wypalona_zarowka 19.06.11, 20:51 ja właśnie skończyłam serie 10 zabiegów. Czy miałyście styczność? Wspomagałyście w taki sposób swoją płodność?? Przygotowuje się do kolejnego in vitro, w trakcie programu mam zamiar iść na kolejną serie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanna79 Re: akupunktura a niepłodność 19.06.11, 21:55 Ja korzystałam z homeopatii i elektroakupunktury. Szczerze mówiąc (tzn pisząc) trafiłam tam z innego powodu niż niemożność poczęcia dziecka, ale tak od słowa do słowa zeszło i na tę sprawę. Miałam dosłownie kilka zabiegów w maju, czerwcu, pod koniec sierpnia zaszłam w ciążę. Nie wiem na ile to zasługa tych metod... ale synka mamy Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_czarna_owca Re: akupunktura a niepłodność 20.06.11, 22:40 Miałam styczność i nie wiem, czy zadziałało, ale 2 m-ce po ostatnim (10) zabiegu udało mi się AID. Wcześniej miałam kilka cykli stymulowanych, nie zakończonych zabiegiem, bo pęcherzyki szalały oraz 3 nieudane zabiegi. Odpowiedz Link Zgłoś
joe-76 Re: akupunktura a niepłodność 20.06.11, 23:12 Ja mialam robione dwie serie i jestem pewna ze to zadzialalo. W przeciagu 3 miesiecy wyszlo nam In vitro. Nawet w Novum jest oferta aku. Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: akupunktura a niepłodność 21.06.11, 16:29 akupunktura + iui w domu 3 latka i drugie pojawi sie za okolo 2 miesiace. dodam ze wszesniej byly ivf i iui, kiedy dolaczylismy aku wychodzilo przy 1-2 podejsciu iui... Odpowiedz Link Zgłoś
wypalona_zarowka Re: akupunktura a niepłodność 21.06.11, 16:36 bardzo sie cieszę i napawa mnie to coraz większym optymizmem, że tym razem się uda!! teraz sie przygotowujemy i czekamy na @, a potem zaczynamy podejśce do inv i mam zamiar jeszcze pójść na kilka zabiegów Odpowiedz Link Zgłoś
effie1980 Re: akupunktura a niepłodność 22.06.11, 08:41 Ja mialam podczas 3 iui, nie zadzialalo. Poszlam na serie podczas ivf i udalo sie z drugim transferem, na dziecko niecierpliwie czekam Nie wiem czy akupuntura pomogla, ale zawsze czulam sie po sesji zrelaksowana. Odpowiedz Link Zgłoś