Dodaj do ulubionych

prof.Palatyński dr.Salata

IP: *.4web.pl 14.05.03, 16:16
Słyszałam że są to specjaliści (Łódź) od leczenia endometriozy i
bezpłodności.Jeżeli ktoś się leczył u tych lekarzy to bardzo proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: miczka Re: prof.Palatyński dr.Salata IP: 217.153.90.* 19.05.03, 13:08
      Polecam prof. Palatyńskiego- najlepszy specjallista endo w Polsce- pomógł mnie,
      pomógł wielu innym. Wal jak w dym.
      • Gość: vilandra Re: prof.Palatyński dr.Salata IP: *.4web.pl 19.05.03, 13:55
        Gość portalu: miczka napisał(a):

> Polecam prof. Palatyńskiego- najlepszy specjallista endo w Polsce- pomógł
        mnie,
        >
        > pomógł wielu innym. Wal jak w dym.

Ile kosztuje wizyta u pana profesora?
        • Gość: miczka Re: prof.Palatyński dr.Salata IP: 217.153.90.* 20.05.03, 08:17
          teraz nie wiem, ja byłam u niego ponad 3 lata temu- wtedy to był koszt 100 zł
    • Gość: IRMA Re: prof.Palatyński dr.Salata IP: *.toya.net.pl 10.06.03, 15:37
      Moja koleżanka długo leczyła się u prof.P w związku z endo i brakiem ciąży, no
      i doczekała się zdrowej Juleczki!
      • Gość: Marianna Re: prof.Palatyński dr.Salata IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.06.03, 09:03
        odradzam Salatę to jakiś erotoman. Byłam u niego kilka razy - szkoda czasu.
        • vilandra1 Re: prof.Palatyński dr.Salata 11.06.03, 12:13
          Gość portalu: Marianna napisał(a):

> odradzam Salatę to jakiś erotoman. Byłam u niego kilka razy - szkoda czasu

.Za późno napisałaś,zdążyłam zaliczyć jedną wizytę.Faktycznie, dziwny z niego
          lekarz.Poszłam bo myślałam że wizyta będzie mniej kosztować niż u profesora, no
          spotkał mnie szok,zapłaciłam 140zł!.W takim razie ile może kosztować wizyta u
          prof.Palatyńskiego?
    • serena2 Re: prof.Palatyński dr.Salata 25.06.03, 15:26
      Mam podobną opinie na temat dr.Salaty. Chętnie dowiedziałabym się czegoś o
      prof.Palatyńskim
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka