Gość: ania IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 27.05.03, 06:34 Chciala bym prosic abyscie podzielili sie swoimi wrazeniami z pobytu na Hawajach - prosze tez o rady i wskazowki - ktora wyspa najladniejsza, co warto zobaczyc itp Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justyna Re: hawaje IP: *.chicago-05rh16rt.il.dial-access.att.net 28.05.03, 00:05 Aniu, Kazda wyspa ma swoje niepowtarzalne atrakcje Odpowiedz Link Zgłoś
mojito Hawaje. 28.05.03, 02:24 Aloha Aniu, Rzeczywiscie trudno okreslic ktora z wysp jest najladniejsza. Dobrze jest zobaczyc co najmniej trzy aby miec swoja opinie. Jezeli wyladujesz na Oahu (Honolulu) to koniecznie rozwaz zobaczenie Maui. Jezeli czas pozwoli odwiedz Lanai i najwieksza wyspe Hawaii. Nie rozczarujesz sie. Zajrzyj tez na www.gohawaii.com. Slonecznie pozdrawiam, mojito. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: hawaje IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 28.05.03, 04:56 Bardzo dziekuje za pierwsze informacje. No oczywiscie najchetniej odwiedzila bym wszystkie, ale nie wiem czy bedzie to mozliwe, poniewaz mam tylko tydzien czasu, no i nie wiem jak to wyglada finansowo. Z tego co narazie wyczytalam chciala bym odwiedzic dwie najbardziej oddalone - jedna ze wzgledu na wulkany, druga ze wzgledu na wodospady (ale troszke sie obawiam tych ciaglych deszczow - czy tam pada tylko noca - no i czy to wogole prawda, ze na Kauai jest deszczowo). No i chciala bym spedzic troche czasu na jakiejs ladnej piaszczystej plazy. Przegladam rozne inf. i oferty - ale czekam na dalsze wskazowki. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mojito Oahu i Maui 28.05.03, 05:10 Witaj Aniu, Skoro masz tylko tydzien to laduj w Honolulu i lec/plyn na dwa/trzy dni na Maui. Maui to wlasciwie dwa wulkany polaczone zielona rownina. Fauna i flora bajeczne. Na rzut beretem bedziesz mogla zobaczyc wieloryby. Tydzien to akurat na dwie wyspy. Wiecej bedzie uciazliwe. Po tych dwoch wyspach bedziesz miala podstawowe wyobrazenie o Hawajach. Pozdrowionka sloneczne, mojito. Odpowiedz Link Zgłoś