Gość: gość Magda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.08, 13:35 Czy możecie polecić sprawdzone kwatery w Dębkach? W internecie jest dużo ofert, ale nie wiadomo czy te pokoje ze zdjęć tak samo wyglądają w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ka27 Re: Dębki - kwatery IP: *.zamosc.mm.pl 30.01.08, 20:52 Witaj ja mogę polecić kwaterę pani Urszuli Detlaf na ulicy Łąkowej 4.Byłam tam w tamtym roku z 2-letnim dzieckiem i byłam bardzo zadwolona. Na tegoroczne wakacje też tam zarezerwowałam. Jest to kwatera położona w tej bardziej urokliwej części Dębek.Ale bardzo dobre warunki ma Brzozowy Dworek i ludzie są zadwoleni z pobytu tam. Ale ja tam nie byłam więc nic dokładniej nie mogę powiedzieć.Jeśli chcesz noclegi na wakacje to musisz się śpieszyć z rezerwcją. Jeśli masz jakieś pytania odnośnie Dębek to pytaj.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Dębki - kwatery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.08, 11:37 Zauważyłam na forum Dębek, że kwatery u Pani Detlaf są bardzo chwalone. Ja zastanawiam się nad kwaterami w tej drugiej części Dębek, nie przy rzeczce (tam na plaży jest podobno pełno ludzi). Widziałam w internecie różne oferty i mam kilka do wyboru: - Antonina ul. Sosnowa 3 - U Państwa Potrykus ul. Spacerowa 17 - DW Modrak ul. Spacerowa 16 - Pokoje u Grażyny i Stanisława Kuhr ul. Rybacka - U Bobasów ul. Liliowa 23 - Laguna ul. Spacerowa 13 Może ktoś tam był - proszę o opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
imp9 Re: Dębki - kwatery 17.02.08, 22:42 W ubiegłym roku byłam w pensjonacie "Krystyna". Polecam, poza tym, że mogłoby by bliżej morza to wszystko w najlepszym porządeczku. Inka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Dębki - kwatery IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.08, 19:29 Witam Właśnie zarezerwowałam pokój w "Antonina" ul. Sosnowa 3. Bardzo proszę o informację na temat tych pokoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka27 Re: Dębki - kwatery IP: *.zamosc.mm.pl 01.02.08, 14:39 Witaj od domu pani Detlaf do rzeki to spory kawałek drogi więc na plaży nie jest tłoczno.No tak normalnie jak to w lecie.A tego pensjonatu Antonina to nie znam. Ale na zdjęciach wygląda bardzo dobrze więc napewno będziesz zadwolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Dębki - kwatery IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.08, 18:09 Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Nieraz zdjęcia bardzo odbiegają od rzeczywistości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magda0228 Re: Dębki - kwatery 16.02.08, 01:14 A może jednak ktoś był w pensjonacie Antonina w Dębkach? Proszę o jakieś informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Dębki - kwatery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 12:37 Ja też zarezerwowałam na wakacje miejsce w Antoninie. Również mam nadzieję ze będzie ok. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś