vrubelek78 11.04.07, 20:04 ****************************************************************************** ****************************************************************************** łapcie dziewczyny. Mam wynik bety 248 więc to 2- 3 tydzień. bardzo się cieszę!!!!!!)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex74 Re: Mam dla Was fluidki!!! 11.04.07, 20:14 Ja łapię pierwsza !! Wielkie gratulacje !!! Jesteś kolejną szczęściarą w tym miesiącu to dopiero początek kwietnia. No No No oby tak dalej .Spokojnej ciąży i zdrowego bobasa. Pozdr.alex74 Odpowiedz Link
nuluska Re: Mam dla Was fluidki!!! 11.04.07, 20:39 To ja też łapię! Serdecznie Ci gratuluję! SZcześliwej, spokojnej ciąży i śliczniutkiego bobaska! Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Mam dla Was fluidki!!! 11.04.07, 22:28 GRATULACJE!!!!!!!! to mi sie podoba, piknie ze tyle zaciąonych, pędź na Grudniówki, ja bete robie w piatek łapie fluidki Odpowiedz Link
maria.ksiazek Re: Mam dla Was fluidki!!! 13.04.07, 20:48 mam nadzieje że dla mnie też starczy fliudków Odpowiedz Link
deigratia Vrubelku GRATULACJE!!! 16.04.07, 08:40 Nie chcę fluidków, ale tylko serdecznie Ci pogratulować! Pamiętam jak pisałaś o wynikach Twojego męża.. I widzisz, pierwszy czy drugi cykl po niby hiobowej wieści i UDAŁO SIĘ! Wzruszyłam się Szczęściara - the beściara Trzymaj się! Odpowiedz Link
noemi27 Re: Mam dla Was fluidki!!! 16.04.07, 09:02 Mam nadzieję, że się jeszcze załapałam na odrobinę fluidków A Tobie vrubelku78 gratuluję z całego serca! Odpowiedz Link
vrubelek78 Re: Mam dla Was fluidki!!! 16.04.07, 15:53 deigratia, dzięki ))) też jestem w szoku!!!! trzymam za Ciebie kciukasy)))) Odpowiedz Link