Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    20.03.04, 21:15
    szukacie dobrych miejsc, gdzie można kupić winko - zapraszam KLUB WINA -
    robimy prawie co miesiac degustacje - spotkania klubowe w dobrych
    restauracjach (Katowice i okolice) a wino może przywieź kurier - teraz będą
    wspaniałe węgierskie
    Obserwuj wątek
      • nicklevin Re: KLUB WINA 21.03.04, 01:07
        a gdzie jest jakaś informacja na temat klubu wina ? pozdrawiam
        • ewapk Re: KLUB WINA 21.03.04, 10:44
          A skąd jesteś? mają swoją stronę a na Śląsku my - ja i mój mąż ich
          reprezentujemy www.domwina.pl - w Krakowie
          • Gość: docg Klub "Domu Wina" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 17:39
            ewapk napisała:

> A skąd jesteś? mają swoją stronę a na Śląsku my - ja i mój mąż ich
            > reprezentujemy www.domwina.pl - w Krakowie

• ewapk Re: Klub "Domu Wina" 22.03.04, 06:02
              Jak chcesz zamawiać wina indywidualnie z katalogu to nie musisz wpisywać się do
              klubu i wypełniać deklaracji - w sensie przyjmowania comiesiecznych paczek, bo
              jeśli nie chcesz przyjąć paczki to musisz to wcześniej zgłosić. Można poprostu
              zamawiać coś z katalogu, bez zobowiązań - A kiedy był tu wątek o klubie -
              pamiętasz? Chętnie bym poczytała.
              A ty jesteś z KLubu, że czepiasz się nazwy
              • Gość: docg Re: Klub "Domu Wina" IP: 212.160.147.* 22.03.04, 07:56
                to wiem, że moge zamawiac z katalogu bez wpisania się do klubu, ale chodzi o
                ceny - dla klubowiczów znacznie niższe. Natomiast regulamin klubu mówi, że
                można zrezygnować z comiesięcznej paczki - dlatego pytam, czy można wpisać się
                do klubu i na stałe, bez comiesięcznej korespondencji, zrezygnować z tych
                stałych dostaw, a zamawiać tylko to, co mnie interesuje.
                Z klubu nie jestem, a nazwy się czepiam bezinteresownie.
                Watek o klubie był ok. pół roku temu chyba, jak znajdę to podrzucę linka
                pozdrawiam
                • docg p.s. (link) 22.03.04, 08:12
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18&w=9466368
                  • ewapk Re: p.s. (link) 22.03.04, 08:26
                    dzięki
                • ewapk Re: Klub "Domu Wina" 22.03.04, 08:26
                  dam Ci odpowiedź później - ale myślę, że można być klubowiczem -tzn. dostawać
                  np. kuriera a nie brać zestawów, bo znam takie osoby, które jeszcze nic nie
                  zamówiły a dostają kuriera narazie dla informacji, jako klubowicz masz niższe
                  ceny - a jakie wina lubisz szczególnie?
                  pozdrawiam
                  • Gość: docg Re: Klub "Domu Wina" IP: 212.160.147.* 22.03.04, 09:18
                    ewapk napisała:
                    - a jakie wina lubisz szczególnie?

• Gość: panowca zapomniałes dodac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.04, 12:57
                      Gość portalu: docg napisał(a):

> ewapk napisała:
                      > - a jakie wina lubisz szczególnie?
                      >
                      >
                      • raf_1 Re: zapomniałes dodac 25.03.04, 14:45
                        Hej, Deo, czyżby po ostatnim marchewkowym winie przestałeś lubić krwiste?

pzdr
                  • Gość: bartek Re: Klub "Domu Wina" IP: *.olimpnet.pl 25.03.04, 13:15
                    dam Ci odpowiedź później - ale myślę, że można być klubowiczem -tzn. dostawać
                    > np. kuriera a nie brać zestaów

Super by było gdybyś mogła odpowiedzieć, bo myśle że na liście może być pare
                    zainteresowanych osób. Sam jestem ze Sląska i jestem zainteresowany oferta
                    klubu ale odbieranie każdego miesiąca paczki średnio do mnie przemawia
                    pozdr
                    bart
                    • 3456a Re: Klub "Domu Wina" 29.03.04, 17:27
                      można kupować z katalogu bez brania zestawu, można chodzić na degustacje -
                      spotkania klubowe i tam próbować - wiem bo byłam ostatnio
                      • Gość: docg tak, ale... IP: 212.160.147.* 30.03.04, 09:31
                        ... jest jedno proste pytanie, na które nikt dotad nie potrafi odpowiedzieć:
                        czy można zapisać sie do klubu, i kupować tylko wybrane wina, a zrezygnować na
                        stałe z comiesięcznych przydziałów? Pytanie jest proste, więc odpowiedź też
                        powinna być prosta: TAK lub NIE.
                        pozdrawiam
                        p.s.
                        mam jeszcze jedno pytanie: czy jeśli firma "Dom Korkowy" sprzedaje wino, to czy
                        to wino też jest korkowe? :-))
                        • sstar Re: tak, ale... 30.03.04, 09:57
                          > mam jeszcze jedno pytanie: czy jeśli firma "Dom Korkowy" sprzedaje wino, to
                          > czy to wino też jest korkowe? :-))

moze domowe - choc to sobie nie przeczy bo udalo mi sie trafic ostatnio na wino
                          domowej roboty , ktore bylo korkowe :-(

star
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka