Dodaj do ulubionych

akupunktura a niepłodność

19.06.11, 20:51
ja właśnie skończyłam serie 10 zabiegów.
Czy miałyście styczność? Wspomagałyście w taki sposób swoją płodność??
Przygotowuje się do kolejnego in vitro, w trakcie programu mam zamiar iść na kolejną serie.
Obserwuj wątek
    • hanna79 Re: akupunktura a niepłodność 19.06.11, 21:55
      Ja korzystałam z homeopatii i elektroakupunktury. Szczerze mówiąc (tzn pisząc) trafiłam tam z innego powodu niż niemożność poczęcia dziecka, ale tak od słowa do słowa zeszło i na tę sprawę. Miałam dosłownie kilka zabiegów w maju, czerwcu, pod koniec sierpnia zaszłam w ciążę. Nie wiem na ile to zasługa tych metod... ale synka mamy smile
    • bardzo_czarna_owca Re: akupunktura a niepłodność 20.06.11, 22:40
      Miałam styczność i nie wiem, czy zadziałało, ale 2 m-ce po ostatnim (10) zabiegu udało mi się AID. Wcześniej miałam kilka cykli stymulowanych, nie zakończonych zabiegiem, bo pęcherzyki szalały oraz 3 nieudane zabiegi.
      • joe-76 Re: akupunktura a niepłodność 20.06.11, 23:12
        Ja mialam robione dwie serie i jestem pewna ze to zadzialalo. W przeciagu 3 miesiecy wyszlo nam In vitro. Nawet w Novum jest oferta aku.
        • magdamajewski Re: akupunktura a niepłodność 21.06.11, 16:29
          akupunktura + iui w domu 3 latka i drugie pojawi sie za okolo 2 miesiace.
          dodam ze wszesniej byly ivf i iui, kiedy dolaczylismy aku wychodzilo przy 1-2 podejsciu iui...
          • wypalona_zarowka Re: akupunktura a niepłodność 21.06.11, 16:36
            bardzo sie cieszę smile i napawa mnie to coraz większym optymizmem, że tym razem się uda!!
            teraz sie przygotowujemy i czekamy na @, a potem zaczynamy podejśce do inv smile i mam zamiar jeszcze pójść na kilka zabiegów smile
    • effie1980 Re: akupunktura a niepłodność 22.06.11, 08:41
      Ja mialam podczas 3 iui, nie zadzialalo. Poszlam na serie podczas ivf i udalo sie z drugim transferem, na dziecko niecierpliwie czekam smile
      Nie wiem czy akupuntura pomogla, ale zawsze czulam sie po sesji zrelaksowana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka