Dodaj do ulubionych

A dziś u mnie świeci słoneczko :)))

27.04.05, 07:29
Czesc dziewczyny smile))
Czyżbyście spały jeszcze?
Obserwuj wątek
    • annalalik No normalnie śpią chyba :))) 27.04.05, 07:40
      Wczoraj nici z planow wieczornych - bylam jakos dziwnie zmeczona a i maz
      zagadywal ale tez stwierdzil ze przesuniemy to na dzis smile) Moze to i lepiej smile
      Dzis zobaczymy co słychać u moich pęcherzyków.
      Teraz pędzę suszyć włoski i z psiakiem do fryzjera smile)
    • tola79 Re: A dziś u mnie świeci słoneczko :))) 27.04.05, 07:41
      Własnie dotarłam smile U mnie też słoneczko, jest pięknie smile))) Dziś w pracy mam
      duże spotkanie, więc nie będzie mnie trochę, ale zaraz "po" melduję się u Was.
      Buziaki na dzień dobry smile
      • annalalik Czesc Tola :))) 27.04.05, 07:43
    • pszczolaasia Re: A dziś u mnie świeci słoneczko :))) 27.04.05, 07:53
      jestem ,a le na chwilę, muszę tego cholernego kompa po porstu sformatować...
      nie ma co się czarować... kurde jak mi się nie kce......
      • annalalik Pszczoła 27.04.05, 07:57
        AAAAAAAAAAAAAAAA - czego mi nie przypomnialas sad(( Zapomniałam spytać mensza o
        Twojego kompa sad
        • annalalik Re: Pszczoła 27.04.05, 08:08
          alez ja mam pamiec beznadziejna sad
          • pszczolaasia Re: Pszczoła 27.04.05, 08:15
            bez jaj Ania, przecież to nie przymus....smile)))))
            • asiulka1976 Re: 27.04.05, 08:28
              Wrrrrr nawet kawy chyba nie moge wypić !!!!!! no nic czym szybciej pojde
              do "wampirek" tym szybciek wypije kawusie z mleczkiem surprised))
              A juz szłam do kompa z mysla jaki tu dać tytuł na posta i prosze juz
              zapisane ;o)
            • asiulka1976 Re: :O) 27.04.05, 08:29
              Nie moge sie przyzwyczaić do Was zielonych hihiihhihihi
              • pszczolaasia Re: :O) 27.04.05, 08:35
                ja też mam Was na zielonosmile))))))))))))))))))))))))))) ja lubię zielono... a
                można na inaczej zmienić kolor czy tyko zielony?
                • asiulka1976 Re: :O) 27.04.05, 08:40
                  tylko zielony, NIEprzyjaciele maja kolor szary (mam dwie osoby) ale forum mozna
                  zmienic na inny kolor a nie oliwka jak na poczatku surprised))
                  • pszczolaasia Re: :O) 27.04.05, 08:41
                    widziałyście jak ona groźnie paczy na samochodysmile)))))) jest boskasmile)))))
    • p.magdalenka Re: A dziś u mnie świeci słoneczko :))) 27.04.05, 08:31
      witam! a ja robie dzisiaj tescik bo @ nie przyszla albo tylko zastrajkowala ale
      mam nadzieje ze jej ne zobacze. ide do szkoly bo mam egazmina a jak przyjde do
      wszystko wam powiem co i jak. pozdrawiam.m
      • asiulka1976 a co tam u BOCIANÓW 27.04.05, 08:32
        www.bociany.kalinski.pl/ no po prostu moge patrzec cały czas hihihiih co
        to bedzie jak sie małe urodza hihihhihi
        • izutek Re: a co tam u BOCIANÓW 27.04.05, 08:39
          smile ja juz takiego bocka wrzucilam sobie na tapete smile
          u mnie dzisiaj tez super sloneczko, tylko w mojej glowie czarne chmury...
          4pdo... jeszcze tydzien
          • pszczolaasia Re: a co tam u BOCIANÓW 27.04.05, 08:40
            no sześć Izuteksmile))))))) u nas na Pomorzu też ładniesmile)) ale takie dziwne
            chmury są na horyzoncie, ciekawe czy z tego coś będzie..... pozdrawiamsmile
          • asiulka1976 Re: a co tam u BOCIANÓW 27.04.05, 08:42
            biedy bociek nie wie nawet ze jest obserwowany hiihhihihi
            • pszczolaasia Re: a co tam u BOCIANÓW 27.04.05, 08:46
              gniazdo poprawiasmile))
              • pszczolaasia Re: a co tam u BOCIANÓW 27.04.05, 08:56
                jaja poprawiasmile))))))))))))))))))) najlepsza telenowela pod słońcem smile)))))))
      • pszczolaasia Re: A dziś u mnie świeci słoneczko :))) 27.04.05, 08:36
        no, no,czymiem kciukasysmile)))))))))))))))))))) za obydwa egzaminasmile)))))))))
    • kruszyna75 Wampiry!!!!!!!!! 27.04.05, 08:41
      Utoczyli mi tyle krwi, że hej smile))))))))))))) 7 probówek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Normalnie zwariowali. Piguła musiała mnie dwa razy kłuć, bo moja biedna mała
      żyłka odmówiła oddania taaaaaaaaaaaaakiej ilości krwi!!!!!!!!!!!!!! Wampiry, po
      prostu wampiry smile))))))))))))))))))))))))))))
      • izutek Re: Wampiry!!!!!!!!! 27.04.05, 08:44
        ojoj.. a dlaczego az tyle krwi?
        • pszczolaasia Re: Wampiry!!!!!!!!! 27.04.05, 08:45
          ale obaczcie smile))))))) ona się normalnie cieszysmile)))))))) choćby jej całą krew
          wyssali to i tak będzie szczęśliwasmile)))))))))))))))))) cześć kruszynosmile))))))
          jak nastrój dzisiaj, na pewno dobrze smile)))))))))) dzisiaj do doktorka???? o
          której?
          • kruszyna75 Pszczółko :) 27.04.05, 08:53
            USG mam na 14:40 , oczywiście zdam relację smile
            • pszczolaasia Re: Pszczółko :) 27.04.05, 08:55
              jakoś wyczymam, ja kcę foto potem na skrzynkęsmile)))))))) proszę Cię choćby to
              była kropka, pstryknij jej zdjęcie i wyślij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              prooooooooooooooooooooooooooooooooooooosssssssssszzzzzzzzzęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę!!
              !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie dam ci spokoju, będziesz
              mujsiała to zrobićsmile)))))))))))))))))))))))))))
              • kruszyna75 Re: Pszczółko :) 27.04.05, 09:33
                Pszczółeczko, dla Ciebie wszystko smile)))))))))))))))))))))))
                • pszczolaasia Re: Pszczółko :) 27.04.05, 09:34
                  och..... wzruszyłam się.... rormalnie łzy mi lecą Kruszynkosmile))))))))))
              • jedna_chwilka Kruszynko ja fotę z USG też pls 27.04.05, 10:38
                • kruszyna75 Re: Kruszynko ja fotę z USG też pls 27.04.05, 10:42
                  Jagoduś, pewno, że tak, pewno dostanę zdjęcie papierowe, ale od razu w pracy
                  przeskanuje to wyślę smile))))) Qurczaki, mam trochę stracha, czy wszystko w
                  porzo. Czymajcie kciuki, pomódlcie się, oczyniajcie czary, nie wiem cokolwiek,
                  co by było wszystko OK.
                  • jedna_chwilka be cool 27.04.05, 10:47
                    • pszczolaasia Re: be cool 27.04.05, 10:49
                      nosz oczywiście, że będzie coolsmile))) nie denderwuj się (i kto to mówi!!!!)
                      będzie w porzo smile))) a modły masz zapewnionesmile))
                      • jedna_chwilka Re: be cool 27.04.05, 10:53
                        a kto powiedzial be cool?! (jezza, jak mi z Wami dobrze)
                        • pszczolaasia Re: be cool 27.04.05, 10:54
                          to dobrze, że ci z nami dobrzesmile)))) nam też z tobą dobrzesmile)))
      • asiulka1976 Re: Wampiry!!!!!!!!! 27.04.05, 08:44
        ano !!!!! dlatego sa wampirami hihhiih ja juz mam sp[osób i podaje lewa
        reke surprised) bo mam lepsza zyłe nie pasuje im to ale jak pokaze prawa reke to i tak
        biora z lewej hihiihhihii dobra ide bo bez kawy ani rusz i wypije u rodzicow.
        • izutek Re: Wampiry!!!!!!!!! 27.04.05, 08:47
          no faktycznie duza doza optymizmy w tym byla wink))
          • kruszyna75 Re: Wampiry!!!!!!!!! 27.04.05, 08:52
            no bo ja generalnie mam frajdę jak mi pobierają hihihihihi to znaczy mnie to
            nie rusza. Izutku, tyle bo: toxoplazmoza, oznaczenie grupy krwi (bo nie mam
            żadnego papierka), pełna morfologia i jeszcze kiła. Dużo tego.
            Asiulku ja też zawsze daję jedną rękę, lewą bo tam mam widoczną żyłę, ale ona
            właśnie po 3 probówkach się zbuntowała i Piguła musiała wyruszyć na
            poszukiwania żyły na drugiej, łatwo nie było ale sie udało smile))))))))
            • pszczolaasia Re: Wampiry!!!!!!!!! 27.04.05, 08:54
              kiłe tez robią? ło matko!!!!!!
              • izutek Re: Wampiry!!!!!!!!! 27.04.05, 08:55
                smile bno to czekamy na wiesci z usg.. ale fajnie
    • pszczolaasia faktycznie ma 5 jaj:))))) 27.04.05, 08:56
      petarda!!!!!!!!!!!!!!
      • izutek Re: faktycznie ma 5 jaj:))))) 27.04.05, 09:00
        no!!! smile))))
        • bania79 cześć kochaneczki!!! 27.04.05, 09:09
          Tak z rana was pokłóli dziewczynki?!! A jak się robiło tokso przed to po też
          trzeba znowu??
          • pszczolaasia Re: cześć kochaneczki!!! 27.04.05, 09:20
            sześć Banieczkosmile)) nie nie czeba chyba, po co?
            • pszczolaasia Ania podobają mi się chłopaki:))) 27.04.05, 09:21
              fajne sąsmile)))
              • bania79 Re: Ania podobają mi się chłopaki:))) 27.04.05, 09:26
                Ja już też was mam na zielono!! hi hi doczytałam sobie rady asiulki i teraz
                widzę co kombinujecie - na bieżącó! Z tą tokso, to tak tylko pytam, bo ja
                zielona jestem jak ogórek!!! Przed wielką decyzją robiłam tokso, różyczkę i
                grupę krwi (ktorej oczywiście nie pamiętam...). Wczoraj napisalam podanko o
                urlopik na piątek. Czekam na łaskę niebios!! I do Koszlina do teściów!!!
          • kruszyna75 Bania 27.04.05, 09:29
            Toxoplazmozę robi się jeszcze raz na początku ciąży jeżeli nie masz przeciwciał.
            • pszczolaasia Re: Bania 27.04.05, 09:35
              robi się? nawet jak miałam miesiąc temu robioną?
              • kruszyna75 Re: Bania 27.04.05, 09:39
                e to pewnie nie, ja miałam robioną 1/2 roku temu
                • pszczolaasia Re: Bania 27.04.05, 09:44
                  to dobrze...ja w zeszłym miechu byłam tak pokłóta, że krew to mi się jeszcze
                  chyba nie odrodziłasmile))))))
                  • bania79 Re: Bania 27.04.05, 09:59
                    No zobaczymy czy w ogóle zaciążyłam i co mi doktorek powie! Mój doktorek to
                    imiennik mojego mężusia i w ogole fajna chłopina...
                    • pszczolaasia Re: Bania 27.04.05, 10:00
                      no ja mam doktorka przystojnego do nieprzytomności..... ach aż gupio mi do
                      niego czasem iść i w oczka mu paczeć... jak ma na imię twoja męścizna? moja ma
                      na imię Tomasz... fajne chłopaki są z Tomaszków, takie łobuziaki, Kruszyna wie
                      coś o tym...
                      • bania79 Re: Bania 27.04.05, 10:03
                        Mój Arturek! Kochany paputek... Bardzo się przejął tym cyklem, gada mi do
                        brzucha i w ogóle, aż się boję co będzie jeśli nam nie wyszło! Póki co nie ma
                        @, więc jestem dobrej myśli, ale bez podniecania...
                        • pszczolaasia Re: Bania 27.04.05, 10:07
                          no a kiedy ewentualnie.... teścik... kiedy @ miała być... i której nie
                          będzie... hmmm??? proszę cioci Pszczole tu wszystkie odpowiedzi dać....
                          • pszczolaasia Re: Bania 27.04.05, 10:07
                            a Arturkowi, nie żałuj, niech sobie gada do brzusiasmile)))
                            • bania79 Re: Bania 27.04.05, 10:16
                              Ja mam trochę pokręcone cykle, bo w styczniu odstawiłam piguły! Pierwsze dwa
                              miałam jak zegarku 28 dni, a trzeci 24 dni! ostatnia @ była 2 kwietnia, więc
                              wczoraj minął pierwszy potencjalny termin @!! Czekam do 3 maja (czyli środy po
                              długim weekendzie) i jeśli @ nie będzie testuję raniutko! Nie chcę testować
                              wcześniej, bo Paputek twierdzi, że oszalałam z tym testowaniem, a poza tym nie
                              chcę być smutna lub hiper szczęśliwa w towarzystwie teściów!
                              • pszczolaasia Re: Bania 27.04.05, 10:18
                                Koszalin tak? no, no, to dasz nam na wstrzymanie..... nie wiem czy wyczymamy...
                                no ale pewnie, że poczekamsmile))) wszystkie poczekamy....
                                • bania79 Re: Bania 27.04.05, 10:22
                                  Szczerze powiedziawszy sama nie wiem jak wytrzymam... do 3 maja! Ale mamy tyle
                                  planów na ten długi weekend, że chyba nie będę miała czasu za dużo myśleć.
                                  dzisiaj mężuś miał kolejne USG gula i nic specjalnego nie wykazało. Znaczy
                                  chyba dobrze...
                                  • pszczolaasia Re: Bania 27.04.05, 10:25
                                    USG gula?
                                    • bania79 Re: Bania 27.04.05, 10:30
                                      No mówiłam wam ostatnio, taki gul mu się pod skorą z tyłu głowy pojawił. Był
                                      już 3 razy u chirurga, ale boją się tego ruszać i już miał 2 usg.
                                      • pszczolaasia Re: Bania 27.04.05, 10:46
                                        oj..... nie doczytalam widocznie, czasem sie gubie z Wami... smile) to dobrze, że
                                        jest oksmile
    • jedna_chwilka Słoneczko na dworze 27.04.05, 10:34
      a w środku rozedrganie, na FF od tygodnia zaznaczam bez przerwy stres i bole glowy, nie mam siły na nic. PAN też się dzisiaj poddał. I dupa.
      • pszczolaasia Re: Słoneczko na dworze 27.04.05, 10:48
        Jagoda, moja tofana Jagoda może nie będzie źle? czymaj się Aniele mój... bedzie
        w końcu lepiej, musi byćsmile
    • nina110 Re: A dziś u mnie świeci słoneczko :))) 27.04.05, 10:36
      Cześć dziewczyny
      Jakoś ciężko rozstać mi się z tym forum, coś jakby mnie tu siłą trzymało. Mimo
      iż za dużo się nie wypowiadam, lubię do Was zajrzeć i wiedzieć że u Was
      wszystko ok. No i właśnie, kogoś mi tu brakuje. SABI. Co się z nią stało?
      Tak nagle zniknęła. Wiecie może co tam u niej się dzieje?
      Wszystkie Was pozdrawiam, ściskam, i przesyłam buziaki, papapapapa

-9tc-
      • pszczolaasia Re: A dziś u mnie świeci słoneczko :))) 27.04.05, 10:47
        Nineczko, od dłuższego czasu się zastanawiamy gdzie sabi jest, ostatnie info
        mamy od niej, że idzie do lekarza i tyle, więcej nic nie wiem... szkoda, w
        końcu może się odezwie.... miala też na urlop jechać... no nic poczekamysmile
        • izulek1 Re: A dziś u mnie świeci słoneczko :))) 27.04.05, 10:53
          Ja również Was witam dziewczyny , i przesyłam pozdrowienia ze słonecznego
          poznaniasmile Kurcze chyba się uzależniłam od tego forum nie ma dnia żebym tu
          kilkanaście razy nie zaglądała , narazie dużo nie piszę , ale mam nadzieję że
          się rozkręce!
          Pozdrawiam iza
        • bania79 Jagódko... 27.04.05, 10:54
          To może zapodaj sobie litra melisy i lepiej się poczujesz Kochana! Trzeba o
          siebie dbać! Kruszynko, na usg napewno będzie dobrze. Już my Pana Buska o to
          poprismy ładnie!
          • bania79 Cześć Iza 27.04.05, 10:55
            Witamy cię cieplutko! Miłego dzionka życzymy!
            • bania79 co wy na to????????????????????? 27.04.05, 11:00
              wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2677408.html
              • pszczolaasia Re: co wy na to????????????????????? 27.04.05, 11:03
                no, no, no!!!!!!!!!!!! pięcioraczki......ładny szczałsmile)))))))))
    • pszczolaasia dobra dziewczynki, idę na dwór trochę poczytać, 27.04.05, 11:07
      póki ładn apogoda kce jeszcze byćsmile)))))))))))))))) pozdrawiam, do późniejsmile))
      • bania79 Re: dobra dziewczynki, idę na dwór trochę poczyta 27.04.05, 11:09
        Idź Asiulka! Też bym sobie poszła na dwór, ale muszę w biurze siedzieć...
        • jedna_chwilka to ide melise zaparzyc 27.04.05, 11:12
    • annalalik Jestem 27.04.05, 11:13
      Pszczoła - ja się mojego mensz spytam dzis o tego kompa Twojego smile)
      Bania - ty jak wrocisz od tesciow to relacje z tesciku nam musisz zdac
      Kruszynko - odpoczywaj - i nie denerwuj sie lekarzem.
      • annalalik Re: Jestem 27.04.05, 11:14
        A tak wogole to mnie tez glowa strasznie boli dzis - musi przejsc szybko bo
        wieczorem planuje powtorke staran smile
        • izutek Re: Jestem 27.04.05, 11:16
          ooo. ja tez bym poszla na dworek.. a ty do 16:30 trzeba za biurkiem siedziec...

meliski tez bym lyknela... tylko nie mam w pracy.. a moze jakis nerwosol sie
          znajdzie wink

pszczolko, mi tez wczoraj komp wieczorem padl.. nie chce sie odpalac sad(( jutro
          go tu przyniose do pracy - informatykom smile w koncu sie czyms zajma wink)))
      • annalalik Re: Jestem 27.04.05, 11:16
        Chyba czekolade sobie polece kupic - po tym zawsze glowa mnie przestaje bolec smile
        • izutek Re: Jestem 27.04.05, 11:17
          czekolada dobra na wszystko!
          ja wczoraj wrabalam 3 paczki orzeszkow milki w czekoladzie.. dzisiaj mi
          niedobrze, ale wczoraj bylo ok wink
          • pszczolaasia Re: Jestem 27.04.05, 11:20
            czy paczki milki????????????? czy paczki milki??????????????????????????? idę
            na dwórsmile))))))))))) czy paczki... ie mogę..... Iza foto prosim na naszą
            skrzyneczkę i zapraszamy do naszej gromady, ale wkupne musi być, swoje
            fotosmile))))))))))))))))))) potam nasze dostaniesz, bój się... dobra
            idę!!!!!!!!!!!!!
            • izutek Re: Jestem 27.04.05, 11:21
              dobra... foto bedzie... poszperam czy mam teraz w pracy, jak nie.. to czeba
              poczekac az mi kompa zrobia... domowego..
              • annalalik Re: Jestem 27.04.05, 11:31
                beda fotki - super smile))
        • izutek Re: Jestem 27.04.05, 11:18
          aaaaa..... i jak tak dalej pojdzie, to bede niedlugo gruba smile w ciagu 4 m-cy
          przytylam 5 kilo na wiosne wink fajnie... ja musze szybko zafasolkowac...
          • bania79 Re: Jestem 27.04.05, 11:24
            Fajnie, ja tez się chcę przytuczyć! Wczoaraj wszamałam cudnego loda bambino!
            Pyyyycha! W robocie cole piję, żeby nie spać i tak jakoś ciągnę do 17... Jeny,
            ja juz chcę na długi weekend, a nadal nie ma decyzji derektora!!!!!!
          • cleodark Cześc Dziewczynki:))) 27.04.05, 11:26
            to i ja się dopiszę, no
            • bania79 cześć Cleo! 27.04.05, 11:29
              fajnie Cię znowu widzieć...U nas brak słonca i jakoś tak szarawo!
    • annalalik Powiem Wam, ze 27.04.05, 11:37
      ja tez ostatnio wiecej jem. Mam takie wachania - jednego dnia moge nic nie jesc
      a innego sie opycham (ale zdrowo - pieczywo ciemne z wedlinka, serkiem,
      piomidorkiem itp) czasem zdarza sie ze wpakuje w siebie cala czekolade ale
      szybko to spalam smile)
      Dzis jest taki dzien opychania sie smile
      • bania79 Re: Powiem Wam, ze 27.04.05, 11:42
        Ja też mam apetycik nieziemski, a zauważam to szczególnie, bo po odstawieniu
        pigułek normalnie nic nie miałam ochoty do ust wkładać...Mogłam całymi dniami
        nie jeść, albo malutkie porcyjki tylko; strasznie się martwiłam, bo nie jestem
        z grubych i schudłam jeszcze i wiem, że takie niejedzenie nie służy zaciążeniu.
        Ale teraz 3 m-ce po jem już normalnie! Więc hurra!
        • annalalik Bania 27.04.05, 11:47
          bardzo dobrze ze jesz juz normalnie. Musisz byc silna by przez te 9 miesiecy
          moc czesc tej sily przekazac malej istotce smile)
        • annalalik Bania 27.04.05, 11:49
          no i chyba warto sie z coli przerzucic na soki jakies co?? smile)
          • bania79 Re: Bania 27.04.05, 11:54
            No ale cholerka, cola mnie życiu utrzymuje! Sok marchewkowy tez piję, ale morzy
            mnie po nim! No i szczerze powiedziawszy ciągle z kawy nie zrezygnowałam. Wiem,
            beznadziejna ze mnie przyszła matka! Udało mi się natomiast zdyscyplinować
            kolegę z biura do niepalenia w moich towarzystwie. A to już coś! Może znasz
            jakieś pobudzające zdrowe herbatki Ania??
            • annalalik Bania 27.04.05, 11:59
              Ja tez pilam kiedys litrami kawe, cole a moj monsz Pepsi. Ale kawe odstawilam w
              tym samym czasie co rzucilam fajki - teraz rzadko sie napije - tylko jak jestem
              u kogos w gosci czy cos. Powiem Ci ze jesli pijesz kawe to malo Ci pomoze w
              zamian sok albo herbata pobudzajaca. Choc bardzo dobre sa te napoje Tymbarku z
              guarana. Wiem ze to tez nie jest mega zdrowe ale lepsze napewno niz cola - w
              koncu soki naturalne zawiera. Mnie smakuje nawet smile)
              A jesli jestes senne to albo nie dosypiasz albo masz nioedobor jakichs witamin
              moze?? Warto by sie wzmocnic na wiosne smile) Magnez Ci nie zaszkodzi brac, wit C
              (bo kwas foliowy pisalas ze bierzesz) smile))))))))))))))
            • jedna_chwilka Re: Bania 27.04.05, 12:11
              wtance sie - zielona herbata ale nie z saszetek tylko fusiasta
              • annalalik Jagoda 27.04.05, 12:13
                zielona herbata pomaga?? Tosz to szok - nie wiedzialam smile)))
        • ata76 Re: Powiem Wam, ze 27.04.05, 11:53
          powiem tylko hello i musze znowu spadać sad((

czy ja tu kiedykolwiek będę miala czas coś poczytać ??? Pewnie tak, ale nie na
          pewno sad
        • ata76 Re: Powiem Wam, ze 27.04.05, 11:53
          powiem tylko hello i musze znowu spadać sad((

czy ja tu kiedykolwiek będę miala czas coś poczytać ??? Pewnie tak, ale nie na
          pewno sad
          • annalalik ATKO 27.04.05, 11:55
            mam nadzieje ze ten tydzien Ci minie szybko i w weekend jednak odpoczniesz.
            Moze nie bedziesz musiala isc do pracy jednak.

kiss
            • bania79 Aniu 27.04.05, 12:04
              Wiem , o ktore soki chodzi. też mi smakują, ale kawa na moją psychę lepiej
              działa! Pije taką lekką rano do śniadamnia (z jednej łyzeczki) i czasem
              wieczoarem drugą! Z witamin biorę falvit i folik oczywiście... No i gólnie
              staram się jeść zdrowe rzeczy, choć nie bardzo owocowo-warzywna ze mnie
              dziweczyna! Fajków nigdy nie paliłam...
              • annalalik BANIA 27.04.05, 12:08
                No to dobrze ze zdrowo sie odzywaiasz. Kawy pijesz malo tylko gorzej z cola -
                moze za miast niej jakies z tych sokow smile) Super ze nie palilas nigdy fajek. Ja
                palilam i wiem ze to bylo dosc glupie z mojej strony. Na szczescie rzucilam
                ponad 4 lata temu wiec nie jest zle smile)
                • bania79 Zielona herbata... 27.04.05, 12:21
                  a z tą zieloną herbatą to jednak jestem w szoku... Będę pić! zamiast kawy
                  popołudniowej! dzięki Jagódka i Tobie Ania też. Postaram się cole porzucić! Jak
                  ja już bym chciała wiedzieć...ale boję się rozczrowania więc nie testuję!
                  • annalalik Re: Zielona herbata... 27.04.05, 12:26
                    Banieczko nie testuj bo faktycznie sie rozczarujesz. Jeszcze moze byc za
                    wczesnie. Odpocznij w weekend (mam nadzieje ez dyrektor Ci podpisze urlopik) i
                    zatestuj na spokojnie. Ja jak testuje i za bardzo sie nastawiam na wynik to
                    jest ze mna potem zle - zmartwiona itp. A tak wogole to przestalam sie
                    nastawiac na cokolwiek i teraz nic na sile nie robie. Jesli dziszia przyjdzie
                    to dobrze - jesli nie to bede sie dalej rownie mocno starala smile))
                    • bania79 Re: Zielona herbata... 27.04.05, 12:44
                      No masz rację Ania. Poczekam do po weekendzie, bo wtedy już będzie mi się @
                      opóźniała! (chyba, że pojawi się w trakcie...) Ja też staram się nie nastwiać i
                      w ogóle test tylko raz robiłam po pierwszym staraniu, bo mimo ewidentnego
                      dowodu w postaci @ nie chciałam przyjąć do siebie, że się nie udało i miałam
                      wszelkie możliwe objawy ciąży! No test wyszedł negatywny i obajwy mi przeszły.
                      Od tamtej pory staram się normalnie zachowywać...
                      • annalalik Banieczko 27.04.05, 12:49
                        właśnie te wszystkie objawy to my w glowie mamy - im bardziej wierzymy tym sa
                        wyrazniejsze. Nawet @ sie spoznia wtedy. No ale dlatego wlasnie trzeba wszystko
                        na spokojnie i bez pospiechu. Uda sie nam napewno smile)) Ide zrobic test
                        owulacyjny hihi
    • annalalik Test owu 27.04.05, 12:53
      wczoraj byl taki prawie pozytywny ale dzis zobaczymy co bedzie smile) Piernicze i
      mimo wysokiego LH robie te testy i nawet wychodza smile))
      • bania79 Re: Test owu 27.04.05, 12:58
        No patrz, nie mam pojęcia o co chodzi w tych testach, ale skro wychodzą to
        chyba dobrze, co?
        • annalalik Banieczko 27.04.05, 13:00
          te testy wskazuja kiedy nastepuje skok LH. Zdarza sie on na 12 - 36h przed
          owulacja. Wczoraj rano mialam tes prawie ze pozytywny - znaczy kreska testowa
          byla nieco jasniejsza od kontrolnej. Teraz jest duzo jasniejsza. Wychodzi ze
          wczoraj popoludniu lub wieczorem byl skok LH wiec owu moze dzis smile)) bedziemy
          widziec na USG
      • annalalik Re: Test owu 27.04.05, 12:58
        No i wychodzi na to ze pik byl wczoraj wieczorem wiec dzis jest chyba owu no
        nie smile)) Zobaczymy na usg - moze ukaze mi sie jakis piekny pecherzyk do
        pekniecia?? smile)))))))))
        • cleodark z innej beczki 27.04.05, 13:05
          Tak sobie dzisiaj poskakałam po forach, boćku i szukam opowiedzi na istotne
          pytanie,Dziewczynki pomóżcie bo internet zjemsmile
          Otóż!, jest to mój pierwszy cykl po odstawieniu Diane-35 i czy można starać się
          w tym cyklu czy trzeba poczekać (chodzi o konkretne skutki stos. Diane),
          znajoma mi wczoraj nagadała (w łeb),ze po Diane to ona zna już duzo poronień
          (to jest dla mnie za wiele).czy cos słyszałyście o czyms takowym??
          • annalalik Re: z innej beczki 27.04.05, 13:07
            Zajrzyj na forum PCO - tam jest duzo o diane!!
            • annalalik link 27.04.05, 13:09
              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12247
              • annalalik Re: link 27.04.05, 13:13
                jest jeszcze takie forum antykoncepcja - tam tez pewnie cos znajdziesz
                forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15080
                • cleodark Annalalik- linki dobre-dziękuję 27.04.05, 14:18

• annalalik Re: Annalalik- linki dobre-dziękuję 27.04.05, 14:18
                    Ciesze sie ze moglam pomoc smile)
        • bania79 Re: Test owu 27.04.05, 13:05
          To rozumiem, że dzisiaj by trzeba było działać tak?? Czsem sobie myślę, że ja
          chyba nigdy tego wszystkiego nie pojmę jak trzeba. My z mężusiem w razei czego
          teraz doprawamy naszego potencjalnego potomka...hi hi Ale na logikę to już
          chyba nic nie pomoże co?
          • annalalik Re: Test owu 27.04.05, 13:08
            No my dzis sie bedziemy starac znow smile)

A Wy tez sie poprzytulajcie - teraz juz raczej potomka nie zrobicie sobie ale
            dla samj przyjemnosci warto przeciez. smile))
            • bania79 Ano pewnie... 27.04.05, 13:11
              Dla przyjemności to my ciągle... Cleo, nie mam pojęcia jak ci pomóc.
              Nieobeznana jestem, ale może ktoraś z dziewczyn jak wrócą!
              • izutek Re: Ano pewnie... 27.04.05, 13:29
                bania - strac sie - pewnie!!! najlpiej ok 8 godz po II wyraznych na tescie owu.
                ja te testyu juz znam od podszewki... potwierdzalam je nawet z monitoringiem wink
                • annalalik Re: Ano pewnie... 27.04.05, 13:37
                  No wlasnie - ja tez dzis mam monitoring i zobaczymy co z tego bedzie. To juz 11
                  cykl staran wiec... ale nie nastawiam sie za bardzo smile)
                  • izutek Re: Ano pewnie... 27.04.05, 13:45
                    aniu.. a jak u Ciebie z ovu? jest czy trzeba jej pomagac?
                    • annalalik Re: Ano pewnie... 27.04.05, 13:50
                      Ja mialam podejrzenie PCO ale okazalo sie ze jest ze mna wszystko dobrze tylko
                      lekarze na ktorych trafialasm sie nie bardzo orientowali.
                      Nigdy nie mialam wywolywanych @ i owu jest raczej normalnie. Dzis pierwszy raz
                      mam monitoring w trakcie płodnych dni wiec sie okaze jak z moimi pecherzykami.
                      Ale mysle ze bedzie dobrze. Dzis 10 dc a ostatnio owu byla wlasnie 10 dc (co
                      wynika z FF)
                      • izutek Re: Ano pewnie... 27.04.05, 13:51
                        aha- no to powodzenia! to pierwsze usg w tym cyklu?
                        • annalalik Re: Ano pewnie... 27.04.05, 14:00
                          2 w tym cyklu - 1 bylo w 5 dc by wykluczyc PCO
                          Ogolnie wczesniej lekarze nie zalecali monitoringu ale teraz sama sie za to
                          wzielam smile)
                          • izutek Re: Ano pewnie... 27.04.05, 14:04
                            i bardzo dobrze - o swoje czeba wlaczyc - a oni czasami nie zawsze jakos wpadaj
                            na dobre pomysly... z caklym szacunkiem dla lekarzy...
                            • annalalik Re: Ano pewnie... 27.04.05, 14:08
                              Masz racje - i dlatego zmienilam ginke moja na prywatnego ginka - endo - od
                              razu widac poprawe i wogole nie faszeruje sie lekami ktore mogly mi
                              zaszkodzic smile))
    • p.magdalenka a nad nami czarne chmury 27.04.05, 13:46
      a mi wyszla jednak jedna kreska i nawet pol cienia drugiej ne było a @ jeknie
      ma tak nie ma
      • izutek Re: a nad nami czarne chmury 27.04.05, 13:51
        ale moment... moze jeszcze nie wszystko stracone??? jezeli @ nie ma... ktory to
        dc? i ile po owu?
      • annalalik Re: a nad nami czarne chmury 27.04.05, 13:51
        a na kiedy mialas termin @?? Bo moze jeszcze nic nie przesadzone jest co?
        • bania79 Re: 27.04.05, 14:16
          tego się wlaśnie obawiam, 1 kreski i braku @...nie testuję więc! ten wątek
          wandany o przychodni, w której nie pozwolili się jej przyznac że jest w ciąży
          mnie dobił...Ja chodzę do prywatnego ginka, ale uważam, że to NFZ przegina pałę!
          • annalalik Re: 27.04.05, 14:18
            NFZ jest poprostudo bani sad
            • bania79 Re: 27.04.05, 14:34
              Ty Ania do Bani????hi hi A pamiętacie jak wam mówiłam o moich drzwiach do
              toalety??? już 8 tydzień mija a drzwi ani widu ani słychu i bezczele jeszcze
              mowią, że może po długim weekendzie będzie wiadomo kiedy będą! Zapłaciłam za
              nie kupę forsy i co! O ja naiwna...
              • annalalik Przepraszam Baniu 27.04.05, 14:43
                tak mi sie powiedzialo ze do bani hehe

Co do Twoich drzwi to coz Ci pozostaje?? Chyba tylko czekac co nie?
      • annalalik BANIA 27.04.05, 14:52
        Dzieki za maila - niesamowite to smile) Juz przesyłam dziweczynom smile)
    • p.magdalenka odp 27.04.05, 14:43
      27dc a @ miała byc dzisiaj. objawów zeeeeerrroooooooo. ani na ciaze ani na
      okres a humor pomimo to ok. az dziwne. (ale to chyba zasluga tego ze bylam na
      zakupach i kupilam sobie na wesele siostry super sukienke i buty wink i jakos
      stes mi przeszedl. bbbbuziakkki
      • annalalik Re: odp 27.04.05, 14:44
        I bardzo dobrze ze sie odstresowalas na zakupach smile)
        A ja Ci zycze by jednak @ nie przyszla smile)
        • p.magdalenka Re: odp 27.04.05, 14:49
          było by super! jak cos bedzie wiadomo to dam znac a teraz ide gotowac kluchy
          dla meza bo dzis pomidorowa.
          • bania79 Re: odp 27.04.05, 14:51
            No to smacznego! Aniu, wcale się nie gniewam he he! Też bym sobie coś fajnego
            kupiła, ale poki co ubieramy nasze mieszkno w mebelki. Wiesz, z tymi drzwiami
            to ja już nie mam siły czekać! Ponad 2 cykle już! he he he Ale się uśmiałam...
    • asiulka1976 strach ma WIELKIE oczy !!!!! 27.04.05, 14:52
      FSH- 8.31 norma 3.5-12.5
      LH- 6.11 norma 2.4-12.6
      Prolaktynka 294 norma 72-511 najlepszy wynik to 300
      dodam ze pol roku temu mialam 199 a biore caly czas bromka po 1/4 tab wiec
      chyba skoczyc nie powinna hhhmmm

Kamien z serca teraz nast. badania w okresie owu surprised))
      Miss przesuniete o tydzien wiec jade na weekend odpoczać hihihiihii
      • annalalik ASIULKO 27.04.05, 14:54
        No widzisz. Narazie jest wszystko ok smile)))) Bardzo sie ciesze smile
        • bania79 Re: ASIULKO 27.04.05, 14:57
          No to ty okaz zdrowia jesteś!!! Tylko się cieszyć i działać!
          • annalalik Re: ASIULKO 27.04.05, 15:00
            Cos mam problem dzis z poczta sad Nie umie wyslac tego maila sad
            • annalalik OK BANIA 27.04.05, 15:12
              wyslal sie
          • zebra51 Re: paadaaa deszcz 27.04.05, 15:00
            Pozdrowienia ze spłakanego Wrocławia!!!
            Łapię po ostatniej wizycie ostre doły, mam nadzieje, że u Was lepiej.
            Starajcie się, dziewczyny, starajcie...
            • pszczolaasia Re: paadaaa deszcz 27.04.05, 15:01
              a na Pomorzu pikniesmile)) Zeberko nie martw się.... będzie dobrze, obaczysz....
        • pszczolaasia raporcik:)))) 27.04.05, 15:00
          Asiulek pikne wyniczkismile)))
          Bania smile)) nie martw się drzwi bedą a na razie se jakąś szmatę zawieście coby
          zasłonić się w intymnych momentachsmile)))
          Iza nawet nie kombinuj- foto ma byćsmile
          Jagoda dobrze prawi... herbata zielona jest najlepsza na wszystko tak naprawdę,
          a jeszcze lepsza jest czerwona, ale szczerze mówiąć jest ochydna, więc jednak
          propnuje zieloną. jak myslicie laski dlaczego żółta rasa, nie urażając nikogo,
          jest taka zdrowa? tam jest najmniejszy odsetek chorób cywilizacyjnych typu rak,
          zawały mięśnia sercowego, miażdżyce itd, itp. bo piją herbatę zieloną. nie będę
          Was czerować cza się do niej przyzwyczaić, ale jak już... to innej nie
          będziecie kciały pić, a te zielone z dodatkami.... PETARDA!!!!!!!!!
          Krusyzna i jak??????? denerwuje się......
          • asiulka1976 Re: raporcik:)))) 27.04.05, 15:01
            Tak na razie wszystko OK co to bedzie jak reszta tez bedzie rewelacyjna a maz
            nadal badan nie bedzie chcial zrobic buuuuuuuuuuuuuuu
            No nic jedziemy na weekend to sporubuje z nim pogadac.
            • pszczolaasia Re: raporcik:)))) 27.04.05, 15:04
              Asia weź go sposobem... wiesz jak kobita tyko potrafismile)))
              kciałam jeszcze dodać coś w kwesti wątku Wanady o NFZ, wiecie ja mam chyba
              szczęście, ale może dlatego, że ja do mojego gina przez rok prywatnie
              chodziłam, 3 razy mi się trafiło, że poszlam do niego na NFZ, nie ma żadnbego
              problemu z tym gościem, gorzej z Panienką w recepcji, Pani M. jest bezbłędna w
              swoich komentarzach, ale ją ostatecznie można olać i udawać, ze się nie słyszy.
              • bania79 Re: raporcik:)))) 27.04.05, 15:11
                No pewnie, ze olewać trzeba! Pada pada, dobrze zeberka prawi! Żeby mi tylko
                zadziałały wycieraczki w autku! Zmartwiłam się wczoaarj prognozą pogody, bo
                deszcz zapowiadają nad morzem...a ja bikini spakowałam! No nie!
                • pszczolaasia Re: raporcik:)))) 27.04.05, 15:14
                  u nas w Trójmieście ma być ponad 20 stpni, cza było do Nas jechaćsmile)))))))))))
                  i bikini by się przydałosmile)))))))) o!!!!!!
    • jedna_chwilka to ja 27.04.05, 15:10
      słuchajcie z tych nerwów, szarpania z przeprowadzką, sytuacją w robocie, zawartości roboty w robocie (jak cukrzu w cukrze niemal) dopinaniem wszystkiego co sie rozlazi na ostatni guzik chyba sie rozchorowałam sad a nie zdarzaja mi sie choroby! boli mnie gardziel jak sie masz wiktor, no i głowa...ale nie tak migrenowo tylko gorączkowo, mam trupio zimne ręce - kończę się po prostu

Bania - dobrze ze z gulą ok. Czeba bylo nie stukac glowka w sciane - to dowcip mial byc, tlumacze, bo dzis szare komorki, o ile jeszcze je mam - spiom jak Pscola o dziewiatej wieczorem
      • annalalik Re: to ja 27.04.05, 15:14
        Jagoda nie konczysz sie napewno - ja cale zycie mam zimne rece i jeszcze jakos
        dycham smile)

Wogole to sie troche stresuje tym ogladaniem pecherzykow dzis.
        • izutek Re: to ja 27.04.05, 15:24
          asiulka - wyniczki - bravo! zdrowa jestes jak byk! smile

skad ja znam te oczekiwania na czesci skladowe mieszkania... moja tesciowa
          (mieszka w Stanach..) zamowila sobie kanape z turcji.. miala dostac po dwoch
          tygodniach.. dostala po 4 miesiącach... hmmm..

pszczoleczko - fotka bedzie - jak powiedzialanm, ze bedzie - to bedzie smile

Jagodko - bedziesz zyla.. bo jak ktos juz wyzej wspomnial -baby to takie
          niezniszczalne organizmy wink
      • bania79 Re: to ja 27.04.05, 15:15
        żarcik fajniutki, ale to tył głowy jest we wgłębieniu, więc trudno walić! hi hi
        Jagódko, ty bidulko! Nafaszeruj się nietrującymi lekarstwami (cebulą i
        czosnkiem) i do łózia czym prędzej(tzn. jak już będziesz mogła pójść do domku)!
        I nie stresuj się tak tym wszystkiem, bo się nam wykończysz... a my przecie na
        jagódkowe potomstwo czekamy!
      • pszczolaasia Re: to ja 27.04.05, 15:16
        Jagoda to fruń do lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech zapoda Ci
        jakoweś leki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no proszę cie
        idź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja się będę nerwować jak nie pójdziesz!!!!!!!!!!!!
        a śpię już o 9-tej, bo dla przykładu dzisiaj jak taki idiota o 6,30 wstałam z
        Panem moim i Władcą, jak idiota....
        • pszczolaasia Re: to ja 27.04.05, 15:20
          ale tak z drugiej stronby, to se myślę, że Tobie Jagódko, to by się porządny
          odpoczynek przydał... wyspać się do woli, niczym nie marwtić....
          • bania79 Re: to ja 27.04.05, 15:22
            No Pszczoła ty już jak prawdziwa matka prawisz...
          • annalalik Jagoda 27.04.05, 15:22
            POPIERAM PSZCZÓŁKĘ
        • jedna_chwilka Re: to ja 27.04.05, 15:22
          nie mogie iść do lekarza, w ogole nie umeim nawet chorowac
          ja nikomu nie mowie ze zle sie czuje tylko WAAAAM,
          nie umiem, no nie umiem powiedziec lekarzowi ze gardlo mnie boli bo w mojej hierachii to zadna jest choroba - a mowic mowie, tylko z przelykaniem gorzy
          musi przejsc samo - do lekarza konmi mnie nie zaciagniecie, nie ma mowy, no way!
          Pscola nie martw sie - nie umre, slabo mi tylko.
          A poza tym napisalam dziewiątej wieczorem a nie rano smile
          • bania79 Re: to ja 27.04.05, 15:25
            jagódko, to chociaż jakieś domowe rzeczy sobie zapodaj, jak nie chcesz do
            lekarza iść! Prawda, że chorować też trzeba umieć, ale ty sie teraz właśnie
            powinnaś nauczyć!
      • jedna_chwilka Ania 27.04.05, 15:24
        opiszesz mi pozniej wizyte u gina? pls Ja nie mialam monitoringu nigdy...teraz jak pojde do ginki to se zazycze
        • annalalik Re: Ania 27.04.05, 15:25
          Jasne ze Ci opisze - nie ma sprawy smile) Sama juz nie moge sie jej doczekac a
          jednoczesnie sie denerwuje zdziebko smile)
          • bania79 Re: Ania 27.04.05, 15:26
            Aniu, nie denerwuj się kochana! Pooglądasz sobie i zaraz się lepiej poczujesz...
            • annalalik Re: Ania 27.04.05, 15:28
              wiem wiem - tylko wiesz - jestem jak niewierny Tomasz - nie uwierze (ze mam
              pecherzyki ladniuchne) poki nie zobacze smile)) Ginek twierdzi ze bedzie ok smile)
            • pszczolaasia Jagoda!!!!!!! 27.04.05, 15:30
              toz wiem, że pisałaś o 9-tej wieczoremsmile)))))))))
              a chorować to żadna kobita nie potrafi, to jest wyłączną domeną mężczyzn.......
              oooooooooocccccccchhhhh jacy oni chorzy biedni, im choroba lżejsza, tym ciężej
              ją przeżywająsmile))
              Jagoda musisz sobie wteda zapodać czosneczek, dużo, herbatkę z syropkiem
              malinowym i wódeczką, przed snem, koniecznie, rozłoży cie, ale potem pomożesmile)
              z doświadczenia mówię, nie bierz miodu na to gardło!!!!!!!!!
              i przede wszystkim ODPOCZNIJ DO DIABŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • pszczolaasia Re: Jagoda!!!!!!! 27.04.05, 15:31
                a monitoring to Atka też miała i Izutek smile ja się nie załapałam...
                • annalalik Pszczółko 27.04.05, 15:32
                  ale to dobrze ze nie musialas robic monitoringu smile)) No ale coz - nie kazda ma
                  to szczescie niestety
                  • pszczolaasia Re: Pszczółko 27.04.05, 15:38
                    no wiem, ale wiesz taka przyjemność.... u mojego przystojnego do
                    nieprzytomności gina.... a ja nie będę miała.... no ale tera jak pójde to też
                    będzie mo robił monitoring...... ale kropkismile))wiecie zżera mnie ciekawość jak
                    kropka wygląda.... no ale koniec o mnie. Jagoda jak nie pojdziesz do doktora to
                    się będę martwić!!!!!!!!
                    • annalalik Re: Pszczółko 27.04.05, 15:40
                      nas tez ciekawosc zzera co tam u Twojej kropeczki smile)

Jagoda to niby kiedy ma isc do doktora? Przeca ciagle w pracy siedzi sad(((
                      • pszczolaasia Re: Pszczółko 27.04.05, 15:43
                        wziąć urlopik na jeden dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        • annalalik Re: Pszczółko 27.04.05, 15:45
                          Juz mowilam Jagodzie coby urlop wziela ale powiedziala ze nie da rady sad(
                          • pszczolaasia Re: Pszczółko 27.04.05, 15:45
                            chocby po to, żeby się wyspać porządnie powinna moja tofana Jagoda wziąć....
                            • annalalik Re: Pszczółko 27.04.05, 15:47
                              no wlasnie ... sad((
                • asiulka1976 Re: Jagoda!!!!!!! 27.04.05, 15:39
                  ja tez nie maialm bbbbuuuuuuu ale chyba wszystko przede mna hihhihihiih
                  • asiulka1976 Re: 27.04.05, 15:41
                    wiecie ze ta @ wstretna jakas słaba hhmmm normalnie ostatnio to tampon max
                    starczal na 2 godz a teraz hhhmmm do 1/4 nasaczony po 3 godzinach- dziwne.
                    • asiulka1976 Balkonic coraz piekniejszy :O)) 27.04.05, 15:43
                      ostatnio sprzatnełam i juz rosnie wychodowany pachnacy groszek, dzis cos w
                      stylu tui kupilam i stoi w zółtej donicy ho ho co to bedzie latem MIODZIO tylko
                      ze balkon taki mały ze tylko kwiaty sie mieszcza i ledwo suszarka na bielizne
                      hihhiihhihi az szkoda tego widoczku choc troszku postać mozna i popatrzec na
                      statki wpływajace do portu a gdy słoneczko piknie świeci to i hel mozna ujrzeć.
                      • pszczolaasia Re: Balkonic coraz piekniejszy :O)) 27.04.05, 15:45
                        masz balkonik?????????????/ ojej ja zawsze kciałam mnieć, taki coby kwiatki
                        posadzić... i groszek ma posadzony.... pachnący.... ja uwielbiam groszek
                        pachnący.... nie lubię, jak ktos sadzi te śmierdzące takie.... jakżesz one się
                        nazywają.... nie przypomnę sobie....
                        • pszczolaasia pelargonie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.05, 15:46
                          tego nie lubię- te tak śmierdzą co nie?
                          • asiulka1976 Re: pelargonie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.05, 15:47
                            FUJ najgorsze sa te sterczace hihihihi jeszcze zwisajace sa ok ale tez ich nie
                            lubie hiihhihiihhi
                        • annalalik Re: Balkonic coraz piekniejszy :O)) 27.04.05, 15:47
                          Ja tez nie mam balkoniku niestety ale kwiaty i tak bede miec smile) Narzie mam
                          tylko difenbahie smile) i fiołeczka który rośnie jak trzaśnięty - KWITNIE tak
                          mocno że szok - To taka juz wielka różowa kula większa niż moja głowa smile)) Z
                          zewnątrz wygląda cudnie na oknie smile))
                          • asiulka1976 Re: Balkonic coraz piekniejszy :O)) 27.04.05, 15:48
                            myslalam tez o ziołach w kuchni ale tam taki zawsze bajzel ze szkoda tych
                            ziółek sadzic hihhiihih oj marzy mi sie zmywarka oohhhh
                            • annalalik Re: Balkonic coraz piekniejszy :O)) 27.04.05, 15:50
                              Co do zmywarki to musialabym nie zmywac 3 dni by sie zapelnila chyba smile) Ale my
                              z mezuniem dajemy rade recznie pomyc zawsze wiec nie jest najgorzej smile)
                              O ziółkach tez do kuchni myslalam smile) Moze mi sie uda je posiac w koncu
                            • asiulka1976 ach jeszcze chce słonecznik 27.04.05, 15:51
                              ale nie wiem czy nie za pozno do sadzenia
                              Ciekawe forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=638
                              • pszczolaasia Re: ach jeszcze chce słonecznik 27.04.05, 15:52
                                mi się marzy taki ogród, wiecie ze skalniakami, uwielbiam skalniaki.... i laesk
                                zeby był.... albo chociaż z dwie choinki, i jałowiec jeden, uwilbiam zapach
                                jałowca... mmmmmmmmmmmmm rozmarzyłam sięsmile))
                                • asiulka1976 Re: ach jeszcze chce słonecznik 27.04.05, 15:55
                                  ja mam dzialke blisko domu i co tato tam robi ciagle hihihihi tylko czasem na
                                  grilla idziemy z "paczką" ale tam tylko drzewa, krzewy i trawa a po srodku
                                  hhmmm skalniaczek surprised)) no i altanka tez jest surprised))
                                  • pszczolaasia Re: ach jeszcze chce słonecznik 27.04.05, 15:57
                                    oj................. ja nie mam już działki, ale ja bym kciała taką koło mojego
                                    własnego domu...
                          • pszczolaasia Re: Balkonic coraz piekniejszy :O)) 27.04.05, 15:49
                            mi się balkoniki podobywują... a ja nie mam balkonika.... szkodasad ale jak się
                            nie ma co się lubi, to się lubi co się masmile
                            • pszczolaasia zmywarka:)))))))) 27.04.05, 15:50
                              taka wogle kuchnia w zabudowie i dwukomorowa lodówka zabudowana... i wanna w
                              łazience, a nie ten gupi prysznic.... i wygrana w toto lotkasmile))))))))
                              a gdzie Krusyznka, nie powinna już wrócić????????
                              • asiulka1976 Re: zmywarka:)))))))) 27.04.05, 15:53
                                wiecie jak mialam wanne to myslalam tylko o prysznicu bo i tak w wannie go
                                brałam NIE lubialam sie moczyc surprised) ale teraz mam super duzy prysznic i co coraz
                                czesciej wspominam wanne, oohhh świece pachnace na brzegach, płatki róz
                                pływajace i nawilzajacy olejek- kilka kropli i super facet podajacy recznik
                                kapielowy surprised))
                                • pszczolaasia Re: zmywarka:)))))))) 27.04.05, 15:56
                                  dokładnie Asiulku, miałam kiedyś dużą piekną, starą żeliwną, szalenie
                                  niepraktyczną wannę... wyminiliśmy ją na prysznic, tera kcemy wrócić do wanny,
                                  ale niestety nie takiego wielkiego molocha, tyko dużo mniejszą niestety, ale
                                  zawsze choć na chwilę położyć się samemu niestety, bo Pan już się nie zmieści.
                                  musi być malutka, taka na 1,20 długości, ale narożna może będzie, obaczym
                                  jeszczesmile taka 1,20 x 1,20 mała, ale cóż wannasmile
                                  • pszczolaasia Asiulek, a to prawda, że dentysta dla ciężarnej 27.04.05, 16:00
                                    jest za darmochę? kanałówka też?
                                    • asiulka1976 Re: Asiulek, a to prawda, że dentysta dla ciężarn 27.04.05, 16:08
                                      no pewno !!!!!! tylko ze uwazaj ze znieczuleniem dla ciezarnej poproś !! no i
                                      BEZ przeswietlania !!!!!!!!!!!!!!!!
                                      • pszczolaasia Re: Asiulek, a to prawda, że dentysta dla ciężarn 27.04.05, 16:17
                                        o prześwietleniu to wiem.....
    • annalalik Porządkuje :) 27.04.05, 15:51
    • pszczolaasia Kruszyna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.05, 15:51
      jeszcze nie wróciłaś??????????????
      • annalalik Ja narazie znikam 27.04.05, 16:00
        Ide sie przyszykowac i zaraz jade na ten monitoring smile)
        Nie pisalam Wam ale podczas ostatniego USG - jak mi wykluczal lekarz PCO - to
        strasznie sie trzeslam. Normalnie wiecie - takie drgawki mialam - do czasu jak
        on powiedzial ze jest wszystko ok smile)

Dobra - ja lece - zdam relacje jak wroce wink
      • bania79 No no no 27.04.05, 16:00
        A ja mam i zmywarkę, i wannę, i balkon i DŁUGIIIIIIIIII stąd pewnie aż nad
        morze! Taka jest cena marzeń! hi hi żartuję sobie, ale jak zaczęłam urządzanie
        to tak się rozkręciłam, że o żadnych kompromisach nie było mowy i teraz płacę!
        Narazie kwiatki mam 2 - tzn. jeden to drzewko szczęścia i se niezapominajki
        zerwałam koło domu! Śliczne...
        • bania79 Trzymaj się Anulka! 27.04.05, 16:01

• pszczolaasia Re: Trzymaj się Anulka! 27.04.05, 16:07
            Ania ja się zawsze częsę podczas USG, nie wiem, może po to, żeby doktorka tak
            nóżką trącićsmile)))))))) śmieję się oczywiściesmile))) ale swoją drogą zawsze się
            częsę, oni chyba na to uwagi już nie zwracają....
    • asiulka1976 a ta znow jajeczka sprawdza hihihiihh 27.04.05, 16:10
      www.bociany.kalinski.pl/
      • pszczolaasia dobra ja znowu spadam:))) na razie 27.04.05, 16:18
        do Aty jadę w odwiedzinki, stęskniłam się za niąsmile)))
    • kruszyna75 Jestem już po USG!!!!!!!!!!!!! 27.04.05, 16:28
      Wróciłam smile)))))))))))))))))))))))))) Jestem już po pierwszym usg. Wszystko
      jest ok. Jestem tak szczęśliwa, kamień spadł z serca. Pęcherzyk ma 15x16 mm,
      echo zarodka 2 mm (jest pojedyńczy nie ma bliźniaków). No i było
      serduszko smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Według usg to 6 dzień 5
      tygodnia. Nie wiem czy uda mi się dzisiaj przeskanować zdjęcia, ale jutro na
      pewno z samego rana, więc Pszczółko i Jagódko, jeżeli nie dzisiaj wieczorkiem
      to jutro z samego rana wyślę Wam zdjęcie.
      • bania79 Re: Jestem już po USG!!!!!!!!!!!!! 27.04.05, 16:31
        Kruszynko, to mi też!!!!!!!!!! bardzo proszę! Ale fajowo, taka mała istotka w
        Tobie jest! 5 tydzień!! wow...
      • asiulka1976 Re: Jestem już po USG!!!!!!!!!!!!! 27.04.05, 16:47
        SUPER ja tez chce zdjecia !!!!!!!!!!!!!!
        • bania79 Lecę Doma! 27.04.05, 16:53
          Kruszynko, strasznie się z Tobą cieszę kochana!!!!!!! Dbaj o fasolindę! Ciocia
          Basia
          • ata76 Re: ... 27.04.05, 17:03
            witam ponownie!!!

Kruszynko to wspaniale, że wszystko jest ok. Ja też chce fotki!!!

nic nie zdążyłam przeczytać, prócz ostatnich 5 postów, także nie mam pojęcia co
            się działo. I znowu muszę kończyć, bo mnie na odkurzenie wzięło!!!
            • kruszyna75 Bania, Asiulka i Ata 27.04.05, 18:06
              Pewno, że wyślę tylko jutro rano bo Osobisty pognał mnie do odmciu i już nie
              zdążyłam zeskanować smile)))))

ja juz w domciu, zaraz robię cosik do jedzenia, nareszcie cieplej na
              dworze smile))))))))))
    • annalalik Jestem z monitoringu 27.04.05, 18:17
      Widziałam pęcherzyki. 1 jest dominujący i ma 9 mm i ma pęknąć około soboty smile)
      Wskazanie od ginka - męczyć przytulankiem męża przez weekend smile) Swoją drogą
      wychodzi na to, że testy owu są jednak zawodne skoro wczoraj był pozytywny....
      Jagoda w każdym razie pęcherzyk 1 jest super - pracuje lewy jajniczek. Są
      jeszcze 3 małe pęcherzyki ale nic z nich nie bedzie. Lekarz zaproponowal by
      jesli w tym cyklu mi sie nie udalo to nie w nastepnym ale w jeszcze kolejnym
      mozemy postymulowac CLO - ale musimy monitorować wtedy by nie przestymulowac -
      choc on twierdzi ze przy tak małej ilości pęcherzykow to mi nie grozi.. W
      nastepnym cyklu jesli nie wyjdzie to mam zrobic test nasienia i śluzu na
      zgodność smile) To ten darmowy test co mi proponował juz ostatnio ginek.
      Ale moze jednak wyjdzie...

KRUSZYNKO - ja Ci gratuluję smile) Również poproszę zdjęcie Twojej kropeczki wink))
      • kruszyna75 Re: Jestem z monitoringu 27.04.05, 18:20
        Cześć Aniu, to widzę, że u Ciebie też dobre wieści. jak tak czytam to ten ginek
        naprawdę wygląda na sensownego. Dobrze, że na niego trafiłaś smile)))))))))))
        Zdjęcie oczywiście wyślę smile
        • annalalik Re: Jestem z monitoringu 27.04.05, 18:24
          A co sądzicie o pęcherzyku?? 9 mm to nie za mało??
          • asiulka1976 jednak nie ma rewelacyjnych wynikow 27.04.05, 18:40
            Dzis robiłam prolaktynke i wyszła w normie czyli 294 mIU/l (norma do 511)
            cieszyłam sie do momentu aż połozna nie napisała ze napewno "po tabletce"
            MTC wyszłoby kosmicznie duzo !!! Jeśli chcem zajśc w ciążę, to musze
            obnizyc poziom. Pewnie za mało bromka. Wysoki poziom PRL zakłóca
            owulację, to znaczy, że mimo dojrzałego jajeczka, nie opuszcza on
            pęcherzyka Graffa, a ten z kolei nie wykształca się w prawidłowo
            pracujące ciałko zółte. PRL Ci wzrasta, bo to "hormon stresowy"-
            jak cos przezywasz, to on sie podnosi (np. oczekiwanie na ciążę)..........
            Jesli nie ureguluje PRL,a do owulacji jednak dojdzie, to problemy z ciałkiem
            żółtym i progesteronem mam murowane. Owszem, dupfaston może pomóc, ale ma
            skutki uboczne.Cykl nie musi byc odpoczynkowy, ale raczej nie nastawiaj sie na
            oczekiwany wynik. Masz jednak szanse na wakacje we trójkę .

TRAGEDIA bbbuuuuu
            • annalalik Asiulka 27.04.05, 18:45
              1. skonsultuj sie z ginkiem i spytaj o to co ci Ewa napisala
              2. nie stresuj sie na zapas - "wakacje we troje" to przeciez nie jest najgorszy
              scenariusz - nawet nie wiesz ile bym dala by cos takiego usłyszec...
              3. wiem wiem - łatwo sie mowi ale nie stresuj sie tak. To ginek Cie prowadzi i
              najpierw poczekaj na potwierdzenie wynikow i jego diagnoze ok?? Mnie Ewa tez
              napisala ze wyniki świadcza o PCO ale to jednak nie bylo to!! Tez nie wiem czy
              cos mi sie uda teraz czy nie ale lux psychiczny jest i sie nie stresuje bo wiem
              na czym stoje

KOCHANA - naprawde bedzie dobrze!!
              • asiulka1976 Re: Asiulka 27.04.05, 18:49
                tak chyba pojde do niego teraz jak poczuje owu niech zobaczy co tam sie dzieje!
                • annalalik Re: Asiulka 27.04.05, 18:51
                  NO WLASNIE - sprawdz swoje pecherzyki i rozwiej wątpliwości Asiulko smile)
            • annalalik Asiulko pytanko mam 27.04.05, 18:50
              jakie sa te skutki uboczne duphastonu - o ktorych piszesz??
              • asiulka1976 Re: Asiulko pytanko mam 27.04.05, 19:03
                no własnie nie wiem o jakie chodzi skutki te odczuwalne czy jakies w
                organizmnie hhmmm no nic wizyta u gina murowana !!
    • annalalik Tak nieśmiało proponuję 27.04.05, 18:53
      może byśmy dziś czacik mały zaliczyły co dziewczyny??
      • izutek Re: Tak nieśmiało proponuję 27.04.05, 19:01
        aniu.. 9mm? gin powiedzial, ze bedzie pekac kolo srody? hmmm.. podobno
        pecherzyki rosna 2-3mm na dobe (moje np. 2,5mm), wiec do soboty w najlepszym
        przypadku bedzie mial 18mm... mysle, ze on bedzie pekal troszke pozniej niz
        sobota... moj ostatnio pekl jak mial 24x18, a cykl wczesniej: 25x18mm... dodam,
        ze cytkle mam niestymulowane. ale mysle, ze od weekendu spokojnie mozecie sie
        przytulac.. macie caly dluuuugi weekend przyjemnosci smile))))
        • annalalik Izutek 27.04.05, 19:07
          Czyli ile musi miec pecherzyk mm by peknac??
        • annalalik Re: Tak nieśmiało proponuję 27.04.05, 19:10
          Moze troche zle napisalam - lekarz kazal sie przytulac od soboty przez caly
          weekend najlepiej co 2 dzien
    • asiulka1976 Ide do gina :O( 27.04.05, 19:08
      słuchajcie moje "zielone" 5 maja bede miec 11dc a owu tak miedzy 15-18dc wiec
      ide do gina potem pojde w 16dc hhmmm oj a mialo byc zupełnie inaczej.........
      • kruszyna75 Asiulka 27.04.05, 19:15
        Powiem tak, a propos tego co Ci powiedziała położna, NA PEWNO to każdy umrzeć
        musi!!!!!!!!!! Ty lepiej sprawdź tą prl po MTC, zamiast się zamartwiać na
        zapas. Dobry pomysł z tą wizytą u gina, bo inaczej to Ty nam się wykończysz, a
        do tego to nie możemy dopuścić smile
        • annalalik No wlasnie 27.04.05, 19:21
          Nie ma co martwic sie na zapas tylko isc do ginka i na spokojnie sie
          skonsultowac smile)
          • izutek Re: No wlasnie 27.04.05, 19:24
            jasne!

aniu - pecherzyki pekaja o wielkosci kolo 20mm (moje - tak jak pisalam: 23-25mm)
            • annalalik Re: No wlasnie 27.04.05, 19:25
              No tak - to i tak weekend przyjemnosci bedzie smile)) Oby skutecznie bylo smile)
        • asiulka1976 Re: Asiulka 27.04.05, 19:25
          tak tylko ze po MTC robia tylko ze skierowaniem ale na 100% to jest smieszne
          hihihiihihhi
          • ata76 Re: Asiulka 27.04.05, 19:27
            jezdem z nowu!!! Właśnie Pszczoła ode mnie już wyfrunęła!!!

Asiulka faktycznie idź do ginka i nie martw ię na zapas, bo to nic nie da,a
            tylko więcej stresów będziesz miała!
            • izutek Re: Asiulka 27.04.05, 19:30
              aniu - gin mial racje - strac sie od weekendu smile
          • kruszyna75 Re: Asiulka 27.04.05, 19:45
            no faktycznie śmieszne sad(((((( co oni wyprawiają w tej służbie zdrowia sad
    • izutek Re: A dziś u mnie świeci słoneczko :))) 27.04.05, 19:32
      dziewczynki, jak to jest, ze czasami po owu (tak 2-3dni) bpola mnie piersi
      przez kolejne ok 3 dni, a czasami nie... od czego to zalezy? dzisiaj jestem
      4dpo i nie bola...
      • ata76 Re: A dziś u mnie świeci słoneczko :))) 27.04.05, 19:37
        ja nie mam pojęcia, mnie zaczęły boleć dopiero po duphastonie, i to w zasadzie
        bardzie w poprzednim cyklu niż teraz. Ale chyba zależy to od progesteronu,
        znaczy jego wielkośći, ale mogę się mylić sad
        • asiulka1976 Re: A dziś u mnie świeci słoneczko :))) 27.04.05, 19:43
          nie mylisz sie atko surprised)
          • ata76 Re: A dziś u mnie świeci słoneczko :))) 27.04.05, 19:47
            ojej jestem w szoku smile))) ... no nauka jednak nie idzie w las, tylko w nas wink
      • kruszyna75 Już wszystko przeczytałam :) 27.04.05, 19:43
        no to zaczynam, na pierwszy ogień Jagoda. No cóż, facetom proponuje się w
        takich przypadakch okład z młodych piersi smile, co Tobie proponuje to już nie
        będę głośno o tym mówić hihihihihihihihihihih. Ty się w ogóle nie wygłupiaj z
        tym, że ból gardła to nie choroba, bo u mojej koleżanki takie przechodzenie
        przeziębienia skończyło się na zapaleniu płuc i 1,5 m-ca zwolnienia. Oj,
        Jagoduś, idź Ty chociaż sprawdzić czy to nic poważnego, co Ci szkodzi, albo
        przez wekend z łóżka nie wychodź (to już chyba u teściowej, to poproś ją o
        rosołek smile)) )
        Bania, zrób ten test, do odważnych świat należy smile))
        Magdalenka, powtórz test jeszcze raz jak @ nie przyjdzie w ciągu 2 dni.
        Izutku, mnie bolały przez wysoki progesteron, w tym cyklu przed zajściem w
        ciążę, akurat miałam badany prg i naprawdę śliczniutki był ten prg a bimbały
        bolały tak, że myślałam, że jestem w ciąży. Aha taki ból zaczynam się u mnie od
        4-5 dnia po owu

Ojejku, już dalej nie pamietam co miałam napisać....
        • ata76 Re: Już wszystko przeczytałam :) 27.04.05, 19:48
          ja też mam zamiar wszystko przeczytać, ale jestem na pierwszej stronie i tylko
          skaczę od strony do strony i wszystko mi się miesza!!!!
        • izutek Re: Już wszystko przeczytałam :) 27.04.05, 19:50
          no, tak myslalam.. ok, w takim razie poczekam... pewnie jeszcze zaczna bolec smile
          w zeszlym cyklu moj progesteron mil 23,5 7dpo.. a teraz juz po tempce wiem, ze
          rosnie, bo mam 37... nie pamietam tylko kiedy mnie zaczely bolec w tym cyklu
          kiedy zafasolkowalam... hmmm.. ale tez bolaly pozniej konkretnie!
          • ata76 Re: Już wszystko przeczytałam :) 27.04.05, 19:58
            przeczytałam pierwszą i w kwestii herbatek, to powiem że słyszałam, że bardzo
            zdrowa jest też herbata czerwona takz zwana pu-erh , ale barrrrrrrrrrrdzo
            niesmaczna , Ja w każdym razie nie pije jej, bo mi smak nie odpowiada!!!
            • ata76 Re: Już wszystko przeczytałam :) 27.04.05, 19:59
              aaaaa Izutek ja też chce fotki !!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • pszczolaasia Re: Już wszystko przeczytałam :) 27.04.05, 20:01
            więc tak
            Kruszyna- ekstra!!!!!!!!!!!!!!1 tera czekamy na fotosmile) a co z tym sluzem,
            wszystko w porzo?
            Asiulek pamietasz jak robiłam badanie na prolaktynę i podałam wyniki na innym
            forum, byłysmy w zasadzie we dwie pewne, że zostanę dziewczyną bromka, bo był
            blisko górnej granicy.. a jednak nie dał mi mój gin bromka i wiesz nie
            przeszkodziło to w moim zaciążeniu smile mimo, że była bliska górnej granicy, więc
            może będzie dobrze, ale ja bym twojego gina przycisnęła do muru...
            Ania- super!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Iza- foto jest?
            Atko- serniczek był pysznysmile))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka