Dodaj do ulubionych

kinder surpirse

19.10.13, 20:18
Kochane weszłam tu specjalnie, aby podzielić się z Wami radością smile Po 5 latach walki, i 2 latach w których już zaakceptowałam świadomość że mamą nie będę... naturalnie z zaskoczenia zaszłam w ciążę smile Aktualnie jestem w 5 m-cu. Ciąża bliźniacza, jednojajowa, dwie dziewczynki smile i to co zawsze powtarzałam przytoczę teraz <b>"NA CUDA ZAWSZE JEST MIEJSCE"</b>

ps. spojrzałam na test (okres mi się spóźniał 2 tyg, ale przecież to niemożliwe) i wywaliłam do kosza - jak zwykle 1 kreska. A potem wyrzucałam coś do kosza i patrzę a tu II smile
Oczywiście nie zaczekałam wystarczająco długo będąc pewna (jak zawsze zresztą) że zobaczę I kreskę.

Ściskam i całuję Was z całych sił.
Dottie&Julia&Lura smile

ps. trzymajcie pls kciuki ciąża jest bardzo wysokiego ryzyka - jedno łożysko, ale narazie wszystko idze dobrze smile oby tak dalej smile

planowany termin naszego spotkania to 14.02.2014 smile
Obserwuj wątek
    • rewolka404 Re: kinder surpirse 22.10.13, 23:27
      smile gratulacje! dbaj o siebie, bo rzeczywiscie ryzyko duze. nPiekna data planowanego TP wink
      • mamaruda Re: kinder surpirse 24.10.13, 20:02
        Gratulacje
    • lilith76 Re: kinder surpirse 06.12.13, 23:14
      Przepiękna historia!!!
      • mamaruda Re: kinder surpirse 12.01.14, 22:12
        Dottie jak sie trzymacie?
        • dottie001 Re: kinder surpirse 19.01.14, 20:57
          Trzymamy się jeszcze smile dzis zaczelysmy 32 tydz. Tydz temu girls wazyly 1320 i 1343 g. Rosna rowno na szczescie (dwuowodniowe, ale jednokosmowkowe). Chodze co tydzien na usg do szpitala w ktorym bede rodzic i czekam 14.02 smile)))
          Mam nadzieje ze dziewczynki przekrocza 2 kg do tego czasu. Poza tym wsio ok, turlam sie smile narzekam tylko na ograniczone mozliwosci fizyczne, ale wszyscy mowia ze na blizniaki wygladam pieknie i malo przytylam wiec mam nie marudzic wink)

Co u Ciebie? Tez juz jestes na koncowce.
          • mamaruda Re: kinder surpirse 23.01.14, 19:47
            Ja mam termin na 19.03, czyli jeszcze 8 tyg. i poprzytulam mojego synka. fizycznie całą ciąże przechodzę fantastycznie, poza czestymi wizytami w ubikacji i trafiły sie dwa dni zgagi to zupelnie nic mi nie jest. Z minusów to szyjka miekka, twardniejacy brzuch no i synek jest malutki 30/31 tydz wazył tylko 1400,dlatego moj lekarz zdecydował o wizytach kontrolnych co 2tyg.
            Trzymam kciuki za każdy wasz dzien w trójpaku.
          • lilith76 Re: kinder surpirse 23.02.14, 19:15
            O rany, to już po 14-tym smile
            Jak? Jak? smile
            • dottie001 Julia i Laura mają tydzień :)) 03.03.14, 12:48
              Kochane, w poniedzialek 24.02.2014 urodzilam córeczki w 36w2d, poprzec cc. Julia 2630/50/ap9. Laura 2340/48/ap9.
              Zdrowe, mądre, grzeczne i ładne tak jak miało być. Dziś wychodzimy do domku smile)))))))

Ps. 14.02 było za wcześnie dla nich, za malutkie były....
              Ps. Wczesniej 4 tyg patologii leżenia plackiem, aby podrosły i wyciszyć skurcze. Udało się!!! Choć na końcu różnica wagi wzrosła z początkowych 20 g do ponad 400.

Pozdrawiamy, dotties )
              • mamaruda Re: Julia i Laura mają tydzień :)) 03.03.14, 12:59
                Super, świetne wiadomości. Gratulacje.jak bedziesz miala trochę czasu to zapraszam na forum Marzec 2014 (zamknięte forum, ale powolaj sie na mnie) mamy też jedna dziewczynę z bizniakami chłopcami, urodzili sie w 34tc.
              • lilith76 Re: Julia i Laura mają tydzień :)) 04.03.14, 01:04
                Witajcie na świecie kochane smile
                Gratulacje dla mamy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka