Dodaj do ulubionych

Egipt - dla singielki.

05.11.06, 17:29
Witam!
Chciałam się dowiedzieć czy podróż dla 26-letniej singielki do Egiptu na
tydzień organizowane przez biuro podróży jest bezpieczna? Mam na myśli
przebywanie samemu na plaży, przechadzka po sklepach i wycieczka fakultatywna
do Kairu. Pytam ponieważ myślę nad takową podróż i jakie biuro podróży jest
godne polecenia? Za odpowiedzi dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: poker Re: Egipt - dla singielki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 10:55
      O birach specjalizujących się w Egipcie było na forum sporo, poszukaj tematów.
      Osobiście skłaniałbym się za Alfa starem, ale to sama musisz ocenić. Co do
      bezpieczeństwa, to pewnie, że możesz spokojnie jechać. Na wycieczkach szybko
      poznaje się ludzi i potem jeździ razem z nimi. Egipcjanie są bezczelni, ale nie
      agresywni, więc przy odpowiedniej ostrożności nie powinno się nic stać. Byleby
      nie chodzić samej po zaułkach i z dala od turystycznych szlaków.
    • Gość: Darek Re: Egipt - dla singielki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 13:03
      Bylem w Egipcie wiele razy i polecilbym Ci zdecydowanie p/wysep synaj.Biur
      podrozy moze nie bede reklamowal ale jak chcesz to np na gg(508934) powiem Ci
      wszystko co chcesz w tej materii.Nie musisz sie jednak niczego obawiac.Jest b.
      bezpiecznie.Moze tylko cie troche draznic natarczywosc Egipcian w celu
      pozyskania wzgledoow kobiety bez opiekuna.Ja zawszse latam sam a towarzystwo na
      miejscu rodakow w osrodkach masz zapewnione.Pozdrawiam
      • Gość: puśka Re: Egipt - dla singielki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 15:40
        Zdecydowanie popieram przedmówców. Zresztą w Egipcie, z tego, co zobaczyłam i
        usłyszałam, raczej nie ma chamskich kradzieży, a mężczyźni nie wykraczają poza
        sympatyczne zaczepki. Znajomości z polakami z samotnej podróży za pośrednictwem
        biura (dwa lata temu) przetrwały do dzisiaj :) Mogę polecić hotelik Aida Verdi w
        Hurghadzie, przyjemne miejsce.
        • Gość: gochii Re: Egipt - dla singielki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 11:08
          Byłam na takim wyjeździe sama, a wróciłam w parze, więc raczej obawiać się nie
          ma czego. I nie warto rezygnować z pięknego Egiptu przez takie niepewności.
          Objazdówki są ciekawsze (dla mnie) od stacjonarnych, a i z grupą można się zżyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka