kasiuula 10.01.05, 11:25 Zrobiłam badanie w 28dc i było 75 czy to nie za mało?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: Wynik bety - proszę oceńcie 10.01.05, 11:35 a po co robilas bete? zeby ja interpretowac trzeba badanie powtorzyc 3 razy co 48 ghodzin. hcg oznacza sie na rzadanie lekarza. za duzo dziewczyny czytacie w necie, szlejecie z badaniami, w imie czego? co to wam daje? nie odbierajcie mojej opinii jako madrzenia sie. wiem co mowie, mam spore doswiadczenie. wystarczy zrobic test ciazowy i spokojnie czekac. nic innego dla ciazy nie mozecie zrobic. lazac na hcg i inne badania nakrecacie sie niepotrzebnie. co da oznaczenie hcg? jak bedzie za male to nic nie poradzicie. nie ma mozliwosci wplywania na jego wynik. kasiuula, po prostu jestes w ciazy! nie wariuj, nie szalej z badaniami, to nic nie da oprocz stresu... a ten ma tylko jedno dzialanie na ciaze: NEGATYWNE. jestes w ciazy i tyle. ok 3-4 tygodnie od zatrzymanie @ idz do ginekologa. chyba ze wczesniej bedzie dzialo sie cos niepokojacego. Odpowiedz Link
kasiuula Re: Wynik bety - proszę oceńcie 10.01.05, 12:10 Maretinko przede wszystkim po to żeby być pewna ciąży. Wiem, to szaleństwo ale jeżeli na coś czekasz prawie rok to możesz oszaleć. A poza tym mając przykre przeżycia chcę być pewna, że wszystko OK Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Wynik bety - proszę oceńcie 10.01.05, 11:56 Kasiula kij ma dwa końce, ale waże jest jak ona przyrasta a nie jaki masz wynik początkowy.Ja tylko raz zrobiłam betę w 27 dc i potem nie powtarzałam bo się bałam że będzie za mało przyrastać.Jesli masz obawy że jest za niska powtórz ją w odstepnie 48 h od piwerszego badania ,wzrost powinien byc ok 60 %.Myśl kochana pozytywnie tyle możesz zrobić dla swojego dziecka.Trzymam kciuki za Was oboje ) Odpowiedz Link
samanta25 Re: Wynik bety - proszę oceńcie 13.01.05, 09:34 Hi hi martwiłaś się czy beta nie jest za niska a tutaj bliźniaki !!!!! jeszcze raz gratuluję ******** czekam na cud 36 cykl www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link