Gość: vilandra IP: *.4web.pl 14.05.03, 16:16 Słyszałam że są to specjaliści (Łódź) od leczenia endometriozy i bezpłodności.Jeżeli ktoś się leczył u tych lekarzy to bardzo proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miczka Re: prof.Palatyński dr.Salata IP: 217.153.90.* 19.05.03, 13:08 Polecam prof. Palatyńskiego- najlepszy specjallista endo w Polsce- pomógł mnie, pomógł wielu innym. Wal jak w dym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vilandra Re: prof.Palatyński dr.Salata IP: *.4web.pl 19.05.03, 13:55 Gość portalu: miczka napisał(a): > Polecam prof. Palatyńskiego- najlepszy specjallista endo w Polsce- pomógł mnie, > > pomógł wielu innym. Wal jak w dym. Ile kosztuje wizyta u pana profesora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miczka Re: prof.Palatyński dr.Salata IP: 217.153.90.* 20.05.03, 08:17 teraz nie wiem, ja byłam u niego ponad 3 lata temu- wtedy to był koszt 100 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IRMA Re: prof.Palatyński dr.Salata IP: *.toya.net.pl 10.06.03, 15:37 Moja koleżanka długo leczyła się u prof.P w związku z endo i brakiem ciąży, no i doczekała się zdrowej Juleczki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianna Re: prof.Palatyński dr.Salata IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.06.03, 09:03 odradzam Salatę to jakiś erotoman. Byłam u niego kilka razy - szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
vilandra1 Re: prof.Palatyński dr.Salata 11.06.03, 12:13 Gość portalu: Marianna napisał(a): > odradzam Salatę to jakiś erotoman. Byłam u niego kilka razy - szkoda czasu .Za późno napisałaś,zdążyłam zaliczyć jedną wizytę.Faktycznie, dziwny z niego lekarz.Poszłam bo myślałam że wizyta będzie mniej kosztować niż u profesora, no spotkał mnie szok,zapłaciłam 140zł!.W takim razie ile może kosztować wizyta u prof.Palatyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
serena2 Re: prof.Palatyński dr.Salata 25.06.03, 15:26 Mam podobną opinie na temat dr.Salaty. Chętnie dowiedziałabym się czegoś o prof.Palatyńskim Odpowiedz Link Zgłoś