jesmina
11.07.12, 19:12
Syn (7 lat ) od kilku dni ma zmieniony głos, chrypkę, odchrząkuje i kaszle dzisiejszej nocy, nie zmrużyliśmy nawet oka cały czas kaszlał. Wydaje mi się że to suchy kaszel krataniowy. Zaraz rano pojechaliśmy do pediatry i ta stwierdziła zapalenie oskrzeli. Przypisała pulneo po 33 krople 3x dziennie i inhalacje z soli fizjologicznej, nakazała przez 6 dni zostać w domu. Ale ja nie taka skora jestem do podawania chemii, ostatnio wypił trzy buteleczki tego pulneo bez efektu. Po naradzie z mężem pojechaliśmy z synkiem jeszcze na konsultację do Pani doktor która od lat zajmuje się homeopatią a ona twierdzi że oskrzela są zupełnie czyste, nosek drożny gardło zdrowe i nie ma widocznych objawów. Kurcze tylko kaszel nadal nie daje normalnie funkcjonować synkowi. Wykupiłam specyfiki polecone przez homeopatę: natrum muriaticum 15 ch, poumon histamine 9 ch oraz blatta orientalis 9 ch mam do Państwa ogromną prośbę czy moglibyście mi wyjaśnić na co te specyfiki działają bo ani babka w aptece ani na tych fioleczkach nie ma żadnej informacji, z góry dziękuję za podpowiedzi. Pozdrawiam Jesmina