Gość: tulka82 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:39 bradzo prosze o pomoc w wypelnieniu ankiety do pracy mgr. Krotka (bez pyt.otwartych), i ANONIMOWA. republika.pl/ankieta_afryka/ z gory dziekuje! pozrdrawiam, marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agata Re: podroznicy-pomozcie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:42 a ty mi pomóż jak dojechac z miedzyzdrojów do dziwnówka!!!!!!!!!!!!!jak mam sie tam dostac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulka82 Re: podroznicy-pomozcie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:51 pks-em! ale chyba lepiej dojechac pkp do szczecina i stad busem do dziwnówka przz kamien pomorski:) chyba, ze jedziesz autem. pomoglam? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: podroznicy-pomozcie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:23 o żesz..pekaesem powiadasz ale zdaje sie że dojezdza tylko do Dziwnowa...chyba sobie odpuszcze - ale za dobre chęci machne ci tę ankiete! cieszysz sie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tulka82 Re: podroznicy-pomozcie!!!! 28.04.06, 16:54 na pewno sa busy, moze nawet z dworca w miedzyzdrojach, ale tego nie gwarantuje - to nie sezon. a co do ankiety- taaa strasznie sie ciesze! ;) moze chcesz mi wklepac, te ktore sa zrobine recznie ? wtedy to juz podskocze z radosci! ;) ps. fajnie - moze w weekend, a nie komp,komp,komp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: podroznicy-pomozcie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 17:20 no machnęłam ci ankiete - mucha nie siada! innych tez zachęcam - dziewczyna sympatyczna to co wam tam! Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: podroznicy-pomozcie!!!! 28.04.06, 19:30 Gość portalu: tulka82 napisał(a): > bradzo prosze o pomoc w wypelnieniu ankiety do pracy mgr. Krotka (bez > pyt.otwartych), i ANONIMOWA. > To chyba nie chodzi o pracę dyplomową,ale mniejsza o to.Wypełniłem ci ankietę. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulka82 Re: podroznicy-pomozcie!!!! IP: *.chello.pl 05.05.06, 07:14 czesc! wielkie dzieki tym, ktorzy wypelnili. Praca dotyczy "Popularyzacji turystyki do Afryki" - wczoraj oddalam do wstepnego czytania prawie 100%, musze tylko skonczyc interpretacje wynikow ankiety i "doniesc" do poniedzialku :( a ankieta to 1/3 jednego z 4 rozdziałow; potrzebna do zestawienia tego, kto co lubi i jak wygladaja podroze Polakow na ten kontynent - gdzie i czego Nam brakuje:) Jeszcze pisze o walorach turystycznych, analizuje oferty biur i np. aktywizacji sprzedazy - czyli jak to zrobic, zeby ludzie latali do np. namibii z biurem (marketing). A calosci bronie na wydziale ...ekonomii. Mam nadzieje, ze rozwialam wszelkie watpliwosci! Ps. Moze znajda sie jeszcze osoby, ktore np. byly x lat temu z biurem w egipcie, i od tamtej pory same organizuja sobie wyjazdy do etiopii czy zambii? Jak tak to prosze: republika.pl/ankieta_afryka/ pozdrawiam wszystkich podroznikow, globtroterow, trampow i inne wloczegi studentka (poki co) ps.2.:)Nie jestem wyslannikiem, zdnego biura, a obrona miedzy 15-23maja! Odpowiedz Link Zgłoś