moni.qa1 21.07.08, 10:43 jednak wzięłam dziś pierwszą tabletkę clo proszę o kciuki za pęcherzyk tak w ogóle to dziś leżę w łóżku, bo się troche przeziębiłam więc komp to tak z doskoku pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mjulka Re: zdecydowalam sie na clo 21.07.08, 10:47 nie takie clo strasznie, jak je malują Pęcherzyk urośnie piękny a może i towarzystwo będzie miał i urosną 2 trzymam kciuki za fazę wzrostu Odpowiedz Link
zosienta Re: zdecydowalam sie na clo 21.07.08, 10:47 moni.qa1 napisała: > jednak wzięłam dziś pierwszą tabletkę clo > proszę o kciuki za pęcherzyk > tak w ogóle to dziś leżę w łóżku, bo się troche przeziębiłam > więc komp to tak z doskoku > pozdrawiam Wygrzewaj pęcherzyk i ogólnie trzymaj się cieplutko, jak zalecała Uccellino. Nic prosto z lodówki, na obiad ciepłe zupki, zamiast zimnych napoji, cieplutkie. Ja te zalecenia do serca wzięłam i ... poczęłam! ---- Mój groszkowy wykres Odpowiedz Link
moni.qa1 Re: zdecydowalam sie na clo 21.07.08, 10:54 No to się będę wygrzewać za wszystkie czasy, na dworze chłodno to w sam raz mam nadzieję w pierwszej kolejności, nawet nie na Groszka(w taki cud nie wierzę) ale na to, żeby w ogóle pęcherzyki na clo zareagowały i zaczęły rosnąć idę leżeć Kochane, papa Odpowiedz Link
justmaga Re: zdecydowalam sie na clo 21.07.08, 11:45 No to tzrymam kciuki. A masz monitoring razem z ta Clo??? Odpowiedz Link
moni.qa1 Re: zdecydowalam sie na clo 21.07.08, 11:58 Oczywiscie, ze mam monitoring, inaczej bym sie nie zgodzila brac zaczynamy 12 dc, biore clo od 5 do 9 dc Odpowiedz Link
justmaga Re: zdecydowalam sie na clo 21.07.08, 12:03 ja bralam a w Anglii sie monitoring nie robi.. i pzrezylam ) Odpowiedz Link
moni.qa1 Re: zdecydowalam sie na clo 21.07.08, 12:05 a mi pani dr powiedziala, ze trzeba robic monitoring, bo moze sie zrobic torbiel i lepiej tego nie przegapic jak widac co kraj to obyczaj pozdrawiam) Odpowiedz Link
martucha90 Re: zdecydowalam sie na clo 21.07.08, 12:20 Na pewno z monitoringiem lepiej Nie będziesz się musiała domyślać, co tam się dzieje. Odpowiedz Link
bushko Re: zdecydowalam sie na clo 21.07.08, 12:57 To owu powinnaś miec między 10 a 22dc... jeśli bierzesz po 1 tabl... Powodzenia... Bushko... Odpowiedz Link
keegan Re: zdecydowalam sie na clo 21.07.08, 13:21 Moni.qa czekałam na wieści od Ciebie czy się zdecydowałaś Dawaj znać jak tam się czujesz no i oczywiście jak po monitach też pisz co tam słuchać, mnie to baaardzo ciekawi bo od sierpnie też będę na clo. Justmaga trochę mnie pocieszyłaś, że bez monitu też można przeżyć bo ja chyba nie będę miała, przynajmniej gin nic mi nie mówiła, że będziemy monitoring robić rozumiem, że lepiej z monitem ale pocieszające są dla mnie informacje, że nie jest to konieczne Odpowiedz Link
mjulka Re: zdecydowalam sie na clo 21.07.08, 13:30 Ależ Keegan, to jest konieczne! Nie daj się wrobić w clo bez monitu, błagam... Zresztą, przeczytaj tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=82378746&wv.x=2&a=82386636 Odpowiedz Link
moni.qa1 Re: zdecydowalam sie na clo 21.07.08, 14:00 Mjulka mądrze mówi, moim zdaniem monitoring być musi, ja bym się bała przestymulowania, torbieli, jej pęknięcia, brr w końcu to hormony Odpowiedz Link
keegan Re: zdecydowalam sie na clo 21.07.08, 14:19 dzięki za rady, przeczytam dokładnie w domu Odpowiedz Link
moni.qa1 Re: zdecydowalam sie na clo 21.07.08, 14:43 nie ma sprawy, Keegan, po to tu jestesmy)) milego dnia Odpowiedz Link
biedronka.online Re: zdecydowalam sie na clo 21.07.08, 15:18 Mi lekarz powiedzial ze pierwsze usg do 3dc gora 4dc (chyba zobaczyc czy nie ma jakis torbieli czy cos mimo @) potem ok 9dc w zaleznosci od dawki nastepnie np 11 i 13dc w zaleznosci od przyrostu potem zastrzyk na pekniecie i ok 21dc usg i sprawdzenie progesteronu Jak w normie to nic jak nie to duphaston Lepiej wystrzegac sie lekarzy co karmia pigulami bez monitoringu Niesstety na takich tez trafilam Dopiero na forum mnie oswiecili ... Odpowiedz Link