Gość: marja28 IP: *.samopomoc.com.pl / 213.76.128.* 25.10.04, 09:57 dziś zobaczyłam jedną kreskę brakuje mi nadziei. mój mąż śmiał się, jak mówiłam kiedyś, że po stosunku muszę leżeć jakiś czas z wypiętą pupą. a dziś mówił, że to dobry pomysł, może wtedy się uda. trzymam za Was wszystkie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga2831 Re: jedna kreska IP: *.fish.ar.szczecin.pl 25.10.04, 10:55 Bardzo mi przykro , wiem co czujesz!!!!!!! Kiedy ś sie uda !!!! Głowa do góry żyzcę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
olenka30 Re: jedna kreska 25.10.04, 11:23 a ja właśnie nawoływałam Cię przed chwilką żebyś dała znać czy się udało ???? NIE ZAŁAMUJ się ... ))) a który to dzien po Pregnylu? z tego co pamiętam to chyba minęły dwa tygodnie ... myslę że powinnaś powtórzyć test za tydzień 9no chyba że jest@) dziewczyny na forum pisały ze po 14 dniech im nie wyszedł a tydzień później były dwie krechy forum: ciąża i poród gość: neti87 z 18.10.2004 głowa do góry ! Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marja28 Re: jedna kreska IP: *.samopomoc.com.pl / 213.76.128.* 25.10.04, 11:50 no właśnie przyszła @. ech..., źle mi i smutno. Może powinnam powtórzyć jeszcze raz badania? ale co to da, lekarz nic o tym nie mówił. albo spróbuję jeszcze w następnym cyklu, a najwyżej potem się przebadam. nie wiem już sama, może ten pęcherzyk nie pękł? miałam monitoring, ale po pregnylu już nie robiłam usg. a powiedzcie mi, czy alkohol może mieć wpływ na wzrost albo pęknięcie pęcherzyka? gubię się już w tym wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olenka30 Re: jedna kreska IP: *.ac.pwr.wroc.pl 25.10.04, 12:03 co do alkoholu ... to nie wiem ale ja po przyjęciu pregnylu też juz nie miałam usg, więc tez nie mam pewności czy mój pęcherzyk pękł .... czekam na cud jeszcze 5 dni .... Ola nie poddawaj się !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
neja Re: jedna kreska 25.10.04, 13:00 Wiem że pocieszanie teraz niec nie da, za parę dni kiedy bliżej będzie do owu na pewno odzyskasz siły, ja dołączę pewnie w czwartek... też nie mam nadziei na ten cykl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marja28 Re: jedna kreska IP: *.samopomoc.com.pl / 213.76.128.* 25.10.04, 13:13 razem będzie raźniej. czyli w czwartek robisz test? jestem pewna, że odzyskam siły bliżej owu, narazie jest marnie. ale teraz myślę, że to dobrze, że po pregnylu czeka się aż dwa tygodnie, to przynajmniej były dwa tygodnie z nadzieją. A kolejnej owu spodziewam się gdzieś za dwa tygodnie. jakoś wytrzymam, ale nie wiem, co mam robić, żeby się udało. a jak Ty się czujesz? czekanie jest najgorsze Odpowiedz Link Zgłoś