Dodaj do ulubionych

Lymphomyosot

01.10.12, 20:17
Dziewczyny mam pytanie odnosnie tego leku:)
Syn (5 lat) w zeszłym roku (sierpień/wrzesień) brał Lymphomyosot w tabletkach i przyniósł super efekty!
Od miesiąca znowu zastanawiam się jak pomóc synkowi przy przerosnietych migdałach i przypomniałam sobie o tych tabletkach. Poszukałam w apteczce i znalazłam jeszcze połowę opakowania z zeszłego roku i zaczełam się zastanawiać, czy jeśli trzymałam je szczelnie zamknięte w opakowaniu+kartoniku, to moge je zacząć podawać? Nie mam mozliwości kupić nowego opakowania, dopiero za 3 tygodnie najprędzej bedę miała taka mozliwosc, a chcialabym jak najszybciej zaczac kurację.
Poza tym jeszcze zastanawiam sie czy jeśli w zeszłym roku synek dostał taka serie, to teraz też może? Czy to jest bezpieczne?
Będę bardzo wdzięczna za wszelkie wskazówki:)
Obserwuj wątek
    • shiva772 Re: Lymphomyosot 01.10.12, 22:10
      Śmiało próbuj.
      • zaba772 Re: Lymphomyosot 01.10.12, 22:26
        super dzieki za odp:)
        siostra wlasnie tez mnie upewniala, ze mam dawac spokojnie:)
        Rok temu super pomoglo, mam nadzieje, ze tym razem tez tak bedzie, tylko najbardziej zastanawialam sie nad tym otwartym pojemnikiem od roku...
        No ale od jutra dam:)
        • alkal7 Re: Lymphomyosot 01.10.12, 23:16
          Leki homeopatyczne nie tracą swojej wazności,pomimo napisu na opakowaniu
          • zaba772 Re: Lymphomyosot 02.10.12, 11:48
            dzieki:)
            Pojechalam jeszcze dzis rano do pediatry, bo chcialam sie upewnic, czy przed szczepieniem tez moge podawac i jestem juz spokojna:)
            • aniaolawa Re: Lymphomyosot 12.10.12, 10:46
              Jak dawkujesz i podajesz ten lek? Czy ma jakieś znaczenie czy przed czy po posiłku?
              • zaba772 Re: Lymphomyosot 14.10.12, 16:45
                Daję 3xdziennie po 1 tabletce, po jedzeniu i piciu:)
                • halszka111 Re: Lymphomyosot 14.10.12, 23:02
                  Jak dajesz po jedzeniu i piciu to powinnaś odczekać ok. 30 min. po tym jedzeniu i piciu i dopiero wtedy podać leki.
                  • zaba772 Re: Lymphomyosot 15.10.12, 11:01
                    ooo bardzo dziekuje za rade! Tego mi lekarka nie powiedziala... poprzednio tez nie stosowalam sie do takiej zasady:/ No ale najwazniejsze ze pomoglo:) Teraz bede o tym pamietac! Co prawda po poludniu i wieczorem, tak to wlasnie jakos samo wychodzi ok 30minut po, ale teraz bardziej sie do tego zastosuje:)
                    Bardzo dziekuje raz jeszcze!
                  • akownik Re: Lymphomyosot 15.10.12, 14:01
                    halszka111 napisała:

> Jak dajesz po jedzeniu i piciu to powinnaś odczekać ok. 30 min. po tym jedzeniu
                    > i piciu i dopiero wtedy podać leki.

Taka przerwa nie jest konieczna. Nawet gdy takiej przerwy nie będzie, lek też zadziała. Oczywiście wtedy gdy jest właściwie dobrany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka