IP: 172.28.172.* / *.isw.intel.com 15.05.01, 10:35
Skoro jestescie przeciwko narkotykom to nie ma sprawy jestem z wami.
Chodzi mi dokladnie o to co macie do MARIHUANY. Pzeciez to zwykla roslina jak
tyton papierosowy tylko o innym dzialaniu ;) Jestem za zalegalizowaniem
MARIHUANY ale za zniszczeniem wszelkich innych narkotykow.
Obserwuj wątek
    • Gość: Trust Re: MARIHUANA IP: *.acn.waw.pl 15.05.01, 22:29
      Ja Kocham marihuane
      • Gość: Bokser Re: MARIHUANA IP: *.ipt.aol.com 18.05.01, 02:52
        Jestem za legalizacja Marychy i Haszu. W moim mniemaniu to jest jak papieros,
        tylko o mocniejszym dzialaniu, lecz szkodliwe dla zycia to na pewno nie jest.
        Sam mialem z tym stycznosc i wiem jak to dziala. Aczkolwiek w tym wypadku
        nalezalo by ostrzej przestrzegac sprzedazy. Nie sprzedawac gowniarzom, bo ci by
        sie potrafili nacpac za bardzo. Mysle ze nalezy zalegalizowac.
        • Gość: Mike Re: MARIHUANA IP: 213.77.88.* 18.05.01, 12:52
          Pale dope, lubie go, jestem za dostepnoscia miekkich drugow, zwlaszcza gdy
          pomysle ile placimy państwu pijac wódę i całą resztę. Ale nie oszukujmy sie,
          ganja tez jest szkodliwa - obniża motywacje, rozregulowuje serce, a płuca wolą
          czyste powietrze.
          • glimmung Re: MARIHUANA 21.05.01, 11:45
            W moich oczach za marihuaną przmawia fakt, że nie uzależnia fizycznie i nie
            można jej przedawkować. Popatrzcie na wódę - ile znacie historii, że się ktoś
            zapił na śmierć?
            I jeszcze jedno - po ganji ludzie raczej nie rozrabuają a sam kilka razy
            dostałem po buzi od pijanego drechola. Niech przeciwnicy legalizacji to
            przemyślą...
            Glimmung
            • Gość: mivan Re: marihuana IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.01, 14:22
              Nie tak głośno panowie bo przyjdzie pitur :). Ganja - koniecznie zalegalizować.
              Mi nie obniża motywacji - więcej, KOCHAM robić wszystko po trawce.
              • Gość: adaś Re: marihuana IP: 195.136.60.* 21.05.01, 16:38
                z tym brakiem uzależnienia to nie tak hop. Kilku moich kolesi kochało palić za
                bardzo i co teraz? Krążą po mieście bladzi z czerwonymi gałami i tylko patrzą
                za kawałkiem szkiełka
                • Gość: Trust Re: marihuana IP: *.acn.waw.pl 22.05.01, 22:25
                  Pale, bo chce. Kocham to robić. Naprawde wypalilem sporą łąke i jakoś pracuje, ucze sie, prowadze
                  normalne zycie. Ludzie co są przeciw, są niczym innym jak zwykłymi baranami. Bo wypowiadaja sie na
                  tematy o ktorych nie maja zielonego pojecia. Pozdrawiam

• kola Re: marihuana 22.05.01, 22:31
                    fakt - jesli wiesz, co robisz i dlaczego chcesz to robic, to niebezpieczenstfo
                    staje sie minimalne lub zadne.. jesli natomiast zabierasz sie za cos o czym nie
                    masz pojencia [zwuaszcza, jesli chodzi o konsekfencje twego wyboru..], to
                    rzeczywiscie masz spore szanse, zeby sie stoczyc.. do tego potrzebna jest
                    jednak pewna dojrzauosc oraz swiadomosc siebie..
                    • Gość: Michu Re: marihuana IP: 212.160.232.* 29.05.01, 19:56
                      Prawda jest taka że jak ktoś ma się stoczyć na dno to i tak się stoczy.
                  • Gość: Maciek Re: marihuana IP: *.whit.eng.cam.ac.uk 23.06.01, 00:00
                    Tak stary dokladnie oni nie maja "zielonego pojecia"
                  • irsa Re: marihuana 23.06.01, 00:00
                    Gorąco cię popieram mnie teżto nie przeszkadza w normalnym życiu
                    Pozdrawiam
                    http://www.sarnow.com.pl
              • Gość: normalny Re: marihuana IP: *.pl 30.05.01, 00:36
                marihuane pala tylko debile i dzieci kwiatow.lufki sa za drogie,bo dochodza do
                7 zl. wole to co jest tradycyjne jak wodka.juz wasi dziadkowie pili wodke.-
                wiedzieli co dobre!! kazdego na "fazie" postawil bym pod mur!!!
                • Gość: Trust Re: marihuana IP: *.acn.waw.pl 04.06.01, 23:03
                  Masz nick Normalny, ale chyba do nich nie nalezysz. Przez takich ludzi jak Ty jestesmy wiazani z
                  menelstwem. Mamy swoja historie, ktora laczy sie tylko z alkoholem.
                  Jestes zalosny i zal mi Ciebie
                • Gość: Grzesiek Re: marihuana IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 05.06.01, 01:04
                  Lufki są za drogie !!!
                • Gość: ts duke Re: marihuana IP: 209.38.102.* 01.08.01, 20:25
                  w sumie moze powinno cieszyc, ze przeciwnicy reprezentuja przewaznie taki poziom.

ts duke

Gość portalu: normalny napisał(a):

> marihuane pala tylko debile i dzieci kwiatow.lufki sa za drogie,bo dochodza do
                  > 7 zl. wole to co jest tradycyjne jak wodka.juz wasi dziadkowie pili wodke.-
                  > wiedzieli co dobre!! kazdego na "fazie" postawil bym pod mur!!!

• irsa Re: MARIHUANA 23.06.01, 00:00
        ja też http://www.sarnow.com.pl
      • Gość: mati Re: MARIHUANA IP: 213.186.93.* 31.07.01, 20:22
        Przecież nie ma w tym nic złego!
        Ci co sąm przeciw, pewnie sami chcieliby spróbowac, tylko sie boją i
        zazdroszczą tym, którzy spróbowali
      • Gość: AIX Re: MARIHUANA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 20:46
        Marycha jest dobra na wszystko !!!! Nawet nie wiecie co tracicie!
    • Gość: g Re: MARIHUANA IP: 193.0.75.* 23.05.01, 10:47
      ja też jestem za legalizacją m. wolę na imprezie wypalić jointa niż wypić pivo.
      • Gość: Trust Re: MARIHUANA IP: *.acn.waw.pl 23.05.01, 23:05
        Dokładnie, nie pale ziola jak jakiś papierosów. Zapale gdy wlasnie jestem np. na iprezce. Wole to
        robić niz pić. A co jest tez wazne, nie traktuje tego jak forme buntu i szczerze pisząc moi rodzice
        wiedzą ze przypalam. Pozdrawiam
    • Gość: Maciej Re: MARIHUANA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 23:03
      Blunt'y sa spox. Legalizacja? Zdecydowanie tak! Papierosy sa bardziej
      szkodliwe. Po fajce ludzie lepiej sie zachowuja niz po alkomacie. Brak agresjii
      etc.
      • Gość: black Re: MARIHUANA IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 22:15
        ja wcale nie jestem za legalizacją i wiem co mowie mialem z tym za duzo
        doczynienia to jest jednak narkotyk i uzaleznia jak wszystkie inne tylko bardzo
        powoli i podstepnie
        • Gość: Grzesiek Re: MARIHUANA IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 05.06.01, 01:10
          Drogi homo sapiens, jeżeli twierdzisz, że wiesz co mówisz, to postraj się to
          udowodnić, bo twój lakoniczny list mądrali nic nie wyjaśnia ani nie wnosi do
          sprawy, poza twoją własną obawą - wynikającą prawdopodobnie z niewiedzy,
          smarfie ważniaku. Pozdrawiam
    • Gość: WACOM Re: MARIHUANA IP: *.acn.waw.pl 05.06.01, 00:36
      Gość portalu: mx napisał(a):
      Pzeciez to zwykla roslina...

Z koki ktora tez jest roslina tez sie robi narkotyk, no ale to przeciez
      takie naturalne...

• Gość: Agata Re: MARIHUANA IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
        Tak , ale trzeba zaznaczyć, że tytoń jest groźniejszy od konopii. Uzależnia
        fizycznie, a trawka nie.
    • Gość: ts duke Re: MARIHUANA IP: 209.38.102.* 01.08.01, 20:23
      dlaczego? tj. dlaczego jestes za zniszczeniem wszystkich innych narkotykow?
      ja osobiscie jestem za pelna legalizacja. zawsze to powtarzam, choc wydaje mi sie
      to oczywiste: panstwo nie powinno miec prawa dytkowac mi, co chce zrobic ze swoim
      wlasnym cialem. niezaleznie jak szkodliwe to by bylo, to jest moj wlasny organizm
      i bede z nim robil, na co mam ochote - moja odpowiedzialnosc. nie moze to byc pod
      zadnym warunkiem przestepstwem i tyle.
      tu przeciez nie chodzi o to czy cos jest szkodliwe, czy nie.
      w zadnym wypadku nie propagowalbym bezsensownego naduzywania czego popadnie.
      dlatego potrzebna jest ludziom informacja, a nie zakazy. te zakazy jesli juz to
      doprowadzaja do takich glupich naduzyc.

poza tym pomysl. pejotl, ayahuaska, grzyby halucynogenne, wiele innych - to sa
      rosliny od wiekow uzywane przez rozne ludy w obrzedach itd. pewnie, zniszczmy je,
      a co tam, jestesmy dominujaca kulura, co nam zalezy....

ktos wspomniale koke. gwoli scislosci: liscie koki sa uzywane przez peruwianskich
      indian gdy podrozuja po andach. nie wykryto by powodowaly uzaleznienie, badz
      problemy zdrowotne, zwiazane z naduzywaniem czystego alkaloidu.

ts duke

Gość portalu: mx napisał(a):

> Skoro jestescie przeciwko narkotykom to nie ma sprawy jestem z wami.
      > Chodzi mi dokladnie o to co macie do MARIHUANY. Pzeciez to zwykla roslina jak
      > tyton papierosowy tylko o innym dzialaniu ;) Jestem za zalegalizowaniem
      > MARIHUANY ale za zniszczeniem wszelkich innych narkotykow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka