Gość: kamyk IP: 62.244.148.* 25.01.06, 22:40 Czy jest w Polsce jakis dobry magazyn o winach? I czy ktoś wie ile kosztuje jego prenumerata? Dziękuję z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shogun_smutku Re: czasopisma o winach 26.01.06, 09:45 stricte o winach to masz "Magazyn Wino" wychodzi średnio co dwa miesiące sztuka kosztuje 19,90 a prenumerata/ roczna: 119,40 półroczna: 59,70 można zamawaić on-line prócz tego można szukać w pismach branżowych dla barmanów, hotelarzy czy o alkoholach ogólnie, pozdrawiam, oi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knedel Re: czasopisma o winach IP: *.fbx.proxad.net 01.02.06, 11:56 Jest jeszcze Swiat Alkoholi, A z branżowych Rynki Alkoholowe Istnieją też magazyny onl-ine np www.kurdesz.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WP Re: czasopisma o winach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:50 Gość portalu: knedel napisał(a): > Istnieją też magazyny onl-ine np www.kurdesz.com Małe arcydziełka Pani Wyrobek. Fanklub Pani Agnieszki Wyrobek, obecnie Rousseau. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fechu Re: czasopisma o winach IP: *.forcom.com.pl / *.forcom.com.pl 01.02.06, 13:21 Jest juz moze nowy MW? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: czasopisma o winach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:43 nowego MW jeszcze nie ma. czy jest coś takiego jak "wino i styl"? wydawało mi się, że widziałam taki magazyn w Bodedze na Mokotowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docg wino i styl IP: *.poltegor.com.pl 02.02.06, 07:52 Gość portalu: marta napisał(a): > nowego MW jeszcze nie ma. > > czy jest coś takiego jak "wino i styl"? wydawało mi się, że widziałam taki mag > azyn w Bodedze na Mokotowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusha Re: wino i styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 10:44 uhum... no to wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś