saga5 02.01.06, 16:51 witam, dziś 26dc, srednia długość cyklu 32 dni. Jakoś dziwnie się czuję,bardzo chciałabym zobaczyć upragnione II ,ale czy to nie jest za wcześnie? Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziorkamadziorka Re: kiedy testować? 02.01.06, 17:35 Witam! Niestety moze byc za wczesnie, zwłaszcza jeżeli bedziesz testować na "sikanym" teście, poczekaj na dzień spodziewanego @ - wymaga cierpliwości, ale jaka potem radość pozdr, daj znać jak zatestujesz Odpowiedz Link
agulka25 Re: kiedy testować? 02.01.06, 17:37 u mnie tez 26 dc przy cyklach 26 -28 dniowych ....test robilam w sobote i dupla blada, ale teraz sie zastanawiam czy nie bylo za wczenie...czekam na @..jak nie bedzie tow czwartek raz jeszcze tescik.. agulka Odpowiedz Link
novinka_78 Re: kiedy testować? 02.01.06, 18:41 Hej, i u mnie dziś 26 dc przy cyklach 25-30 dni (zazwyczaj 28-30 ale sporo też było 25 i 26); wczoraj, tj 25 dc zrobiłam teścik, bo dziś raniutko mąż pędził na badanie nasionek i chciałam wiedzieć czy musi ale... niestety zobaczyłam jedną smutną kreseczkę. Teraz czekam do czwartku/ piątku i ewentualnie w weekend kolejny test. Agulka a jak się czujesz? Odpowiedz Link
livia19 Re: kiedy testować? 03.01.06, 08:23 To wszystko zależy od tego kiedy miałaś owulacje. Jak minęło od tego momentu conajmniej 10 dni to test powinien Ci coś już wykazać. U mnie test pokazał bladą kreskę w 27 dc przy cyklach 30,31 dniowych. Ale ja wiedziałm, ze owulację miałam 17dc. Odpowiedz Link
anneczka78 Re: kiedy testować? 03.01.06, 11:47 jeżeli chodzi o testowanie, to czym później, tym lepiej Po co masz się martwić jedną kreską (niepewną, bo za wcześnie) albo cieszyć dwoma w c. biochemicznej... Poczekaj na @, jeżeli będzie się spóźniać, to wtedy testuj! Trzymam kciuki Odpowiedz Link
agulka25 Re: kiedy testować? 03.01.06, 17:16 ogolnie to czuje sie fatalnie, bo grypsko posylwestrowe mnie dopadlo ( katar, kaszel itp.),ale biore tylko rutinoskorbin...... jezeli chodzi o objawy na ciaze- to mysle, ze poza potwornym pobolewaniem piersi ( strasznie nabrzmiale i wrazliwe) to nic mi nie jest...dzisiaj troszke poboloewalo mnie podbrzusze jak na @.....a jej brak....test zrobie w piatek chyba... chyba ze @ przyjdzie agulka pozdrawiam p.s. Mamo -Marty no ja nie raz wskakuje na forum i cos tam pisze, ale teraz ide juz do lozeczka..bo z nosa leci... Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: kiedy testować? 03.01.06, 17:17 ja tez tu zagladam co raz i dużo zdrówka zyczę** Odpowiedz Link