alpiot 03.06.04, 14:47 Witam, Czy ktoś wie na czym polega ta dieta. Ewentualne linki polish language, please only. I jeszce głupie pytanie, ale zaczynam się gubić słuchając lekarzy i czytając: co to znaczy obłożony język? Aga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martini_very_bianco Re: Dieta Werthmanna 03.06.04, 15:17 Diety to nie u nas:( Są ze trzy fora dla tych, co dietują. O obłożony język trza by spytać na forum medycyna naturalna, po sąsiedzku:) 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link
alpiot Re: Dieta Werthmanna 03.06.04, 15:33 Dzięki, myślałam, ze coś wiecie bo to dieta polecana przy leczeniu niektórych schorzeń lekami homeo firmy SANUM. No a o język pyta homeopata podczas rozmowy telef.- przynajmniej tak mi się zdarzyło. Pa Aga Odpowiedz Link
stapelia Re: Dieta Werthmanna 03.06.04, 19:26 hej, ma conieco o tej diecie. Napisz na priva bo nie wiem jak sie tu zalaczniki dodaje agnse@poczta.onet.pl pozdraiwam Agnieszka Odpowiedz Link
martini_very_bianco Re: Dieta Werthmanna 03.06.04, 17:47 A widzisz, bo wygląd języka może być jednym z objawów, które są homeopacie potrzebne do diagnozoy. A mapę języka umieją czytać lekarze chińczycy, choć przed woją umieli wszyscy lekarze:( 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link
astria1 język obłożony... 03.06.04, 19:40 ...to mniej więcej oznacza czy "jest obłożony jakimś nalotem" niedawno mówiło się o żóltym nalocie na forum :-) Może byc język "geograficzny" lub z charakterystycznymi odciskami zębów itd :-)) każdy z tych objawów wskazuje na innych lek pzdr Anna Odpowiedz Link
martini_very_bianco Re: język obłożony... 03.06.04, 20:14 A umiesz to czytać? Jak lekarz Chińczyk? Ja mam gdzieś taką galerię języków, ściągniętą ze strony jakiegoś chińskiego lekarza:) 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link
astria1 Re: język obłożony... 03.06.04, 21:07 NA starosc Martini :-) tak w okolicy starości :-) jak już nic innego nie będę miła do roboty a homeop. mi się znudzi :-) wtedyk zabioremm się za medycynę chinska :-)) :-)) Odpowiedz Link
martini_very_bianco Re: język obłożony... 03.06.04, 21:55 A ja to bym chciała... Ale to perwersyjne dość... Za młoda jestem na taką lubieżność... 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link