Dodaj do ulubionych

chore zatoki, brak węchu

16.01.12, 14:52
od roku choruję na zatoki, najpierw spływała zielona wydzielina z nosa / po badaniu streptococcum pneumonia/ a teraz po ścianach gardła przeżroczysta, trudność w oddychaniu, brak węchu / czuję tylko silne zapachy/, zaczęłam brać streptococcinum 30 ch, po którym wróciły symptomy choroby / mocny ból zatok i zupełny brak węchu/ biorę od 3 -tygodni po 4 granulki 2x dziennie - od tygodnia mniejszy ból zatok, węchu zero...
jestem drobną 42 letnią kobietą, zawsze zimnie ręce i stopy , nerowa, wesoła, ruchliwa,brak gorączki , lubię wszytkie potrawy najbardziej ostre,
gdyby ktoś miał podobne problemy...i wyzdrowiałby to bardzo proszę o napisanie
Obserwuj wątek
    • dixi Re: chore zatoki, brak węchu 25.01.12, 21:57
      u mnie na zatoki świetnie zadziałał kalium bichromicum 30 ch, po pierwszej dawce odetkał się nos, po paru kolejnych ustąpiły wszystkie objawy;
      dodam, że wcześniej był antybiotyk który pomógł na kilka dni, potem wszystko wrócilo ze zdwojoną siłą ;
      • very.martini Re: chore zatoki, brak węchu 25.01.12, 22:02
        > u mnie na zatoki świetnie zadziałał kalium bichromicum 30 ch

Super, że pomogło, ale nigdzie nie jest powiedziane, że pomoże drugiej osobie z identycznym na pierwszy rzut oka problemem:)

16%VOL
        22%VAT
        • dixi Re: chore zatoki, brak węchu 25.01.12, 22:43
          very.martini napisała:
          > Super, że pomogło, ale nigdzie nie jest powiedziane, że pomoże drugiej osobie z
          > identycznym na pierwszy rzut oka problemem:)
          zgadza się, aczkolwiek nie zaszkodzi ;)
          a na mnie sinuspax nie podziałał nic a nic, jakbym cukierki jadła, już lepiej się po sinuprecie odtykało (żeby za chwilę znow się zatkać )
          • very.martini Re: chore zatoki, brak węchu 25.01.12, 22:56
            > zgadza się, aczkolwiek nie zaszkodzi ;)

w tym sensie, że zatrujesz się laktozą, na pewno nie, ale proponuję wstukać w wyszukiwarkę "próba lekowa":)

16%VOL
            22%VAT
    • tenisistka0-4 Re: chore zatoki, brak węchu 25.01.12, 22:22
      naprawdę najlepszy na zatoki jest apis cpl ,kupuje go od lat na Miłej ,bardzo podobne działanie ma sinuspax i jest w tabletkach
      moja siostra bierze apis w domu a w torebce i w pracy ma sinuspax

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka