tenisistka0-4 17.12.09, 23:18 moja koleżanka powiedział wczoraj że jest szczęsliwa bo pojawił sie w aptekach Fucus który bierze żeby sie odchudzić i zawsze jej pomaga.Próbowaliście? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very.martini Re: odchudzanie -Fucus 18.12.09, 14:30 Jeżeli musi do niego sięgać raz po raz, to nie jest to dobry preparat, sorry. "Dobry" lek na zbędne kilogramy to taki, który raz zażyty sprawiłby, że problemy z wagą już by nie powróciły. A nie - zasysasz kulki i kilku miesiącach do nich wracasz. Można sobie rozstroić organizm na długie lata. Jest kilka lepszych sposobów na schudnięcie. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
kaska_b77 Re: odchudzanie -Fucus 21.12.09, 20:24 very.martini napisała: > "Dobry" lek na zbędne kilogramy to taki, który raz > zażyty sprawiłby, że problemy z wagą już by nie > powróciły. Tak, ale to lek teoretyczny, który dla większości osób nie istnieje. Jeśli ktoś ma tendencje do produkowania dodatniego bilansu kalorycznego to albo musi całe życie trzymać reżim albo co jakiś czas gubić kilka zbędnych kilogramy i żadne leki tu nie pomogą. I rzeczywiście Fucus jest OK, przynajmniej dla mnie, pomaga stłumić nadmierne łaknienie i dieta staje się trochę łatwiejsza do przeżycia. Odpowiedz Link
tenisistka0-4 Re: odchudzanie -Fucus 22.12.09, 00:00 Tak słyszałam,własnie postanowiłam zaczac się wspomagać :) Odpowiedz Link
very.martini Re: odchudzanie -Fucus 26.12.09, 01:12 To kupcie sobie glukozę, myślę, że jest tańsza i działa na takiej samej zasadzie:) 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
tenisistka0-4 Re: odchudzanie -Fucus 13.01.10, 17:48 no chyba niekoniecznie.wreszcie schudłam 3 kilogramy Odpowiedz Link
black_halo Re: odchudzanie -Fucus 14.01.10, 10:41 od tak sobie? z samego brania tylko kulek? Odpowiedz Link
tenisistka0-4 Re: odchudzanie -Fucus 18.01.10, 21:13 Nie od samego brania "kulek".zmniejszył mi się mój wilczy apetyt- mniej mam ochoty na słodycze i polepszyła mi sie przemiana materii Odpowiedz Link
dagas88 tenisistka0-4 20.01.10, 10:25 Możesz mi napisac jak ten Focus sie stosuje? Dziekuje;-) Odpowiedz Link
kokardka1973 Re: tenisistka0-4 20.01.10, 10:57 A ja biorę te tabletki od kilku dni i mam wilczy apetyt, w każdym razie jem dwa razy tyle co zwykle i coś czuję, że nie wyjdzie mi to na dobre. Odpowiedz Link
tenisistka0-4 Re: tenisistka0-4 21.01.10, 22:04 Pierwsze 4-5 dni tak jest a potem mija :)-lekarz uprzedzał Odpowiedz Link
akownik Re: tenisistka0-4 31.01.10, 12:43 Dlaczego Wam się wydaje, że muszą być lekarstwa. Przecież jak do węglowodanu dodamy białko to w efekcie zawsze powstanie tłuszcz, który będzie się musiał gdzieś w nas odłożyć. Jak do białka dodamy tłuszcz, to białko ulegnie spaleniu i tłuszcz się nie odłoży. Trzeba jednak pamiętać, że nasz mózg potrzebuje węglowodanów. Zeby zacząć się odchudzać to trzeba posprzątać w organiźmie i pozbyć się zalegających w nim brudów. Leki mogą być tylko krótkotrwałą pomocą. Poza tym istota homeopatii to indywidualne dobieranie leku. Co pomaga komuś nie musi pomóc innemu. Każdy lek z materia medica właściwie dobrany może być tym jedynym i właściwym dla danej osoby. Odpowiedz Link
tenisistka0-4 Re: tenisistka0-4 21.01.10, 22:04 Ja biorę tak jak ona (zaradą lekarza) 4 razy dziennie po 2 tabletki przez 4 miesiace Odpowiedz Link