Dodaj do ulubionych

podroznicy-pomozcie!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:39
bradzo prosze o pomoc w wypelnieniu ankiety do pracy mgr. Krotka (bez
pyt.otwartych), i ANONIMOWA.

republika.pl/ankieta_afryka/
z gory dziekuje!
pozrdrawiam, marta
Obserwuj wątek
    • Gość: agata Re: podroznicy-pomozcie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:42
      a ty mi pomóż jak dojechac z miedzyzdrojów do dziwnówka!!!!!!!!!!!!!jak mam sie
      tam dostac?
      • Gość: tulka82 Re: podroznicy-pomozcie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:51
        pks-em! ale chyba lepiej dojechac pkp do szczecina i stad busem do dziwnówka
        przz kamien pomorski:) chyba, ze jedziesz autem.

pomoglam?
        pozdrawiam
    • Gość: agata Re: podroznicy-pomozcie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:23
      o żesz..pekaesem powiadasz ale zdaje sie że dojezdza tylko do Dziwnowa...chyba
      sobie odpuszcze - ale za dobre chęci machne ci tę ankiete! cieszysz sie?

pozdrawiam
      • tulka82 Re: podroznicy-pomozcie!!!! 28.04.06, 16:54
        na pewno sa busy, moze nawet z dworca w miedzyzdrojach, ale tego nie gwarantuje
        - to nie sezon.

a co do ankiety- taaa strasznie sie ciesze! ;) moze chcesz mi wklepac, te ktore
        sa zrobine recznie ? wtedy to juz podskocze z radosci! ;)

ps. fajnie - moze w weekend, a nie komp,komp,komp
        • tulka82 Re: podroznicy-pomozcie!!!! 28.04.06, 16:54
          morze ma byc rzecz jasna
          • Gość: agata Re: podroznicy-pomozcie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 17:20
            no machnęłam ci ankiete - mucha nie siada!
            innych tez zachęcam - dziewczyna sympatyczna to co wam tam!
    • janan2 Re: podroznicy-pomozcie!!!! 28.04.06, 19:30
      Gość portalu: tulka82 napisał(a):

> bradzo prosze o pomoc w wypelnieniu ankiety do pracy mgr. Krotka (bez
      > pyt.otwartych), i ANONIMOWA.
      > To chyba nie chodzi o pracę dyplomową,ale mniejsza o to.Wypełniłem ci ankietę.
      >
      • Gość: tulka82 Re: podroznicy-pomozcie!!!! IP: *.chello.pl 05.05.06, 07:14
        czesc! wielkie dzieki tym, ktorzy wypelnili.

Praca dotyczy "Popularyzacji turystyki do Afryki" - wczoraj oddalam do
        wstepnego czytania prawie 100%, musze tylko skonczyc interpretacje wynikow
        ankiety i "doniesc" do poniedzialku :(
        a ankieta to 1/3 jednego z 4 rozdziałow; potrzebna do zestawienia tego, kto co
        lubi i jak wygladaja podroze Polakow na ten kontynent - gdzie i czego Nam brakuje:)
        Jeszcze pisze o walorach turystycznych, analizuje oferty biur i np. aktywizacji
        sprzedazy - czyli jak to zrobic, zeby ludzie latali do np. namibii z biurem
        (marketing). A calosci bronie na wydziale ...ekonomii.

Mam nadzieje, ze rozwialam wszelkie watpliwosci!

Ps. Moze znajda sie jeszcze osoby, ktore np. byly x lat temu z biurem w egipcie,
        i od tamtej pory same organizuja sobie wyjazdy do etiopii czy zambii? Jak tak to
        prosze:
        republika.pl/ankieta_afryka/
        pozdrawiam wszystkich podroznikow, globtroterow, trampow i inne wloczegi
        studentka (poki co)

ps.2.:)Nie jestem wyslannikiem, zdnego biura, a obrona miedzy 15-23maja!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka