają się niezauważalne. Niszczy chyba ośrodek przyjemności jeśli takie coś mamy.

Uzależnienie to tak jak uzależnienie od nowej fajniej zabawki potem się to nudzi jak się już jest wypranym na codzień w realu. Nie da się jeść w kółko bo przestaje działać.
      • jeff Re: EXTASY 23.01.05, 10:45
        spiwor napisał:

> Kilkukrotny orgazm w pigułce.
        > Raz na pół roku czemu nie?
        > Zjazd ch..owy na maksa - nikt mnie nie lubi, nikt mnie nie kocha, nikt mnie
        nie
        > rozumie, życie jest do dupy... Ostatnio na zjeździe zdarzyło mi się płakać na
        > gumisiach bo ten niebieski co lubi jeść był niesłusznie oskarżany.
        >
        > W sumie nie polecam, chyba, że za pięć złotych, przy częstym zażywaniu życie j
        > akby mniej cieszyło, nie chodzi mi o jakieś samobójstwa ale takie małe
        głupiutk
        > ie szczęścia co cieszyły stają się niezauważalne. Niszczy chyba ośrodek
        przyjem
        > ności jeśli takie coś mamy.
        >

Kurde u mnie sie wlasnie takie cos zaczyna, ze juz takie male radosci nie
        bawia... Pojscie na impreze - siedze, muza leci ale jednak NIE MA TEGO
        CZEGOS... wiec zaczynasz wypatrywac kolesia, ktory na 100% bedzie mial,
        podchodzisz, pytasz sie, dajesz 10zl, czekasz jak przyjdzie, dyskretnie podaje
        ci do dloni, odchodzisz, gdzies dyskretnie polykasz, pogryzasz, popijasz red
        bullem i czekamy 15 minut na bobme... ehhhh

> Uzależnienie to tak jak uzależnienie od nowej fajniej zabawki potem się to
        nudz
        > i jak się już jest wypranym na codzień w realu. Nie da się jeść w kółko bo
        prze
        > staje działać.

Zgodze sie z tym... ostatnio jak bylrem na imprezie wzialem pierwsza ->
        zajebista bobma, druga --> poskladalo mnie nieziemsko, za jakies dwie godzinki
        postanowilem wziasc 3 --> i tu juz zamula totalna.... ale to dobrze, bo to
        takie wyjscie awaryjne...
        • rumi8 Re: EXTASY 26.01.05, 14:14
          witam
          spiwor napisal racje, jak zwykle :-)
          ecstasy jest to narkotyk autorski tz. kazdy producent "miesza" sam skladniki i
          w zaleznosci co ma pod reka dodaje, czasami doda duzo speeda i pigula kreci po
          10-15 min no i te zjazdy pozniej :-(( a jak masz szczescie i kupisz piguly z
          duza zawartoscia mdma to jest zabawa, totalna epatia do ludzi, poczucie
          szczescia.
          podsumowujac piguly uwalnija serotonine, dopamine i andrenaline z mozgu, jest
          fajnie ale nie mozna tego robic za czesto bo po prostu trzeba dac czas
          swojemu "biednemu" :-) mozgowi na odnowienie tych wszystch ubytkow
          no i pamietajcie:
          WSZYSTKO JEST DLA LUDZI ALE NIEKTORE RZECZY SA DLA LUDZI MADRYCH

roomi
          • jeff Re: EXTASY 11.02.05, 21:12
            Ehhh serotonina? Ja od 30 stycznia co tydzien, dwa razy w tygodniu zrem i zrem,
            wczoraj 4 zjadlem na baletacg, w tym dwie na sam poczatek... fakt ze poskladalo
            mnie nieziemsko to jednak dzis jakies takie wyrzuty sumienia sa... a jutro
            pewnie znowu wyjscie na bale i znowu......
            • jeff Re: EXTASY 11.02.05, 21:18
              Tzn dropsy jem od 30 grudnia... na sylwka to byla feta i na nastepny dzien
              haluny.... :|
              • spiwor Re: EXTASY 11.02.05, 23:10
                Stary zrób sobie przerwę bo piguły sobie popsujesz. One są takie kochane ale potrafią nieźle zdradzić i już nigdy nie będzie po nich fajnie. W sumie to twoja sprawa.
                • jeff Re: EXTASY 12.02.05, 14:15
                  Dzis napewno sobie taka przerwe zrobie. Organizm musi odpoczac pozatym
                  kolezanka wczoraj zadzwonila i powiedziala ze w czwartek okropnie wygladalem
                  jak sie nacpalem i ze zrobila mi zdjecie, ktorego jeszcze nie widzialem...
                  Trzeba przynajmniej na miesiac odpoczac... hmmm taki jakby post sobie zrobic
                  hihihihi
                  • ecstazia Re: EXTASY 14.02.05, 22:28
                    Brałem 4 lata. Ekstazki od 2 lat. Skończyłem jak ilość krążków na jedną noc
                    dobiła do okrągłej, dwucyfrowej liczby. Mieszałem z ścierwem, alkoholem (na
                    narach masz taką przemianę materii, że można wypić bardzo dużo bez
                    charakterystycznego efektu upojenia), MJ i koksem. Doświadczenia bardzo miłe,
                    szczególnie na dużych masowych imprezach (ADM, Mielno, Sunrise, N-Trance...).
                    Rozpisywanie nad działaniem mija się z celem- nie mam zamiaru afirmować takich
                    postaw. Od nowego roku ograniczyłem się z ćpaniem, studia wymusiły na mnie
                    bardziej "odpowiedzialne" zachowania- moja pamięć się pogorszała (być może to
                    tylko subiektywne wrażenie oparte na transcendencyjnych obserwacjach
                    znajomych). W każdym bądź razie czuje jakby większą kontrole nad własnym
                    organizmem i większą, uzasadnioną pewność siebie (już nie gubie tylu słów co
                    kiedyś :).
          • transsybir Re: EXTASY 24.03.05, 15:48

rumi8 napisał:
            >jak masz szczescie i kupisz piguly z duza zawartoscia mdma...
            >NIEKTORE RZECZY SA DLA LUDZI MADRYCH

Oprócz mdma i amfy częścia skladowa Extasy bywa też LSD oraz inne tuzy
            psychodelii. I w takiej sytuacji mówienie, że jak czlowiek jest rozsądny to
            dragi go nie zniszczą jest nie na miejscu. Nie slyszalem jak dotąd o nikim kto
            potrafilby zachować się racjonalnie podczas halucynacji.

• rumi8 do transsybir 02.04.05, 11:17

witam
              oj transsybir :-)

1. wycinasz 2 wiersze z mojego postu i na podstawie tego wydajesz opinie ?? (ale
              masz takie prawo i spoko, peace )

2. piszesz
              > I w takiej sytuacji mówienie, że jak czlowiek jest rozsądny to
              > dragi go ie zniszczą jest nie na miejscu.

czlowiek rozsadny nie pcha sie w dragi i chyba tu mi przyznasz racje, ale pokaz
              mi mlodego czlowieka (bo zazwyczaj tacy siegaja po xtc) ktory przez 24h/dobe
              jest rozsadny

3. napisalem "wszystko jest dla ludzi ale pewne rzeczy sa dla ludzi madrych"
              chcesz xtc, kup test, sprawdzaj co lykasz, nic na glupiego, bo wiecej i bedzie
              lepsza bania w glowie, tu gdzie jestem teraz widze pelno mlodych ludzi ktorzy
              biora po 5-7 pigul w kazdy (!!!???) weekend i az mnie skreca ta ich glupota,

4. piszesz
              >Nie slyszalem jak dotąd o nikim kto
              >potrafilby zachować się racjonalnie podczas halucynacji.

ja tez nie slyszalem ani nie widzialem :-)

z pozdrowieniami
              rumi8
              • jeff Re: do transsybir 02.04.05, 15:55
                rumi8 napisał:

> 3. napisalem "wszystko jest dla ludzi ale pewne rzeczy sa dla ludzi madrych"
                > chcesz xtc, kup test, sprawdzaj co lykasz, nic na glupiego, bo wiecej i bedzie
                > lepsza bania w glowie, tu gdzie jestem teraz widze pelno mlodych ludzi ktorzy
                > biora po 5-7 pigul w kazdy (!!!???) weekend i az mnie skreca ta ich glupota,

To ty pewnie jakis dealer jestes skoro sie tak znasz i do tego widzisz jak
                ludzie zra tyle w weekend... ;))
                • rumi8 jeff rotfl :-)))) 03.04.05, 13:42
                  ahoj jeff
                  nie trzeba byc dilcem aby widziec co sie dzieje na imprezach a jak jestes
                  conajmniej na 1 (8-12h) imprezie w tygodniu to juz znasz te twarze i te "usmiechy"
                  a co do mojej profesji jeff jezeli cie to interesuje (chociaz nie sadze bo juz
                  mnie zaszuflatkowales) to zajmuje sie muzyka house i hard house i z tego miasta
                  w ktorym teraz jestem nasuwaja mi sie takie wnioski

peace & love & NO xtc
                  • teba18 Re: jeff rotfl :-)))) 09.04.05, 00:02
                    rumi ma racje bedac chodzac na imprezy w pewnym momencie sie rozpoznaje ludzi
                    nacpanych i powiedzenie co brali nie stanowi problemu
                  • jeff Re: jeff rotfl :-)))) 09.04.05, 21:33
                    rumi8 napisał:

> ahoj jeff
                    > nie trzeba byc dilcem aby widziec co sie dzieje na imprezach a jak jestes
                    > conajmniej na 1 (8-12h) imprezie w tygodniu to juz znasz te twarze i
                    te "usmiec
                    > hy"
                    > a co do mojej profesji jeff jezeli cie to interesuje (chociaz nie sadze bo juz
                    > mnie zaszuflatkowales) to zajmuje sie muzyka house i hard house i z tego
                    miasta
                    > w ktorym teraz jestem nasuwaja mi sie takie wnioski
                    >
                    > peace & love & NO xtc

Oczywiscie z tym dilerstwem to taki zart ;))) Co do ludzi - ehh zna sie to na
                    pamiec owszem, chociaz nie zawsze usmiechy, tylko wytrzeszczone oczy, wydymane
                    usta...

A muzyczka ktora sie zajmujesz wlasnie dominuje w klubie ktory ja
                    odwiedzam... :))
            • wisdombiochem Re: EXTASY 11.07.15, 17:46
              legit supplier of MDMA (Molly), a-pvp, 4-MMC and other related products with you. Contact through the email address below:
              Contact Email. (wisdombiochem@outlook.com)(info@wisdombiochem.com)
              Skype us at: wisdombiochem
              contact nu.+1(225) 323-8816
              website::www.wisdombiochem.com

MDPV (methylenedioxypyrovalerone)
              Mephedrone 4mmc crystal
              Mdma crystal
              Mdai
              Methedrone
              Methylone (bk-MDMA)
              4-MEC big and small crystal
              methamphetamine
              Ephedrine hcl,powder and pills
              detrophetamine
              ZZ-1
              ZZ-2
              AM 2201
              AM2202
              am1220
              am122
              5-IAI,
              RCS-4,
              TFMPP
              methoxetamine
              Morphine powder, crystal and pills
              Meow meow
              MDVP
              analgesic chemical CB1 and CB2
              CP 47497
              CP-55940
              HU-210
              HU-331
              Ketamine hcl crystal powder
              JWH-018 / JWH-250, JWH-018, JWH-073, JWH-200, JWH-250
              Caffeine
              2C-E, 2C-I, 2C-P, 2C-B, 2C-T-2
              DOC, DOI
              Pseudoephedrine
              Cocaine
              4-Aco-DMT
              4-Ho-MIPT
              4-Meo-PCP
              4-fluorococaine
              Naphyrone

just to name a few.
              Our quality is the best you can find around and we sell in small/large quantities with guaranteed discreet delivery.all of our products are provided in pure crystalline and powder and are of the highest purity available.contact for more

contact nu.+1(225) 323-8816 or +90 5397746480
    • kintus Re: EXTASY 19.04.05, 08:28
      extasy - psychosymulant
      daje nadwrażliwość na bodźce zewnętrzne, powoduje długotrwałe stany
      euforii,zaburza nastrój, sen, jedzenie, rodzi agresję, wzmaga popęd seksualny,
      zaburza erekcję, brutalizuje zachowania.
      zejście-obniżenie nastroju, halucynacje, stany lękowe, panika, dekoncentraca,
      paranoidalne zachowania.
      • orawska Re: EXTASY 19.04.05, 13:58
        kintus napisała:

> extasy - psychosymulant
        > daje nadwrażliwość na bodźce zewnętrzne, powoduje długotrwałe stany
        > euforii,zaburza nastrój, sen, jedzenie, rodzi agresję, wzmaga popęd seksualny,
        > zaburza erekcję, brutalizuje zachowania.
        > zejście-obniżenie nastroju, halucynacje, stany lękowe, panika, dekoncentraca,
        > paranoidalne zachowania.
        ...a potem już tylko szpital dla psychicznie chorych...
        • nahe Re: EXTASY 15.06.05, 15:11
          czy wie ktos jak dlugo, od momentu zazycia, extasy jest wykrywalna we krwi??
          jak ktos bierze tylko na 1 impreze w roku...(czyli nie nalogowo)??? dzieki za
          odpowiedz:)
    • dagnyjuel Re: EXTASY 16.06.05, 22:36
      Ekstasy?
      może być dobre lub złe.
      Dobre?
      Daje poczucie jedności, wspólnoty,wyzwala ogromna potrzebę kontaktu z ludzmi,
      współodczuwania i przynależności- masz ochotę "nieseksualnie"kochać
      bliźniego<chociaż niektórzy maja ochotę seksualnie>, wzmaga doznania, pobudza
      zmysły...ale nie czarujmy się to tylko dziłanie chemiczne...
      złe?
      Doły,"krzywe wkrety",schizy...
      Poetyckie uczucie w dobrym towarzystwie i dosyć rzadko...
    • jeff Re: EXTASY 19.06.05, 20:31
      Nie bralem juz tego ponad miesiac i sie nie zapowiada zebym w najblizszym
      czasie to bral. I dobrze, to bo straszny syf. I ze zdalem sobie z tego sprawe
      zawczasu.
    • mammutka Re: EXTASY 22.06.05, 11:03
      myślimy że do niczego dobrego nie prowadzą :)
    • wisdombiochem Re: EXTASY 11.07.15, 17:48
      legit supplier of MDMA (Molly), a-pvp, 4-MMC and other related products with you. Contact through the email address below:
      contact nu.+1(225) 323-8816

MDPV (methylenedioxypyrovalerone)
      Mephedrone 4mmc crystal
      Mdma crystal
      Mdai
      Methedrone
      Methylone (bk-MDMA)
      4-MEC big and small crystal
      methamphetamine
      Ephedrine hcl,powder and pills
      detrophetamine
      ZZ-1
      ZZ-2
      AM 2201
      AM2202
      am1220
      am122
      5-IAI,
      RCS-4,
      TFMPP
      methoxetamine
      Morphine powder, crystal and pills
      Meow meow
      MDVP
      analgesic chemical CB1 and CB2
      CP 47497
      CP-55940
      HU-210
      HU-331
      Ketamine hcl crystal powder
      JWH-018 / JWH-250, JWH-018, JWH-073, JWH-200, JWH-250
      Caffeine
      2C-E, 2C-I, 2C-P, 2C-B, 2C-T-2
      DOC, DOI
      Pseudoephedrine
      Cocaine
      4-Aco-DMT
      4-Ho-MIPT
      4-Meo-PCP
      4-fluorococaine
      Naphyrone

just to name a few.
      Our quality is the best you can find around and we sell in small/large quantities with guaranteed discreet delivery.all of our products are provided in pure crystalline and powder and are of the highest purity available.contact for more

contact nu.+1(225) 323-8816 or +90 5397746480
      ....................................................................
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka