Dodaj do ulubionych

pertussinum

28.11.11, 16:37
Witam,
pilnie poszukuję leku Pertussinum 15 lub 30 ch, obdzwoniłam chyba wszystkie apteki w Warszawie i nie tylko; jeśli ktoś może pomóc, może np ma i może się podzielić, odstąpić to proszę o kontakt na meila gazetowego, mieszkam w W-wie, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • alinka919 Re: pertussinum 28.11.11, 17:52
      www.apteka.com/226,b-pertussinum-15-ch-gran-4-g.html zobacz tu
      • anl77 Re: pertussinum 28.11.11, 19:57
        Dziękuję za podpowiedź jednak, po wielu próbach,nie jestem w stanie przez tą stronę zamówić leku.. :( i nadal poszukuję...
        • surukuru Re: pertussinum 30.11.11, 20:48
          sprawdź poniżej:
          www.aptekapodzlotymlwem.com.pl
          lub
          www.jelinowski.pl
          (ostatnio ich strona się nie otwierała, więc podaje namiary, robią sprzedaż wysyłkową, sami robią też leki u siebie: Adres: Mickiewicza 21, 56-500 Syców
          Tel.: (62) 785-23-53)
          • dduda11 Re: pertussinum 25.08.16, 18:19
            Dzięki. Uratowaliście mnie tym postem. Jutro będziemy mieć leki ;)
        • zbyszekdziopa Re: pertussinum 01.12.11, 05:36
          anl77 napisała:

> Dziękuję za podpowiedź jednak, po wielu próbach,nie jestem w stanie przez tą st
          > ronę zamówić leku.. :( i nadal poszukuję...

Witaj
          Żeby kupić we Sycowie, to musisz mieć receptę od swojego homeopaty lub lekarza i to nawet na pojedynczy lek homeopatyczny, zresztą jeśli byś chciała kupić homeopatyczną apteczkę lekarską składającą się z 60 leków pojedynczych w potencji 200 CH, to też tej apteczki Ci nie sprzedadzą, bo to jest apteczka leków wieloskładnikowych ;-)

Ten lek znajdziesz i kupisz bez problemu tu w tej aptece zamieszczonej poniżej, bardzo proszę; www.remedia-homeopathy.com/

p.s. na moim kompiutrze ,,apteka pod wagą" zawsze się otwiera i stoi przede mną otworem, i pewnie przed innymi też, ale żeby tak jeszcze umiała sprzedawać leki homeo. bez recepty ale na dziś dzień nie potrafi-nie umie :))
        • anl77 Re: pertussinum 01.12.11, 12:11
          Bardzo dziekuję Wam za pomoc :). W Sycowie faktycznie nawet na najniższą potencję chcą receptę do wysyłki, a ja nie miałam recepty.. W chwili obecnej moja sytuacja się poprawiła więc mogę odpuścić z tym lekiem, ale dobrze wiedzieć że np. zawsze można z tej apteki w Austrii leki zamówić... pozdrawiam serdecznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka