Dodaj do ulubionych

Pecherz moczowy

27.06.12, 22:26
Mam problem z pecherzem moczowym.Pobolewal mnie od ponad miesiaca,czasami byl ucisk na cewke,spuchly mi nogi,wyszedl malutki kamyczek(mam kamice nerkowa).Mocz pachnie ostro,taki rybi zapach.W zeszlym tygodniu mialam okres i pod koniec okresu zaczal sie znowu lekki bol nerek,calego podbrzusza,nudnosci,bardzo nieprzyjemny ucisk na pecherz,podpuchniete oczy(ale juz nie nogi).Bol glowy(rzecz rzadka u mnie) i zgaga.Nie piecze cewka przy oddawaniu moczu.Dzisiaj trzeci dzien biore Furagin,ktory dostalam w aptece,ale nie pomaga :-(
Mam catharsis 30 w domu i lycopodium 30.Ktore jest lepiej wziac?
Obserwuj wątek
    • wiktor.online Re: Pecherz moczowy 28.06.12, 10:13
      Lepszym bedzie Lycopodium 30, ale musisz leczyc sie u homeopaty, bo jednorazowa rada malo co daje. Wez 3 kulki Lycopodium 30, ssac. Dalej szukaj homeopaty zeby kontyunuowac leczenie
    • akownik Re: Pecherz moczowy 28.06.12, 11:25
      A ja będę powtarzać do znudzenia: Nic tobie nie pomoże branie takiego czy innego leku jeśli nie zmienisz swojego jadłospisu. Dopiero ewentualne połączenie takiego postępowania może przynieść trwałe rezultaty.
      A co lekarstwa jakie powinnaś brać. Dobór leku może nastąpić tylko po przeprowadzeniu wywiadu. Informacje, których tu udzieliłaś są skąpe i nie oddaja w pełni twojego stanu zdrowia.
      • agnessina Re: Pecherz moczowy 28.06.12, 18:13
        Dziekuje bardzo za odpowiedzi.Na noc wzielam w desperacji niestety cantharis (cztery kulki z wody).Dzisiaj bez zmian.Czy mam ssac lycopodium tylko raz czy wiecej razy?
        Wiem doskonale o jedzeniu.Jestem od niego obsesyjnie uzalezniona.Pierwsza diete lekarz zapisal jak mialam piec lat.Przez nastepne czterdziesci zmagalam sie z dietami i "zmianami stylu zycia".Nie tylam tylko na metforminie i na tabletkach antykoncepcyjnych.
        • akownik Re: Pecherz moczowy 28.06.12, 23:32
          Oznacza to, że Twoje diety były nieporozumieniem. Poza tym chodzi nie o wprowadzanie diety, po której powraca się do dawnego stylu życia i jedzenia. To niczemu nie służy.
          Dobór leku i jego dawkowanie może nastąpić tylko po przeprowadzeniu wywiadu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka