Gość: Jola IP: *.tomaszow.mm.pl 26.09.03, 21:58 Piegooskuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!! odezwij się, robiłaś już test? trzymam kciuki i codziennie o Tobie myślę, żeby Ci się udało. Czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegoosek Re: piegoosku! 26.09.03, 22:10 jestem, jestem, krece sie tu... ) napisalam juz o wynikach w innym poscie, ale tak w skrocie: test odebralam i... wynik 8,3mlU/ml, norma mowi o 3-4 tygodniu ciazy, ze powinno byc 16-156mlU/ml, a u mnie dzis 13 dzien po iui, wiec to jeszcze nie 3 tydzien, moze dlatego tak malo , no nie wiem co myslec! spotakalm sie z doktorkiem, ktory powiedzial, ze mam powtorzyc test w poniedzialek, jesli bedzie rosl, to sooper, jesli nie, to placz ale na odchodne, kiedy go spytalam, czy jesli dostane okres, to czy tez mam robic hcg, powiedzial: "mysle, ze nie dostanie pani okresu"!!!! i to zdanie trzyma mnie przy zyciu, choc boje sie myslec, co bedzie jesli chcial mnie tylko pocieszyc?! jejku, jak sie ciesze, ze ktos o mnie mysli!!!! caluski!! a co u Ciebie? piegoosek Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: piegoosku! 26.09.03, 22:16 bedziesz miala druga iui?? zycze Ci zeby sie powiodla!! obys nie musiala czekac do czwartej! trzymaj sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
beata5555 Re: piegoosku! 26.09.03, 22:46 My wszystkie o tobie myślimy. www.maluch.com tamtydzień od ostatniej miesiączki mlU/ml 3tydz 5 - 50 4tydz 4 - 426 5tydz 19 - 7,340 6tydz 1,080 - 56,500 7 – 8tydz 7,650 - 229,000 8 - 12tydz 25,700 - 288,000 13 -16tydz 13,300 - 254 i co ty na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: piegoosku! IP: *.tomaszow.mm.pl 27.09.03, 09:03 Piegoosku kochany, tak, myślimy o Tobie wszyscy, i jeśli te wszystkie ciotki będą trzymały kciuki, to nie może się nie udać!!!!!! A ja... no cóż? ja już jestem po 3 iui a 8 października mam 4-tą.Tak więc widzisz, jedziemy prawie na tym samym wózku. Pierwsze 2 inseminacje miałam 2 lata temu w gamecie w Łodzi, w sierpniu br. kolejną, więc 3-cią. Nie wyszło, i teraz czekam na 4-tą. U mnie niby wszystko jest ok., badania też, i męża i moje, a jednak nic nie wychodzi. Zobaczymy, może teraz się uda.Życzę Ci powodzenia z całego serca. Pisz na bieżąco, co u Ciebie... Trzymamy kciuki, będzie dobrze, musi być! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: piegoosku! IP: *.tomaszow.mm.pl 27.09.03, 09:22 " Świadomość, że gdzieś jest ktoś, kto wyczuwa Twą obecność, mimo dzielącej przestrzeni, lub niewyrażonych myśli, przemienia tę ziemię w kwitnący ogród.." Jesteśmy z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: piegoosku! 27.09.03, 10:40 Jolu!! nie pisz tak, bo znow dzis bede sie wstydzila wyjsc na ulice, z powodu podpuchnietych oczu przez lzy wzruszenia!!!! masz racje jedziemy na tym samym wozku!! ale jesli mi sie uda, to Tobie musi rowniez!! pamietaj i obiecaj!!!! piegoosek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzydziestka Re: piegoosku! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 11:22 Równie wzruszona jak Wy, dołączając do Klubu, skrobię słowa pełne nadziei... Jeśli nie my?- To kto? Jeśli nie teraz?- To kiedy? I będę je powtarzać w razie potrzeby co miesiąc! Aż do skutku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alpianka Re: piegoosku! IP: *.tele2.pl 27.09.03, 13:42 Piegoosku, tez trzymam kciuki i mysle o Tobie pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: piegoosku! IP: *.daminet.pl 27.09.03, 17:55 Piegooosku! to jest wspaniała wiadomość! Bardzo się cieszę, będziesz miałą piękny prezent naurodzinki! I wiesz, co? Ja też myślę, że okres już przez wiele miesięcy do Ciebie nie przyjdzie! Też trzymam kciuki i się bardzo cieszę!!!!!! Paola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleńka Re: piegoosku! IP: *.icpnet.pl 27.09.03, 18:33 piegoosku!!! trzymam kciuki i ja-teraz przed pierwszą w życiu iui... mam nadzieję że długo nie dostaniesz okresu... ) pozdrawiam! ale będziesz tu do nas zaglądać...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikola Re: piegoosku! IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 27.09.03, 19:46 Piegoosku! Trzymam kciuki!!! Mocno! Mocno! jak bedziesz coś wiedzieć to daj znać. Nikola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: piegoosku! IP: 213.17.162.* 27.09.03, 23:25 Wlasnie przeczytalam Piegoosku, mocno trzymam kciuki za WAS!!!, az mnie bola Pozdrawiam i ... precz z okresem na 9 m-cy. CZESC! Odpowiedz Link Zgłoś
franula Re: piegoosku! 28.09.03, 00:26 Piegoosku, naprawde jest tu apre osob ktorym kiedys pomaglas i wyjasnilas, nie dziw sie ze teraz zbiorowo trzymamy kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś