anuszka_ha3.agh.edu.pl 21.05.12, 00:43 W sąsiednim wątku była mowa o bełkocie w Rzeczpospolitej. Zainspirowało mnie to do napisania generatora bełkotu prawicowego. (Dla równowagi, teraz mam ochotę zrobić podobny generator lewicowy. ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rufus-401 Re: Generator bełkotu prawicowego 21.05.12, 08:24 Bardziej ciekawy jest bełkot rodem z manif, marszów równości - proponuję zająć się nowomową feministyczną. Odpowiedz Link
seidhee Re: Generator bełkotu prawicowego 21.05.12, 11:41 To może sam zrób taki generator, a nie czepiasz się, że ktoś inny się zajął nie tym, co ty byś sobie życzył. Odpowiedz Link
rufus-401 Re: Generator bełkotu prawicowego 21.05.12, 08:25 Bardziej ciekawy jest bełkot rodem z manif, marszów równości - proponuję zająć się nowomową feministyczną Odpowiedz Link
jhbsk Re: Generator bełkotu prawicowego 21.05.12, 09:52 Dobre. Czekam na ten lewicowy - może być niezłe porównanie. Odpowiedz Link
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Generator bełkotu prawicowego 21.05.12, 21:31 Jak nazbieram materiał, to zrobię. Bełkot lewicowy też istnieje - wyławiam czasem śliczne kwiatki - ale stanowi większe wyzwanie, bo nie jest tak szablonowy. Więcej inwencji w nim widzę. Kusi mnie też pomysł generatora listów pasterskich episkopatu. Odpowiedz Link
slotna Re: Generator bełkotu prawicowego 21.05.12, 21:56 > Kusi mnie też pomysł generatora listów pasterskich episkopatu. O, to na pewno bedzie miodzio. Odpowiedz Link
anutek115 Re: Generator bełkotu prawicowego 21.05.12, 22:15 anuszka_ha3.agh.edu.pl napisała: > Kusi mnie też pomysł generatora listów pasterskich episkopatu. > Nie daj się kusić, ulegnij !!! Odpowiedz Link
ding_yun Re: Generator bełkotu prawicowego 21.05.12, 23:19 Ja również wzywam do pochylenia się z troską nad tym tematem wyrażając jednocześnie głęboką nadzieję, że nas to ubogaci. Odpowiedz Link