Dodaj do ulubionych

10 dni nie palę,mam okropną myśl-idę do sklepu po

20.02.06, 20:00
Myslalam,ze pierwszy tydzien jest najgorszy.Wlasciwie to mialam nadzieje,ze
tak jest.Nic z tego.Dzis czuje sie okropnie.ZdAzylam przeszukac kieszenie
mojego meza,niestety lub na szczescie dobrze schowal papierosy.Walcze ze
soba,ale zaczynam tracic nadzieje,ze dam rade.Moj maz mowi"nie mysl o tym"A
ja nie moge myslec o niczym innym.Szukam usprawiedliwienia,zebym mogla sobie
z czystym sumieniem odpuscic.Jak dlugo jeszcze bede sie tak czuc???
Obserwuj wątek
    • kamyczek81 Re: 10 dni nie palę,mam okropną myśl-idę do sklep 20.02.06, 21:06
      z Twojej wypowiedzi wynika że rzucasz palenie bez żadnych wspomagaczy; ja kiedyś
      próbowałem tak, ale wytrzymałem tylko 4 dni;
      poczytaj wypowiedzi innych tu osób - ci co skutecznie rzucili - zrobili to z
      tabexem, ja zreszta też - dziś mija 41 dzień niepalenia, czasem jeszcze chce mi
      sie zapalić ale to nie jest głód nikotynowy!
      proponuję zatem udać się do lekarza po receptę i kupić tabex, kosztuje ok 30 zł,
      bierzesz tabletki przez miesiac i nie myslisz o paleniu
      powodzenia w rzucaniu
    • zszum Re: 10 dni nie palę,mam okropną myśl-idę do sklep 20.02.06, 21:20
      Zrób kilka głębokich oddechów, wypij duszkiem szklankę wody i zajmij się czymś
      zupełnie innym niż to przy czym uwielbiałaś palić i pomyśl, że to już 10 dni,
      aż 10 dni !!!!!! Najgorsze za tobą. Wytrwałaś tydzień piekła a nawet 3 dni
      więcej. Nikt ci nie mówił, że będzie łatwo !!! Ale powoli będzie już łatwiej a
      później już dużo łatwiej.
      Jesteś dumna z siebie, prawda ?? Wszyscy w domu i naokoło podziwiają cię i
      zazdroszczą ci. Zaoszczędziłaś już chyba z 50 zł - idź do sklepu, zmaterializuj
      ten sukces i kup sobie jakiś bzdet. Już dawno należy ci się nagroda!!!
      Wytrwaj w postanowieniu. Uwierz mi, że najgorsze masz już za sobą. Trzymam
      kciuki !!!!!!
    • isabell12 Re: 10 dni nie palę,mam okropną myśl-idę do sklep 21.02.06, 09:41
      mirka, zapalilas????? nawet jesli tak idz do apteki i kup sobie plasterki
      Niqitin te najmocniejsze.Jajesten na nich 2 tydz i sie nie mecze. bez
      wspomagaczy kilka razy probowalam i zaraz siegalam po paierosy. tez nerwowo
      szukalam po kieszeniach a potem tylko szybkie wyjscie do sklepu i 2 naraz palilam.
      tyle sie przemeczylas wiec warto nadal kontynuowac.
      powoszenia i pozdr
      • szarotka40 jak wy robicie , że nie palicie ? 21.02.06, 14:30
        Moj kolega chce rzucic .. ale zjadłą niqoret po czym 2 pavzki naraz
        wypalał..mowi ze mu nic nie pomożę .. a chciałby rzucic .. ja nie pale , wiec
        kiedys wytrzymal 8 dni .. ale oprócz tego pije .. wypił bo juz nie wytrzymywał
        i od razu tez zapalił bo idzie w parze;) co zrobic jak mu pomóc? mocny w
        gębie .. słaby psychicznie chyba ? ale szkoda przystojniaka
        • alinka49 Tabex i tylko Tabex 21.02.06, 17:34
          polecam bardzo!!!!!!Jesli ja wypalałam do 4 paczek dziennie
          a zdarzało się często,że w nocy rozpoczynałam 5- tą i dziś nie palę ponad rok
          - dzięki tym tabletkom to coś w tym jest.
          • szarotka40 alinka dzieki zaTabex 21.02.06, 19:16
            alinka49 napisała:

> polecam bardzo!!!!!!Jesli ja wypalałam do 4 paczek dziennie
            > a zdarzało się często,że w nocy rozpoczynałam 5- tą i dziś nie palę ponad rok
            > - dzięki tym tabletkom to coś w tym jest.
            dzięki alinka .. ale ile lat paliłąs ? bo on mowi , że za duzo i dlatego nie
            moze przestac .. chyba 28lat pali ale napisze mu , żeby to kupił czy można bez
            recepty? dzieki jeszce raz
      • dzyn81 Re: 10 dni nie palę,mam okropną myśl-idę do sklep 23.02.06, 14:55
        isabell
        << mirka, zapalilas????? nawet jesli tak idz do apteki i kup sobie plasterki
        << Niqitin te najmocniejsze.Jajesten na nich 2 tydz i sie nie mecze

po to rzucamy by nie miec w organizmie nikotyny, wiec uzywanie plastrow z nikotyna jest moim zdaniem bledem. lepiej kupic cos beznikotynowego, np tabex, ktory ma cytyzyne, a nie nikotyne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka