Dodaj do ulubionych

List od Gaja78

04.11.13, 09:56
Wobec tego, zę Gaja prosiła o opublikowanie tego listu - publikuję, nie zdradzając tajemnicy korespondencji.
Niestety, raczej upewnił mnie, ze dzieje się coś niepokojącego, niż przekonał.

"Drogie forumowe Koleżanki,

Pragnę poinformować, iż zostałam pozbawiona możliwości uczestniczenia w forum Nie-do-wiary politycznie. Mam podejrzenie, iż ma to związek z tym oto moim wpisem:
forum.gazeta.pl/forum/w,183812,147810490,147853774,Re_Ps_Laskotki.html
Rozstanie z forum jakoś przeżyję, trudno. Choć miło mi było bardzo wypowiadać się w Waszym towarzystwie.

Verdana, człowiek (zdawałoby się) nauki, żyje chyba w świecie wszechobecnego zagrożenia zewsząd. Moje wypowiedzi w linkowanym wątku odebrała najwyraźniej jako zamach na rzeczywistość, w której żyje.

Do zobaczenia w innym miejscu.

Aha - mam ogromną prośbę - proszę o opublikowanie tego listu na forum Verdany. Będę wdzięczna. Pewnie trochę chodzi o moje ego, ale też o to, by przeciwstawić się kulturze strachu i wszechobecnego zagrożenia, której wyznawczynią jest Verdana. Wydaje mi się niejakim pożytkiem ośmieszanie irracjonalnych działań w stylu "o Boże, kobieta napisała że łaskocze dziecko między nogami, na pewno robi dziecku krzywdę !!!". Ale to tylko moje skromne zdanie, jeśli wiadomość nie zostanie opublikowana, zrozumiem.

pozdrawiam serdecznie
Iwona

Ps. Verdano, jeśli chcesz "coś zrobić" z moimi wypowiedziami, proszę bardzo. Na twoje życzenie udostępnię Ci informację o moim nazwisku, moim adresie, moim miejscu pracy. W przypadku braku interwencji z Twojej strony oczekuję wyjaśnienia, dlaczego zostałam pozbawiona dostępu do forum oraz przeprosin.

Verdano, rodzice bawią się z dziećmi łaskocząc je również między nogami. To naprawdę się zdarza, uwierz. I chłopcy też mają z tego fun. Nie ma w tym niczego złego, jeśli nie ma w tym działaniu krzywych intencji. Nawet jeśli nie mieści Ci się to w Twojej głowie. Wyrzucając mnie za tego rodzaju wypowiedzi z forum, mam nadzieję, dowiedziałaś się czegoś nowego o sobie."
Obserwuj wątek
    • iwoniaw Re: List od Gaja78 04.11.13, 13:47
      CytatDroga forumowa Koleżanko,

Nigdy nie łaskotałam dzieci w miejscach intymnych sensu stricte. Natomiast łaskoczę dzieci ubrane w bieliznę po pachwinach. Jak wyglądają wargi sromowe większe, każdy wie. Napisałam o nich na forum czysto technicznie w odpowiedzi na zaczepki Verdany. Dałam się sprowokować.Mój bardzo głupi błąd.

Rzeczywistość jest taka, jak opisała to Pavvka:
      forum.gazeta.pl/forum/w,183812,147810490,147861308,Re_Ps_Laskotki.html
      Nic więcej za moimi wypowiedziami się nie kryje.

Jest mi bardzo przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Na forum, które może czytać każdy, komentowane są moje wypowiedzi a ja nie mogę niczego sprostować.

Proszę, jeśli możesz, wpłyń na Verdanę, aby dała mi prawo głosu, lub przekaż proszę na forum treść tego listu, najlepiej w całości. Ponadto życzyłabym sobie, abym - jeśli nie mam możliwości sprostowania - treści, które wydały się Verdanie kontrowersyjne, usunęła z widoku publicznego.
      Pisałam już do niej w tej sprawie, niestety bez efektu. Kopię tego listu również przesyłam do jej wiadomości.

pozdrawiam
      Gaja
      • 1zorro-bis Re: List od Gaja78 04.11.13, 13:59
        a co w tym liscie niepokojacego? Bo moze moje okulary sa juz nie za ostre?smirk
        • iwoniaw Re: List od Gaja78 04.11.13, 14:13
          A co ma być niepokojącego? Dostałam list, jak widać w jego treści, Gaja prosiła o wklejenie - nie widzę powodu, żeby nie wkleić.
          • 1zorro-bis Re: List od Gaja78 04.11.13, 14:24
            niepokojace rzeczy w tym liscie widzi Verdana. Ja nie moge sie dopatrzyc.smirk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka