Dodaj do ulubionych

PO inseminacji

27.01.14, 20:47
CZEŚĆ

Jestem po pierwszej i mam nadzieję że ostatniej inseminacji.

W tym samym dniu tylko że pod wieczór i na drugi dzień zaczął pobolewać mnie jajnik od strony owulacji, dzisiaj jest w sumie trzeci dzień i to już nie pobolewa tylko bym powiedziała że boli, jak się ruszam, wstaję. Myślałam że to może przez żołądek bo nie powiem troszkę mnie to nerwów kosztowało, mam takie wrażenie jakbym zaparcie miała ale nie mam.

Czytałam że niby mogą być kucia, a mi ciężko określić ten ból czy to kucie.

Miałyście coś takiego i jak to się skończyło.
Obserwuj wątek
    • mireleczka17 Re: PO inseminacji 27.01.14, 21:48
      ja miałam po iui takie pobolewanie,ale to było zazwyczaj dzien po i oznaczało owulację...przechodziło na następny dzień. Może jakaż tak bardzo Cie boli tolepiej zglosić się do lekarza?
      • zoselin1987 Re: PO inseminacji 28.01.14, 09:53
        Mnie po udanej inseminacji bolał charakterystycznie brzuch i jajniki przez 2 dni chyba.
        Jednak wiem, że często dziewczyny boli brzuch i jajniki, a mimo to nie wychodzi nic z tego. Nie ma chyba reguły. Ja bym się nie nakręcała! Powodzenia!
        • ibelin26 Re: PO inseminacji 29.01.14, 12:18
          Po pierwszej inseminacji (nieudanej) miałam jakieś kłucia, ciągnięcia, pobolewania, wzdęcia, miałam nabrzmiałe, bolące piersi - sądzę, że psychika szalała.
          Po drugiej (nieudanej) i trzeciej - udanej - nie miałam żadnych objawów (wczesnociążowych również)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka