treble1 29.10.05, 11:33 Okres 1 października. Cykl 28 dni. Próby 17 X. Chyba za pózno co?? Ale gdyby jednak jakimś cudem to mogę dzis zrobić test czy lepiej poczekać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia2409 Re: Pytanie o test ciążowy 29.10.05, 11:47 czesc, ja miałam poczatek okresu 2 października i powinnam dzis dostać kkres ale jak narazie go nie mam i nie chce miec a test mozesz juz zrobic ja nie robie poczekam jeszcze Odpowiedz Link
treble1 Re: Pytanie o test ciążowy 29.10.05, 12:46 Dziewczyny wypowiedzcie się - 17 mogłam mieć szansę? kiedy mam zrobić test? Dzis juz pewnie nie zdążę, ale jutro?... Odpowiedz Link
misia.dk Re: Pytanie o test ciążowy 29.10.05, 12:55 Jasne, że w 17 dc mogłaś mieć szansę- owu mogła wystapić u ciebei trochę później. Jednak w takim przypadku jeszcze za wcześnie na test- test sikany robi się najwcześniej 14 dni po owu Odpowiedz Link
basiaikrzys Re: Pytanie o test ciążowy 29.10.05, 13:02 A nie wiesz kiedy mogłaś miec owulacje? To nie jest powiedziane, że jak zawsze masz 28dc to tak będzie zawsze. Ja również zawsze miałam regularne cykle 29-30 dni a w poprzednim cyklu 42!!! I co Ty na to? Aby określic dzień owulwcji musisz obserwowac organizm. Mogłaś miec owulację 15, 16, 17, 18...itd. Tego nie da się określic na oko. Możesz zrobic jutro test, może okurat...czego Ci życzę! Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link
gosiiik Re: Pytanie o test ciążowy 29.10.05, 17:29 Jestem w tej samej sytuacji co wy. Okres miałąm 1.X czyli dzis 28 dc i powinna pyjśc @ ale jej nie ma. Ale ja zrobiłąm dzis rano test (nie wytrymałam) i wyszedł negatywny(.Dodam ze test owu wykonany dzis rano pozytywny a podobno ona moga pokazywac ciążę w dniu spodziewanej @. Sama ju nie wiem mam taki mętlik w głowie Czy test mógł sie pomylić? Myślicie że mam jeszcze jakies szanse? Odpowiedz Link
pati_spam Re: Pytanie o test ciążowy 29.10.05, 19:02 Cześć chcesz być pewna zrób test z krwi (beta HCG) Mi test apteczny w dniu zrobienia bety pokazał I kreskę a w ciąży byłam. Tak więc głowa do góry może masz jeszcze za mało HCG żeby Ci wyszedł test "Sikany" -- Pozdrawiam Pati Odpowiedz Link
gosiiik Re: Pytanie o test ciążowy 30.10.05, 18:23 Przyszła(((((Dwa dni spóżniona i wcale niechciana. Czyli test sie nie mylił. Odpowiedz Link