dosica 16.06.05, 14:03 Witam,czy był ktoś może w Pensjonacie U Danusi w Karwieńskich Błotach, ul. Kwiatowa 7 ?? Zarezerwowałam juz co prawda noclegi ale czekam na opinie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: KARWIEŃSKIE BŁOTA - Pensjonat U Danusi IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.05, 13:33 Mogę Ci tylko powiedzić O JEZU !. Odpowiedz Link Zgłoś
dosica Re: KARWIEŃSKIE BŁOTA - Pensjonat U Danusi 21.06.05, 10:43 Znasz ten pensjonat?? Jedziemy tam z dzieckiem, więc napisz coś więcej. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milusia Re: KARWIEŃSKIE BŁOTA - Pensjonat U Danusi IP: 213.25.83.* 22.06.05, 21:56 Byłam tam w ubiegłym roku, było super !! Polecam, jedyny mankament to, że do morza jest kawałeczek, ale od czego ma sie nogi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: KARWIEŃSKIE BŁOTA - Pensjonat U Danusi IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.05, 07:49 Nie wiedziałem że na ul.Kwiatowej też jest pensionat U Danusi.Chcę Cię uspokoić są tam dobre warunki.Do plaży jakieś 2 km.Ten który mi się skojażył leży w Karwieńskich Błotach 2. Odpowiedz Link Zgłoś