Dodaj do ulubionych

dziwna reakcja

19.09.10, 10:16
od piątku zgodnie z zaleceniem podaję belladonnę 200 z wody + calim bichromicum 5. Córka miała temp. 38, zatkany nos, gęsty katar i ból gardła i głowy. Wczoraj było lepiej - bez temp, katar + zatkany nos + ból grdła +kaszel mokry jest nadal. Do tego doszła swędząca wysypka - drobne zaróżowione krosti (szyja, brzuch, dół nóg). Na policzkach czerowne plamy.dzis mamy znowu stan podgoraczkowy - czyli gorzej niz bylo wczoraj. Nie wiem czy ta wysypka moze byc ze zbyt duzej czestotliwosci lekow. I nie wiem co dalej. czy homeopatia to dobre wyjscie.
Obserwuj wątek
    • julia.2005 Re: dziwna reakcja 19.09.10, 12:00
      nie sądze ze to od leków,może to szkarlatyna,na pewno powinnas sie skonsultowac z homeopatą
      • apilk Re: dziwna reakcja 20.09.10, 17:00
        to nie jest szkarlatyna, homeopata stwierdził że to oczyszczanie się organizmu od środka. Dziwne to wszystko jest dla mnie. Czy spotkaliście się z podobnymi objawami? Muszę powiedzieć że leczenie homeopatyczne jest jednak trudne i kosztuje dużo nerwów i stresu.
    • wictor.online Re: dziwna reakcja 20.09.10, 17:14
      ciekawe co ci poradza. Wg mnie ten twoj sposob leczenia to jest be sensa.
      • apilk Re: dziwna reakcja 20.09.10, 18:13
        a mianowicie?
        • wictor.online Re: dziwna reakcja 20.09.10, 21:55
          mianowicie to ja czekam az ciebie poradzom.
    • m.war Re: dziwna reakcja 21.09.10, 14:01
      tak właśnie oczyszcza się organizm. gorączka i wysypka to bardzo typowe, my też to przerabialiśmy. uzbrój się w cierpliwość.
      • apilk Re: dziwna reakcja 23.09.10, 21:09
        Niestety poddałam się. Podałam antybiotyk. To prawda że homeopatia jest dla ludzi o mocnych nerwach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka