agnieszka-i-oskar 26.04.04, 13:44 Jeżeli ktoś zna godnego polecenia lekarza homeopatę poproszę o namiary. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek.toms Re: homeopata w Poznaniu 26.04.04, 16:41 Niedawno na pewnej stronie internetowej pisało coś o doktor Alicji Myślikiewicz. Przyjmuje ona w okolicach Poznania ale obiecuje że przeszukam google i znajde dokładne namiary. Odpowiedz Link
martini_very_bianco Re: homeopata w Poznaniu 02.05.04, 18:19 Wklejam, co Astria napisala kiedys:) Ponieważ jestes z Poznania a ja w tej chwili nie mogę odnależć tel. do Dr. Wika . Lekarz ten zajmuje się Homeopatią klasyczną i polecam Ci go bardzo gorąco. Poniżej wklejam Ci adres Osrodka gdzie jest z nim b. związany- gdzie napewno z łatwością ustalisz sobie numer telefonu. Zapytaj się tam jak mozesz się skontaktować z nim.. Jesli będziesz mogła to podaj tu numer telefonu do niego bo ktoś jeszcze się pytał o Poznan a ja czekam na odpowiedz od kolegi wiec moze Ty będziesz szybsza. pozdrawiam (odezwij się jeszcze jak będziesz po konsultacji) Ośrodek Praktycznego Szkolenia Homeopatii Klasycznej ul. Miczurina 20A, 60-318 Poznań Dr. Wika pzdr Anna 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link