wiktor.online 16.10.10, 16:42 Tutaj mozecie zadac pytania lekarzowi homeopacie, czyli miedzy innymi mnie Trolle z pytaniami antyhomeopatycznymi beda ignorowani Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smaragdn_nie_do_zakneblowania Re: Pytanie - odpowiedz 16.10.10, 18:15 ja mam pytanie - dlaczego udziela Pan porad lekarskich przez Internet? czy to legalne? Odpowiedz Link
wiktor.online Re: Pytanie - odpowiedz 16.10.10, 18:24 tak, to legalne naprzyklad tutaj lekarze tez konsultuja on-line www.doctormed.pl/wydzial/201/ekonsultacje/ Odpowiedz Link
jef_f Re: Pytanie - odpowiedz 16.10.10, 18:37 el="nofollow">www.doctormed.pl/wydzial/201/ekonsultacje/ po otworzeniu tego linka pojawia sie strona, na ktorej wyraznie widac iz trzeba przeslac *zalaczniki* czyli dokiladna dokumentacje medyczna danego czlowieka. Nikt tam nie udziela porad bez zapoznania sie z wynikami badan pacjenta. Jesli sprawy sa powazne, to pacjent kierowany jest specjalisow. Odpowiedz Link
mmagda12 Re: Pytanie - odpowiedz 16.10.10, 18:57 Ja mam pytanie, ile lat pracujesz w " zawodzie "?, czy ubezpieczacie się od "błędów" ? i czy w ogóle masz sumienie? To by bylo na tyle.. Odpowiedz Link
mmagda12 Re: Pytanie - odpowiedz 16.10.10, 19:00 Czy można zobaczyć Twoje " referencje" ?za czym zaczniesz "leczyć"...Przekonaj mnie, do "leczenia " u Ciebie;) Odpowiedz Link
wiktor.online Re: Pytanie - odpowiedz 16.10.10, 20:51 trollom nie odpowiadam czekam na pytania od normalnych uzytkownikow Odpowiedz Link
mmagda12 Re: Pytanie - odpowiedz 16.10.10, 21:04 wiktor.online napisał: > trollom nie odpowiadam > > czekam na pytania od normalnych uzytkownikow Bez sensu, to mam zalozyć nowy login:) ? To masz teraz problem, za każdym nickiem mogę być ja ;) Odpowiedz Link
zbyszekdziopa Re: Pytanie - odpowiedz 16.10.10, 21:18 wiktor.online napisał: > Tutaj mozecie zadac pytania lekarzowi homeopacie, czyli miedzy >nnymi mnie > Trolle z pytaniami antyhomeopatycznymi beda ignorowani Nux.vom. 30 CH, nie zaszkodziła ale żadnej zauważalnej poprawy nie ma poczekam jeszcze te 2 tydnie Odpowiedz Link
wiktor.online Re: Pytanie - odpowiedz 16.10.10, 21:26 zbyszekdziopa napisał: > Nux.vom. 30 CH, nie zaszkodziła ale żadnej zauważalnej poprawy nie ma > poczekam jeszcze te 2 tydnie o co tutaj chodzi? Odpowiedz Link
sofja.loren Re: Pytanie - odpowiedz 16.10.10, 22:53 mam pytanie. czy istnieją leki homeopatyczne na anoreksje? moja siostra lat 18 zaczęła sie intensywnie odchudzać w zimie. przy wzroście 174 wa zy 45 kg wygląda koszmarnie, nie miesiączkuje wypadły jej włosy, mówi ze może spróbowałaby to zmienic .czy mozna jej pomóc? Odpowiedz Link
wiktor.online Re: Pytanie - odpowiedz 16.10.10, 23:01 sofja.loren, leki homeopatyczny bardzo dobrze lecza anoreksie. Ale zeby wybrac dla Twojej siostry wlasciwy lek, to musi byc konsultacja lekarza homeopaty. Mam takich pacjentek, dobrze im pomaga homeopatia Odpowiedz Link
sofja.loren Re: Pytanie - odpowiedz 16.10.10, 23:08 dzięki. zastanawia mnie tylko czy lek pomoże bez terapii a na terapię siostra nie zgodzi sie raczej jest na to za bardzo nieśmiała. czy i jak ten lek wpłynie na jej psychikę? czy przywróci ciału dawna siłe, miesiączke? Odpowiedz Link
wiktor.online Re: Pytanie - odpowiedz 16.10.10, 23:14 sofja.loren napisała: > dzięki. > zastanawia mnie tylko czy lek pomoże bez terapii a na terapię siostra nie zgodzi O jakiej terapii Ci chodzi? >czy i jak ten lek wpłynie na jej psychikę? czy przywróci ciału dawna siłe, miesiączke? jasne ze tak, taka ma byc cel leczenia Odpowiedz Link
sofja.loren Re: Pytanie - odpowiedz 16.10.10, 23:18 chodzi mi o terapie u psychiatry czy psychologa Odpowiedz Link
wiktor.online Re: Pytanie - odpowiedz 16.10.10, 23:28 sofja.loren napisała: > chodzi mi o terapie u psychiatry czy psychologa owszem ze taka terapia tez potrzebna i pomaga ale i homeopatia dziala na psychike bardzo dobrze dlatego moze i wystarczy homeopatii Odpowiedz Link
smaragdn_nie_do_zakneblowania Re: Pytanie - odpowiedz 16.10.10, 23:34 na anorkesję leki homeopatyczne są bardzo dobre. trzeba jeść ich bardzo dużo, tak minimum 2500 kcal dziennie tych leków. wtedy działają... w innych sytuacjach niestety nie są pomocne. Odpowiedz Link
wiktor.online Re: Pytanie - odpowiedz 16.10.10, 23:40 sofja.loren, nie zwracaj na niego uwage smaragdn_nie_do_zakneblowania to troll Odpowiedz Link
smaragdn_nie_do_zakneblowania Re: Pytanie - odpowiedz 17.10.10, 00:03 a wiktor.online to homeopata który nie wiadomo dlaczego musi aż w polsce szukać klientów. na ukrainie się już na nim poznali... zresztą w polsce prokuratura już rozpoczyna postępowanie przygotowawcze w jego sprawie... jak najdalej od takich jak wiktor.online - szczerze Ci radzę sofjo! Odpowiedz Link
jef_f Re: Pytanie - odpowiedz 17.10.10, 00:16 a moze ktos sobie robi jaja z wiktora?:))) Odpowiedz Link
wiktor.online Re: Pytanie - odpowiedz 17.10.10, 17:17 Przypominam ze zadac pytanie, dostac porade i konsultacje on-line mozecie w tym watku albo na Forum homeopatii klasycznej forum.gazeta.pl/forum/f,100262,Homeopatia_klasyczna.html Odpowiedz Link
jef_f Re: Pytanie - odpowiedz 17.10.10, 00:15 nie stosuj wiktor az takich ewidentnych maniulacji. Mamy demokracje i kazdy czlowiek ma prawo do wyrobienia sobie wlasnego zdania. Nie podpowiadaj ludziom co maja myslec o innych na podstawie twoich bezpodstawnych oskarzen. Jak widze, korzystasz z technik dezinformacji i manipulacji ludzmi , ktore przerabialismy jeszcze nie tak dawno. Sowieci sa mistrzami klamstwa i manipulacji. Jeszcze nie tak dawno komunisci nam wmawiali ze za murem Berlinskim zyja nasi wrogowie, teraz ci sami komunisci najlepiej sie czuja w Paryzu i Londynie i kupuja tam swoje posiadlosci. Odpowiedz Link
zbyszekdziopa Re: Pytanie - odpowiedz 17.10.10, 17:53 wiktor.online napisał: >o co tutaj chodzi? Nux.vom. 30 CH 5granulek na noc raz w miesiącu, mnie to zaleciłeś. Odpowiedz Link
wiktor.online Re: Pytanie - odpowiedz 17.10.10, 18:30 zbyszekdziopa napisał: > wiktor.online napisał: > >o co tutaj chodzi? > > Nux.vom. 30 CH 5granulek na noc raz w miesiącu, mnie to zaleciłeś. Nigdy tego nie robilem Odpowiedz Link
zbyszekdziopa Re: Pytanie - odpowiedz 17.10.10, 19:00 wiktor.online napisał: >Nigdy tego nie robiłem Re: Choroba wiencowa+miazdzyca+nadcisnienie tetn. wiktor.online 03.10.10, 10:05 Odpowiedz Nux vomica 30CH, 5 kulek pod jezyk wieczorem przed snem. Jeden raz na miesiac. No i zobaczysz wrescie co to jest ta "homopatia" :)) Odpowiedz Link
wiktor.online Re: Pytanie - odpowiedz 17.10.10, 19:02 zbyszekdziopa napisał: > wiktor.online napisał: > >Nigdy tego nie robiłem > > Re: Choroba wiencowa+miazdzyca+nadcisnienie tetn. > wiktor.online 03.10.10, 10:05 Odpowiedz > Nux vomica 30CH, 5 kulek pod jezyk wieczorem przed snem. Jeden raz na miesiac. > No i zobaczysz wrescie co to jest ta "homopatia" :)) to nie byla odpowiedz dla ciebie klamiesz i oszukujesz? no to wracaj do ignoru, szkoda czasu Odpowiedz Link
zbyszekdziopa Re: Pytanie - odpowiedz 17.10.10, 20:06 Re: Pytanie - odpowiedz wiktor.online napisał: > Re: Choroba wiencowa+miazdzyca+nadcisnienie tetn. > wiktor.online 03.10.10, 10:05 Odpowiedz > Nux vomica 30CH, 5 kulek pod jezyk wieczorem przed snem. Jeden >raz na miesiac. > No i zobaczysz wrescie co to jest ta "homopatia" :)) >to nie byla odpowiedz dla ciebie >klamiesz i oszukujesz? no to wracaj do ignoru, szkoda czasu Re: dr Zaremba-Jankowska z Gdańska - polecacie?? zbyszekdziopa 14.10.10, 08:49 Odpowiedz >jef_f napisał: >I aby to napisac, zalozyles nowy nick?:))) >Ale masz racje ze to bajka> bajka jak to bajka, dla naiwnych dzieci:)) Teraz mam autentik.Myślę,że będziesz zadowolony. smaragdin -dostał bana, w zastępstwie założyłem ladymyszka-klonodszmaragda-szatanskamoc,są treściwe jak homeopatia i żeby było weselej. A nie jakieś tam jef_f i podobne,pozbawione wyrazu. Widzisz teraz dla kogo to było. Czynię to od samego początku,trolluję na rzecz Homeopatii Klasycznej. Odpowiedz Link
jef_f Re: Pytanie - odpowiedz 17.10.10, 20:27 zbyszekdziopa napisał: (....) Dalej pan nie potrafi napisac wprost co pan robil? Napisz pan wprost, ze w tym watku _Choroba_wiencowa_miazdzyca_nadcisnienie ktory pan zalozyl to byl pan ale pod nickiem ladymyszka. Wiktor.online udzielal porad ladymyszce i tym razem napisal prawde. forum.gazeta.pl/forum/w,19760,117127236,117229248,Re_Choroba_wiencowa_miazdzyca_nadcisnienie_tetn_.html Nie warto krecic, bo sie wpada we wlasne sidla:))) Odpowiedz Link
smaragdn_nie_do_zakneblowania Re: Pytanie - odpowiedz 17.10.10, 20:50 przedstawia się Pan jako lekarz homeopata na tym forum. posługiwanie się tytułem zawodowym lekarza jest w Polsce ściśle zastrzeżone dla osób posiadających numer prawa wykonywania zawofu i posiadających zarejestrowaną praktykę lekarską. w ostatni piątek prokuratura otrzymała zgłoszenie wraz z materiałem dowodowym (wpisy z forum z numerami IP) o podawaniu się za lekarza i o udzielaniu porad zdrowotnych. zdecydowanie odradzam wszystkim korzystanie z usług oszusta o loginie wiktor.online - PODAJE SIĘ ZA LEKARZA. NA UKRAINIE JUŻ NIE MA DLA NIEGO MIEJSCA, TERAZ OSZUKUJE LUDZI W POLSCE. PROKURATURA JUŻ SIĘ ZAJMUJE TYM UŻYTKOWNIKIEM za łamanie zapisów ustawy o zawodzie lekarza. Odpowiedz Link
wiktor.online Re: Pytanie - odpowiedz 17.10.10, 21:36 ale trolle wyja :))) smieszne to, ale i smutne kiedy na forum nie ma moderatora Odpowiedz Link